Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sünikoca

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, nem létezik ennél jobb recept. Ha lesz, szólok. Amúgy érzik az igen és nem szóval egyszerre indító mondat felzaklató paradoxonának bizsergetését? Nem? Mindegy. Ez egyébként a naturális iskolát követő, gyümölcshangsúlyos irány, aminek azért rendesen szétrángatjuk az aromaportfólióját.…..
A rendőrség a várakozásokkal ellentétben mégis hermetikusan elkordonozza az idei Pride-felvonulást.  Ezzel a rendőrség fenntartja azt az évtizedes gyakorlatot, hogy a menetet elzárja, elszeparálja a várostól és annak lakóitól, és ezzel meg is fosztja az értelmétől a felvonulást...
A jó hír, hogy a Fidesz az elgyengülés jeleit mutatja. Héka, azt szoktuk meg, hogy erőt kell mutatni, tematizálni kell a közbeszédet, ehhez képest futnak az események után és csak a segglyukmédiájuk fröcsögése kelt néha figyelmet. Beindult a csendes kihátrálás a CEU-becsukásból, leszedik a…..
Nem tévedhetek nagyot, ha úgy gondolom, az elmúlt hét botrányos történéseiről, nagyon kevesen vannak csak, akik még nem értesültek. Ha valaki mégsem tudná, miről is beszélek, természetesen a Közép-európai Egyetem – vagy gyakrabban használt nevén CEU – működését ellehetetlenítő törvény…..
Sünikoca 2017.04.15 09:59:33
@medium size devil: A bika áll a mezőn, egyszer csak megjelenik a kissé agresszív nyulacska és ráordít a bikára:
– Hé, te nagy otromba bika! Húzd arrébb a segged, mert kikészítelek!
A bika hang nélkül áll ott mozdulatlanul.
– Hé Te! Nem hallod? Állj el előlem, mert kettérúgom a segged!
A bika nagy nyugodtan hátat fordít a nyúlnak, bepucsít, és ráüríti a nyúlra a béltartalmát. A nyúl nagy nehezen kiássa magát, köp egy nagyot, és ráüvölt a bikára:
– Na mi van, beszartál?
Sünikoca 2017.04.15 09:39:28
@medium size devil: Jahhh...persze, nekem ezek a finom érvelések hiányoznak az eszköztáramból...nem szeretnék eddig "fejlődni", így elfeledlek :)
Ritkábban írok, mert ennek a diktatórikus rendszernek az ostorozása, a korrupció megvilágítása ebben a formában a bérkommentelőkön kívül keveseket érint meg. Úgy látszik, vagy legalább is a felszínen ez érezhető, hogy az ország feldúlása és a saját zsebek tömködése nem nagyon üti át a tömegek…..
2008.09.28.Ma az utolsó nap itt Compostelában. Holnap indulunk haza. Ma is elmentünk misére, mégegyszer utoljára itt. Összepakoltunk és izgatottan várjuk a holnapi napot, hogy indulhassunk haza.Amennyiben izig-vérig ember vagy, talán sikerült néha mosolyt csalnom az arcodra…..
Mindkét főszerkesztő-helyettes beadta a lemondását, miután rövid ideig Horn Gyula halálhírét keltették a Népszabadság honlapján. A végső döntést a szerkesztőség hozza majd meg csütörtökön, addig is a Népszabadság elnézést kért. Részletek itt>>..
Egy jellemző történet arról, hogy a gyakran külföldi egyetemen végzett, magángazdaságból érkezett, laptopos-áramvonalas korszerű kormánypártiak mit is gondolnak a sajtóról. „Un-fucking-believable” – mondta volna a túlművelt cseremisz, ha egy fiatal, dinamikus,…..
Végre valaki nem fél lopni a Queentől, itt van például ez a Feeling nevű zenekar (micsoda szörnyű név, így magunk közt szólva), akiknek sikerült beilleszteniük egy Bohemian Rhapsody ihlette refrént egy számukba (Never Be Lonely), de refrénben egyébként is erősek, talán bátran…..
comment:com A szopás szabadsága 2006.06.12 10:00:00
Lehet Gyurcsány Ferencet szeretni, én meg nem tilthatom senkinek; lehet lobogtatni a piros táblákat, sőt be is lehet lépni a pártba. Lehet Gyurcsány Ferencet porban csúszva tisztelni, mert mégiscsak miniszterelnök, akár lehet őt orákulumnak tekinteni is; sőt az valószínűleg segít…..
A haragos napsütésben csattognak a pavilonok ponyvái, mindenhol készenlétben a műanyagfólia eső esetére. A hegedűs cigányt egy fiatalos tubaegyüttes váltja, de ők sem tudják elnyomni Helyei László olajozott baritonját, melyen egy új antológiából, magyar írók 56-tal…..