Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borg01

3 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 23-án került megrendezésre az idei Fashion Awards Hungary, Az Év Divattervezője kategóriában jelölték Sármán Nóra divattervezőt is.Már nevét ismerhetjük a Divatkreátor c. műsorból, a Megasztár 5. szériájában tervezhetett ruhákat a döntősöknek, ahol egészen jól…..
A belvárosban sétálgatva a „Hagyományos cipőjavítás, alapítva 1978" feliratra lettem figyelmes a Székely Mihály utcában, és úgy megörültem neki! Hogy miért? Mert manapság általában megvesszük a cipőket, ruhákat, hordjuk egy darabig (azt le se merem már írni, hogy egy szezon…..
Mivel a tüllös ruhák szerelmese vagyok, és szeretem az egyedi tervezésű esküvői ruhákat, ezért régebbi fotózáson készült képekkel szeretnék kedveskedni azoknak akiket ez érdekel:) Remélem sok ember tetszését nyerik el a képek. Fotós: Kolesza EditModell :Mónika MatusSmink…..
Tegnap a Facebook rajongói oldalunkra (katt IDE, hogy csatlakozz) feltettem James Franco képeit, amint kék szemfestéssel és égővörös rúzzsal drag queenként pózol Terry Richardson kamerája előtt, most pedig az alfahím Lenny Kravitz mászkál magassarkú csizmában. Kíváncsi lennék:…..
Bizony nehéz dolga volta Sarah Burton-nek, az Alexander McQueen Divatház vezető tervezőjének, hiszen egyrészt egy nem mindennapi tervezőnek lépett a helyébe, másrészt az egész divatszakma és a rajongók elvárásainak is meg kellett felelnie. A nyomás nagy volt, a tervező azonban…..
A Párizsi Divathét keretein belül tegnap került sor az egyik legnagyobb szabású bemutatóra, a Chanel 2011-es tavaszi/nyári kollekciójának bemutatójára. A kifutón 80 modell vonult fel - köztük négy magyar lány is:  Mihalik Enikő, Srej Zsófi, Rajzák Kinga és Palvin Barbara…..
... egy fotósorozat erejéig. A fekete-fehér, szakadt környezetben készült képek a Vogue Paris ünnepi, októberi számában láttak napvilágot. A fotós Mario Sorrenti volt.Ami számomra a legérdekesebb és egyben a legfurcsább is a fotókon, hogy az estélyi ruhák még ebben a…..
Rihanna ezzel az outfittel is törekedett az egyediségre, ami valóban sikerült is neki.Végsősoron tényleg nem olyan rossz ez az összeállítás, főleg, ha részleteiben nézem a dolgokat. Külön-külön minden működik: a szandál és a zokni vegyük úgy, hogy rendben van, ezekhez a…..
Fehér József táskatervező 2010/11-es őszi-téli női táska kollekciójából választottam ki ezt a képen látható gyönyörűséget. A tervezőre jellemző geometrikus mintájú táska kecskebőrből készült és a TX Handy Grey 2010 névre hallgat. A mérete kb akkora, mint a LV Speedy…..
Borg01 2010.10.05 17:51:07
A nagyon színes, ám homályos képeket Sølve Sundsbø készítette a nyakatekert pózokat bemutató Anja Rubik-ról a Numéro magazin 96. számához még 2008-ban. A fotók szeptemberben lettek publikálva. ..
OurFashion Új trend: a kis fehér 2010.07.29 18:00:00
Végre, végre! Úgy untam már a kis feketét és úgy imádom a fehér színt, úgyhogy nekem való ez az új trend a kis fehér. Ez kell nyáron nekünk nem a százszor elcsépelt kis fekete koktélruha.Szavazzatok kis fehér vagy kisfekete?Cameron Diaz Bottega Venetában és Amanda Brooks…..
Natalie Cole a nyolcszoros Grammy díjas énekesnő egy magyar tervező, Németh Anikó ruhájában lép fel Venezuelában. A dzsungel névre keresztelt koktélruhát a szeptemberi koncert során fogja viselni.A ruhát a napokban vásárolta Natalie, aki a stylistjával karöltve sétált be a…..
A Glamour idén is megrendezi a Woman of the Year szavazását. A kategóriák közül a legérdekesebb számunka az, hogy ki legyen az év divattervezője. Ti szavaztok? Fontosnak tartjátok, hogy a kedvencetek nyerje el a díjat?Szerintetek ki érdemli meg? Én már leadtam a voksom, de az…..
OurFashion Mome diploma 2010 2010.06.15 23:10:00
Mostanában érdemes ellátogatni a Ponton Galériába, mert közelebbről is szemügyre lehet venni az idei textiles diplomázók munkáit. Vázlatfüzetek, dolgozatok, rajzok és fotók, ennél jobban aligha láthatna bele egy külső szemlélő a hosszú munkafolyamatba.A kész kollekciók…..
Egy isztambuli harisnyákat és zoknikat gyártó cég, a VOG érdekesnek mondható reklámfotókat készített színes harisnyáinak népszerűsítésére. A modelleket egy laza mozdulattal póknővé retusálták. Lefotózták őket, aztán kaptak még 3-3 pár lábat. Vicces vagy inkább…..
Ha kedveled az egyszerűséget, ezeket a ruhákat Neked találták ki!..
A neten böngészve akadtam rá a Lazaro 2010-es menyasszonyi ruha kollekciójára.Azért tetszett meg, mert találtam benne tüllös esküvői ruhákat.( Ráadásul az esküvői ruha fotók is jók:) ) Én személy szerint nem szeretem, sőt kifejezetten utálom az abroncsos ruhákat. Ha…..
Mint sokan tudjátok Christian Lacroix cége csődbe ment:( Én nagyon szerettem a Lacroix által tervezett esküvői ruhákat.Az első postom a blogomban ezért tisztelgés a mester munkái…..
James Bond-formájú, pontosabban az őt megtestesítő Daniel Craig formájú jégkrémet készítettek. A lila színű édességet (melynek darabja mindössze 100 kalóriát tartalmazott) áfonya, gránátalma és vörösáfonya ízekben lehetett kapni, de sajnos csak nyáron, az először…..
Készítettem egy kis szépség-csomagot a közelgő szilveszter alkalmából. Nem tudom, ki milyen mulatságot tervez az év utolsó napjára... de biztosan jól jön ez a csokornyi ruha-adag akár ötletmerítésnek, akár csak nézegetni :) Ahogy már megszokhattátok a tervezők/divatházak neve…..
Christian Lacroix  csak akkor éli túl a válságot, ha nem készít újabb kreációkat, és elbocsátja alkalmazottait. Sajnos nem csak a haute couture kreációk tervezését kell felfüggeszteniük, hanem mindez az utcai viseletre szánt kollekciókra is vonatkozik. Sajnos senki nem…..
Borg01 2009.12.16 21:31:52
Chez DuBarry Búcsú Lacroix-tól 2009.12.03 08:48:47
Nem lehetett megmenteni az évek óta küszködő Christian Lacroix divatházat, hivatalossá vált, hogy kivonulnak a Haute Couture és Pret-a-Porter világából. A kölni marad, de búcsúzóul néhány emlékezetes divatfotó Lacroix-tól.Extrém esküvői ruha, a híres "Le Pouf"…..
Borg01 2009.12.15 23:13:20
Tegnap (július 7-én) bemutatták a Chanel 2009/2010-es őszi/téli Haute Couture kollekcióját.Természetesen csalódni ismét nem kellett, Karl Lagerfeld hozta a szokásos formáját. Csodaszép alkotások, finom nőies szabásvonalak és határtalan elegancia. Ráadásul most a…..