Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Popmetáller

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megvolt a Pixelhősök parti, ahol egyedülálló produkciót láthattak a nézők: egy asztalnál olyan veterán gamer újságírókat, mint CoVboy, Martin és Shy. Volt velük egy kicsit szétesett kerekasztalbeszélgetés is, ebből következik egy részlet. A kérdés az volt,…..
Popmetáller 2010.12.09 23:50:12
Nem tudom, mi lett volna jobb: megőrizni a CoVboyról bennem élő, majd' másfél évtizede érintetlen emlékképet és tudomást sem venni az őt megszemélyesítő László esendőségéről - hangozzon ez bármilyen viccesen is, de azért lássuk be, hogy ő inkább egy Batman, semmint egy Rorschach volt számunkra - vagy a múlt kellemes illatait megtartva beismerni, hogy bizony... hát igen, ezt le sem merem írni, akkora közhely, de... szóval mindenki ember. Laci frusztrált, ami érthető, hisz folyamatosan kapja a pofonokat az élettől, s ezen az eseményen is elvárták tőle, hogy azt a CoVboy-szerepet hozza, amiért annyira szerettük. Legyen szellemes, bunkó, mondjon nagyokat, csapjon oda mindenkinek. S hogy végülis mit is kapott a közönség mindezekből? Egy össze-vissza zagyváló, ordenáré hangon beszélő szerencsétlen ürgét. Roppant kínos volt látni az értelmes érvelésre képtelen egykori ikon vesszőfutását, azt, ahogyan mondantról mondatra égeti le magát. Hogy csak a körülményeknek köszönhetően sikerült ilyen szerencsétlenül a Pixelhősök-performasza vagy személyisége egyébként is ennyire elüt a jól felépített CoVboy-képtől, már soha nem fogjuk megtudni, az viszont bizonyos, hogy az ide írt kommentje szintén kiábrándító. Zavaros logika, álintellektüel elemekkel a jelentéktelen dolgokba kötés (a nyelvtanozás már tényleg mindennek a legalja, az már tényleg csak akkor jön, mikor teljesen üres a tár), hát, mit ne mondjak, nem erre számítottam. Mentségére legyen mondva, hogy mi, egykori olvasók még tejfelesszájú tinédzserként, valószínűleg a mostaninál sokkal kevésbé kifinomult értékítélettel szemléltük tevékenységét, így eleve elkerülhetetlenül torzulnia is kell a képnek.
Popmetáller 2010.12.10 08:29:12
@(szimplán) Kiss László: Megtiszteltetés azért, hogy gyermekkorom egyik hőse konkrétan az én megjegyzésemre is reagál. :) Számomra a kocsmai hangvétel és a műveltségi utalásokkal teletűzdelt szellemesség között akad némi kotraszt. S mivel nem ismerünk személyesen, így csak úgy záporoznak a teóriák s tűnhet akár úgy is, hogy a primitívebb elemek előretörésekor látjuk az igazi Kiss Lászlót, s a többi csak máz. Szerencsétlen eset ez, mert meglehetősen hiányos ez a puzzle, így egyes darabjai akár félre is vezethetnek bennünket. S hogy egyáltalán mi értelme ilyen baromságokon filózni? Mivel szeretném hinni, hogy itt csak annyiról van szó, hogy a mi szeretett CoVboy-unkat éppen rossz passzban sikerült elcsípnünk, nem többről. Akárhogyis, mi szorítunk neked!
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Nemrég megrendezésre került a bizonyos körök által szentként tisztelt, mások által mélyen lenézett NME magazin díjátadó bulija, az NME Awards. Az egész furcsasága, hogy gyakorlatilag mindent díjaznak. A szokásos kategóriák mellett olyan kategóriák is felbukkannak, mint…..
Lángoló Gitárok Szar az élet 2010.01.13 14:06:00
Skitliv -Skandinavisk Misantropi (Season Of Mist)Jogosan hangzik el a megátalkodott kérdés minden blackmetal- (vagy ahhoz közeli) rajongótól: de akkor mégis mi volt a legjobb album 2009-ben? Van-e még megújulás, vagy ahogy évek óta szokás porolhatjuk le ismét a 15 évvel ezelőtti…..
Pár napja az Index többször is hírt adott róla, hogy a YouTube, vagy annak felhasználói letilthatják az adott zenei tartalom hangját. Ez tulajdonképpen a legutóbbi Warner-balhé továbbgyűrűzése mivel a lemezkiadó nem tudott a Google-lal (a YouTube tulaja) megállapodni, így az…..
Popmetáller 2009.01.19 08:42:26
@IamTheDog: Mondjuk tény, hogy a VH1-t is kinyírta a Comedy Central, ami egy árnyalatnyit talán tűrhetőbb zenéket sugárzott, de a megoldás részben talán a streaming TV lehet, vagy a többi videomegosztó (Imeem, Vimeo stb.).