Regisztráció Blogot indítok
Adatok
figyeloe

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázó! A 444 kínos sajtódíja 2018.01.11 22:48:27
A 444.hu újságírója, Ács Dániel nyerte az év legjobb oknyomozó újságírójának járó Gőbölyös Soma-díjat és az azzal járó egymillió forintos pénzjutalmat. Ács a IX. kerületi önkormányzat munkájáról és parkolási rendszeréről írt cikksorozatért kapta az elismerést, amelynek egyik írása miatt a Fővárosi…..
Kósa Lajos, amellett, hogy a cívisváros ügyes-bajos dolgait intézi, stadiont gründol, motorozik és művészeti kérdésekbe ad minden bizonnyal felbecsülhetetlen értékű tanácsokat a debreceni MODEM galéria vezetőségének, legutóbb hírszerkesztőnek is felcsapott. A debreceni…..
Alig pár hónappal azután, hogy csúnyán megbukott a köztévén Rákay Philip egymilliárd forintba kerülő, csujogatós-erőspistás kuItúrmaratonja, az Itthon vagy – Magyarország szeretlek, új műsorral jelentkezik a zenetévés múltú MTV-intendánsból lett vezérigazgató-…..
Korábbi bejegyzésünkben már lerántottuk a leplet a közmédia próbálkozásáról, de az ünnepek alatt csendben mégis bekövetkezett, amit egy rossz viccnek lehetett hinni. Úgyszólván egyesítették a weblapokat, minden korábbi cím egyetlen helyre viszi a netpolgárokat: a mediaklikk.hu…..
Több mint 60 millió forintot költött az MTVA Usztics Mátyás új tévésorozatának első két részére - írja az átlátszó.hu az ORFK-tól megkapott támogatási szerződésre hivatkozva. Ahogy a cc megírta, a Végzős kezdők című sorozat szellemi atyja rendezőként,…..
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
Amikor a harmadik stúdióvendég, az Érdektelen Holland Dobos a kezébe vett egy PVC-ből készült csőnek kinéző tárgyat és azt mondta: "Ez valójában egy PVC cső!", mire D. Tóth Kriszta azt válaszolta: "Hú, jaj!", Taki bácsivá váltam a Szomszédokból és azt…..
figyeloe 2011.10.05 20:57:34
@zoli_80: Bocs, de a témában való jártasságod és szóhasználatod alapot ad ahhoz, hogy feltételezzem: vagy te magad vagy papp dániel, vagy pedig egy viszonylag közeli munkatársa.
Ha te vagy az, ha nem, semmi nem indokolja, hogy a nevet nagybetűvel írjam.
A Kunigunda úti gyártóbázis megvásárlásáról írt alá szerződést a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), közölte Cserháti Ágnes szóvivő csütörtökön. Az épületegyüttes, és a további fejlesztésekre is lehetőséget biztosító ingatlan a…..
Vastagbőr Egy percig hallgatott 2010.12.21 12:01:00
Hajnal 3 órakor elfogadták az új médiatörvényt, mely hír természetesen főszerepet kapott reggel a Kossuth Rádió hírműsorában. Azonban  a hatályos Médiatörvény és a Magyar Rádió belső szabályzata szerint Mong Attila műsorvezető nem fűzhetett kommentárt a hajnalban…..
Medveczky Balázs, a köztévé ügyvezető alelnöke régóta előre menekül, hátha sikerül megtartania a székét. Még szó sem volt forradalomról a szavazófülkékben, amikor tavaly ősszel megszüntette a Nap-keltét, az A la carte-ot, A tévé ügyvédjét, aztán az M. Kiss-féle…..
figyeloe 2010.09.07 15:11:07
@liliom: azért az a "sorra" kicsit túlzás. A cirka hetvenből hat emberről van szó, ha ideírná bárki a nevüket, a t. fórumozóknak nem sokat mondana. Éppen annyit, mint amennyit a szakmában érnek.
peace
figyeloe 2010.09.07 15:15:59
@sorhajóhadnagy: a névsor kora délelőtt óta ismert. Lassúak az informátoraid.
figyeloe 2010.09.07 15:17:37
@sorhajóhadnagy: a névsor kora délelőtt óta ismert. Lassúak az informátoraid.
Hitelkárosultak blogja Erste saga 2010.08.27 11:13:00
Olvasónk billentyűzetet nem kímélve panaszkodik a bankban uralkodó kaotikus állapotokra.Erste-ügyfélként én is Fundamentával kombinált, CHF alapú kölcsönt vettem fel, és a többiekhez hasonlóan bedőlés előtt áll a hitelem.Az Erste Bankkal kötött jelzáloghitelem törlesztő…..
A Sport TV belehúzott a jóba, mert Magyarországon nyalni tudni kell, de az azért mindenképp újdonság, ahogy a jövő heti svéd-magyar meccs, és így az egész Eb-selejtezősorozat felvezetését elképzelik. Nemes egyszerűséggel ugyanis azt mutatják majd, ahogy Orbán Viktor egy órán…..
figyeloe 2010.08.26 18:51:15
@gospel: ez az übergagyi, hogy még azt is "Kúrcsány vs. Viktor" alapon különbözteti meg a jónép egy része, amihez a miniszterelnököknek, pártállástól függetlenül, semmi, de semmi közük nincs.
Ilyen az eb-selejtező sorozat is.
Egyelőre nem kerül vissza az MTV-be Siklósi Beatrix. Az MTV-től megtudtuk, hogy miután a Legfelsőbb Bíróság május 26-án hozott ítéletében úgy döntött, hogy 2004 novemberében jogellenes volt a rendkívüli felmondás Siklós Beatrix ügyében, az eljárás a Fővárosi Munkaügyi…..
Mégsem Új idők lesz a megszüntett Kultúrház után ősszel induló kulturális műsor címe, hanem Aranymetszés. Mint azt az MTV sajtósától megtudtuk, a stáb egy részét megtartják, de hogy pontosan kik maradnak és kik jönnek, arról egyelőre még nem tudtak nyilatkozni. Az augusztus…..
figyeloe 2010.08.17 15:57:16
@FreeM@n: "Elnyomott szakemberek": LOL

Várjunk még keveset Siklósi Beatrix Éjjeli menedékére (Bánki Ilona méltó, kései Siklósi-utód a kulturális főszerkesztőség élén...), persze Matúz Gáborral a főszerepben. Lesz majd az is, csak nyilván Nappali menedékként, merthogy most már előbújnak a féreglyukakból...
Mint ahogy már csak párat kell aludni, hogy legyen a Szólás szabadsága helyett Új Szempont Gulyás Istvánnal (ex-Echotv), meg Kassza helyett Útjelző Halász Zsuzsával (ex-KDNP). A fityisz egyszer már ráb@szott, hogy hülyéknek adta a köztévét meg a közrádiót.

Nem tanultok, fiúk, nem tanultok...
Varánusz Taxi dress 2010.08.03 08:00:00
Új ruhát kapnak a fővárosi taxik, ha elfogadják az egységes arculatot szorgalmazó javaslatot.Ideje felzárkózni New Yorkhoz ami elképzelhetetlen yellow cab nélkül, vagy Londonhoz, ahol ugye az esetlen Austin Fx-ek tartoznak hozzá a városképhez. Kell nekünk is egy ilyen egységes…..
Nem sokkal azután, hogy forradalom volt a szavazófülkékben, Szenes Andrea visszaszivárgott a köztévébe, hogy egy teljesen értelmetlen műsorban ugyanazt a kérdést tegye fel ötször alulról indult művészeknek, de ennyi nem volt elég. A sok év mellőzöttség után most már nem is…..
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..
Amikor március elején megírtuk, Dobos Menyhért, az MTV választási igazgatója nem akar szerepet adni Krizsó Szilviának és D. Bányász Gergőnek a választás éjszakáján, az MTV egyik sajtósa azt állította, hogy senkit nem "száműzött" Dobos, és számon kérte rajtunk,…..
figyeloe 2010.04.09 18:16:41
Először is: Krizsót nem hagyták ki a választási műsorból, mert mire odáig értek volna, addigra - amúgy nagyon helyesen - leváltották Bednárik Imrét a Választási Iroda éléről, és - amúgy nagyon helytelenül - kinevezték oda Dobos Menyhértet. A dolognak ez a része több szót nem is érdemel, és ettől fogva a választási műsorra sem volna érdemes szót fecsérelni.

Másodszor: az, hogy sokadik alkalommal olvasok könnyes sajnálkozást azon, hogy D. Bányász nem szerepel a választási műsorban, hát az megaLOL. Kezdem azt hinni, hogy maga D. Bányász íratja ezeket a szánalmas cikkeket.

Harmadszor: ultraLOL, hogy a Fidesznél az MTV-t a Vallási főszerkesztő képviseli (Téglási Ferenc), azaz ő szerkeszti a helyszínen azt a nagyon buta Jegyes-Tóth Krisztinát.

Attól a pillanattól pedig, hogy a választási műsor szerkesztője Feledy Péter és Bánki Ilona (Ablak, 1982), valamint Novák Norbert (Éjjeli Menedék, Siklósi Beatrix és Matúz Gábor 200-2002 közötti műsora az MTV-ben, ma meg az ECHO TV-ben), képzelhetni, mennyire magukra lesznek hagyva a helyszíni tudósítók és a műsorvezetők. Akik - amúgy nagyon nem mellesleg - a Híradó oszlopos munkatársai.

E cikkek mozgatórugója alighanem az, hogy Luigits ööö Tamás kivételével minden olyan embert kihagytak a választási műsorból, akiket Kert Attila - 2006 őszétől, Gyurcsány második kormányától hírigazgató - a tv2-től az MTV-hez vitt.

És ezeknek a cikkeknek mindegyike ezért megaciki, kedves index!
Amikor január elsejével Bombera Krisztát két év után hazavezényelték New Yorkból (az MTV-nek a megszorítások miatt már nem volt pénze a tudósítói posztra), lehetett tudni, hogy a riportert megtartják a köztévénél. Akkor ugyanis Bednárik Imre hírigazgató azt mondta, hogy…..