Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord heckman

0 bejegyzést írt és 391 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ők azok, akik miatt itt tartunk: áruló Görgey Artúr és a családon belüli erőszakért felelős látássérült komondor, Csokonai Lillája és Latisev bíró. Bűnbakok, akik nélkül nem létezhet a magyar, mert aktuálisan úgy tetszik, a nemzettudat mércéje a felejtés és a…..
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Lord heckman 2014.05.27 14:35:07
@kisörDög:

Én nem vagyok rasszista, nem tartom a magyart alapvetően gyökerebbnek, mint mondjuk egy dánt, csak azért mert magyar :) Ha itt is úgy nőttek volna fel már generációk, hogy nincsenek anyagi gondjaik, nem kell azon görcsölni, hogy mikor rúgnak ki valami kamu indokkal, akkor nem lenne mindenki ideges és stresszes, nem azon morogna folyton, hogy innen nyugatra ugyanezért 6 szor ennyit fizetnek stb. És ha nem lennénk stresszesek és búval b.szottak, akkor nem anyáznánk egymást kínunkban/dühünkben. Ekkor az embernek lenne ideje és energiája az igényességre, arra, hogy mélyebben és főleg higgadtabban gondolkozzon el a dolgokon. Egy ilyen társadalomban már nem tehetnék meg politikusok, hogy ilyen nyíltan lopjanak, nem tehetnék meg cégek, hogy szemetet áruljanak aranyáron stb, hiszen azonnal albuknának. De az ember már csak ilyen. Ha az autód defektes lesz, és nincs hirtelen 20 rugód, hogy vegyél egy új gumit, akkor te is ezzel leszel elfoglalva, és nem azzal, hogy vajon az az útépítés ott 2 utcára tőled miért tart már fél éve, vagy hogy valami faluban húszmillióért építettek buszmegállót.

Elnézést az offért
Lord heckman 2014.05.27 14:40:37
@nyelv-ész: Lehet épp szült az asszony, és tepert be a kórházba ;) Akkor lehet te is így küldenéd :D
Lord heckman 2014.05.27 15:04:08
@kisörDög: Hát ebben nem értünk egyet. se az angol, se a dán nem lenne ott ahol van, ha kaptak volna annyit a pofájukba, mind fizikálisan, mind mentálisan, mint mi az elmúlt 100 évben. De nem vitatkozni akarok. Nyilván vannak alapvető különbségbek is, de ezek messze nem indokolják az ilyen szintű különbségeket.

De visszatérve a cikk témájához: Ez azért tényleg főleg csak Pestre igaz. én szombathelyi vagyok, itt azért messze nem olyan gáz a helyzet. Megállnak a zebránál, beengednek a sávba és a parkolók vonalát is el szokták találni. Amennyi kretén itt van, annyi van angliában is. Amúgy vezettetek már Párizsban? Na az sokkal durvább mint Pest, pedig a "felsőbbrendű nyugat" fellegvára...
Nemrégiben jelent meg egy poszt (fogalmazzunk úgy, hogy egy képzeletbeli beszélgetés) itt, melyben Sándor beszélgetett a londoni életről egy határátkelést tervező ismerősével (aki nem olvasta volna, az itt pótolhatja). A mai tulajdonképpen egy válaszbeszélgetés Budapestről, a…..
Már lassan másfél hónapja indított sorozatunkban a kormányrúdnál lévő politikusok teljesítményt elemezzük. Először két karakteres kormányzati személlyel (Matolcsy György és Hoffmann Rózsa)  foglalkoztunk, utána rátértünk a hazai politikai élet legfajsúlyosabb…..
Az európai Sundance-ként is emlegetett miskolci Jameson CineFesten nyolc Indexvideós dokumentumfilm debütált. A héten levetítjük ezeket az Indafilmen: első nap Horváth Balázs 2oo7-es filmjét mutatjuk be, a 120 centi tömény erőszakot. A sorozatok 2oo7 és 2o12 között…..
Lord heckman 2013.10.27 11:15:17
@Lui_78 (egy se kurva mind királylány):
Liberális alatt egy ilyen fórumban a mai magyar balliberális politika média által torzított dolgait érti szerintem mindenki. Vagyis ha valaki itt azt mondja, hogy liberális, az kb az alábbiakat vallja be:
- a leg elvetemültebb módon gyűlöl mindent ami magyar.
- minden devianciát és természetestől eltérőt nemhogy nem üldöz, de kifejezetten helyesel, beleértve a pedofíliát és a legkeményebb drogok általános elterjesztését is.
- egy önmagát rövid úton kiirtó társadalmat támogat, amennyiben megveti a családot, a heteroszexuális kapcsolatokat illetve a munkát.

No, ma ezt jelenti Magyarországon liberális. Ha te a fenti eszmékkel nem értesz egyet, de mégis liberálisnak vallod magad, akkor rossz hírem van: jellemzően félre fognak érteni.
Lord heckman 2013.10.27 11:31:32
@r_f: Hát komám te biztos egy 200 kilós totemoszlop vagy, és pofán mersz röhögni két bicskás gyereket.. De mondjuk egy 16 éves bruttó 45 kilós lánynak is azt mondanád, hogy "nem értem miért tart bárki is egy ekkora gyerektől." ?
Enzo Ferrari kétségkívül zseniálisan építette fel a márkaimidzset, hiszen mégoly komoly gyártónak is nehéz kibújni a Ferrari árnyékából, mint az Audi. Pedig… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
Lord heckman 2011.05.04 10:20:49
@malenykij polgar:

Ha gázelvétel nélkül besorol eléd, az nem beengedés... Beengedés az, mikor kicsit fékezel, hogy a másiknak jó legyen. Tett érted egy egészen minimális dolgot. Te meg megnyomsz egy gombot. Egyik sem kötelező, de mindkettő rendes dolog. Persze ha ez megerőltető neked, ne tedd, nem fog megbüntetni érte a rendőr.

Persze pont az ilyen gondolkodású emberek vannak úgy, hogy "baze az a köcsög nem engedett be 3 napja, hát milyen ország ez? Hát akkor majd én sem engedek be senkit, ha itt ez a divat!"

És eláruljam mi járt annak a köcsögnek a fejében, mikor 3 napja nem engedett be?? Noss:

"baze az a köcsög nem engedett be 3 napja, hát milyen ország ez? Hát akkor majd én sem engedek be senkit, ha itt ez a divat!"
Lord heckman 2011.05.04 10:37:06
@papptibi: Ki várja el? Ki mondott neked olyat, hogy "köcsög kismama, átengedtem a zebrán, és meg se köszönte, hát milyen dolog ez?"

egyszerűen csak jól esik.
„Nyári munka ’91 külföld”. Ha jól emlékszem, ez volt a címe annak a kiadványnak, ami a nagy lehetőségeket rejtette. Két évvel a rendszerváltás után, betöltött 18 évvel, frissen letett érettségi vizsgával, kész felvételivel a műszaki egyetemre, és még az…..
Lord heckman 2011.05.04 09:30:22
Peka barátunk veleszületett érzéke, hogy valamiképpen mindig a dolgok sűrűjébe keveredik. Ezúttal Sanghajból jelentkezett pár érdekes képpel-infóval. Így végre önök is láthatják, milyen az a hely, ahol az S-klasse is csak egy utcára kiterített áru. Köszi Peka! BYD e6…..
Belsőség Mad Max bőrében 2011.04.19 06:51:04
Lélekben készülünk arra az időre, amikor a TotalCar stencilezett fanzinként, esetleg kódexek formájában él majd tovább - akkor mivel járunk majd, ha épp nem gyalog? Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Ez nem autó, ez bögre 2011.04.13 14:13:00
Senki ne gondolja, hogy csak öreg autókkal és néhány pólóval készülünk az OT Expóra. Örömmel jelentjük, hogy bögrék is lesznek, de nem csak ez az egyfajta yakiimós: mindenféle érdekes, japános-autós-benzines dizájn várja a látogatókat. Megsúgom, akár készletben is…..
Autótörténelem Nagy remények 2011.04.10 07:30:00
Amerika a korlátlan lehetőségek hazája - mondják sokan. Tény, hogy számos ember találta meg ott a számítását ügyessége, egyedi ötletei, vagy csak épp szerencséje révén. Ám sokszor hiába indul be egy vállalkozás nagy reményekkel, hiába születnek jó ötletek, ha külső…..
Hosszú hétvége lesz a március 15-i, az egyetlen az évben. Használjuk ki az alkalmat, szereztem olcsó szállást Egerszalókon, menjünk el a gyerekekkel, jó? – vetette fel hű hitvesem valamikor január végén. Norbi mindig kretén arcot vág, ha objektívet lát Hát persze, ezek a…..
Tartsanak velünk az egyik legextrémebb sportfajtába – az újautó-fenntartás izgalmas, bugyogó, zűrös poklába! Kommentelje az azonos című írásunkat!..
Lord heckman 2011.03.23 15:30:48
@gyvy: áhhzó.... Viszont akkor ne add el, hanem tartsd meg 50 évig leadott rendszámmal, és ha akkor 1 ft ért adod el, máris alacsonyabb az egy évre vetített ktsg :)) Persze akkor meg már értékes veterán is lehet...

Node viccet félretéve:
Új autó vásárlásánál csak egy rosszabb van, 6 évente lecserélni azt egy új-új autóra :)

Sokan írták: Sógoroknál azért ha van is zseton a nagy dízel mercire, azt azért 20 évig hajtják, és ápolják.. úgy azért mindjárt más a leányzó fekvése.
Lord heckman 2011.03.23 15:36:55
@gyvy:

Bár a havi 35 így is sok, az hat év alatt 2.5 miska
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Lord heckman 2011.03.22 14:28:53
@pepin_nymburk:

Csak azért lenne megfelelő az Octavia, mert ekkora port kavart az S8. Hamár példastatuálás van, akkor legyen is az. Ha alapból egy nem S es A6 al kezdett volna, akkor nem lett volna a rinya, és ugyanúgy költhetné a havi súlyos százezreket egy még mindig indokolatlanul drága luxusautóra az adófizetők pénzén :) Ilyen a szabad világ kérem! A népnek nem azzal van baja, ha meglopják, csak azzal, ha ezt a pofájába dörgölik hétköznapi dolgokkal (mint például az autó)
A GAZ-69 es annak ARO-s mutációja a világ egyik legszebb autója. Markáns forma, férfias arányok, dögös kontúr és kiváló terepképesség – talán nincs is olyan falu az egykori szovjetbarát országokban, ahol ne találkozhatnánk eggyel. Futnak rendszámosak a forgalomban,…..
Volt idő, amikor élen jártunk a járműiparban, és ezzel nem az Ikarusra gondolok, bár az ugrik be mindenkinek elsőre. A Magomobilok, Fejes Endre-féle lemezmotoros kocsik, Csonka postakocsik, Pannóniák sem voltak okvetlenül a csúcson, itt másról van szó. Egy kivételes képességű…..
Lord heckman 2011.03.21 12:54:50
@Csikós Zsolt:

A cikeid miatt úgy is mindenki rá van buzulva a veterán mercikre, persze azért nem mókolnának vele, csak mennének :) Az kéne a közlekmúzeumnak, hogy venni pár régi mercit (és egyéb hasonló galádságokat), és mondjuk egy 2-3000 es VIP jeggyel mehetsz velük egy kört (persze az "oktatóval" az anyósülésen, elzárt területen. ) Pár régi, de még nem méterenként lerohadó merci (vagy akár rolls, vagy ford T modell stb) pár millából beszerezhető, és tuti kattannának rá a népek.

Vagy ez nagy hülyeség? No mindegy, csak azt akarom reprezentálni, hogy azért a múzeum vezetősége is lehetne kreatívabb, és máris jobban menne a szekér.
Irgalmatlan tempóban készülünk az idei Oldtimer Expóra, a telefonálás és a rögtönzött értekezletek, tárgyalások töltik ki a szervezői mag munkaidejének java részét. Eleinte úgy gondoltuk, kicsit elszaladt velünk a ló, hiszen lényegében nem létező típusokat,…..
Egy rendesen működő vállalat életében eljő a pillanat, amikor elengedhetetlenné válik egy teherautó. Hozni-vinni a marketing anyagokat, a remittendát a Lapkertől, költöztetni a kollégákat, kiszállni rendezvényekre. A Totalcar most érte el a fejlettségnek azt a fokát, hogy…..
Lord heckman 2011.03.10 10:36:42
Lord heckman 2011.03.10 11:00:42
@AzHofi:

Kuplungról fékre kell a ballal, mert a jobbot leköti a folytonos gázadás, hogy ne fulladjon le ;)

Ha jól értettem...
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
Ken Roczen motorversenyző szemtelenül fiatal és kamaszosan őrült. Tehetségéről KTM-es szerződése, kattantságáról az alábbi videó tanúskodik: aki könnyen felháborodik, majd agresszíven kommentál, meg se nézze – ebben az anyagban minden benne van, ami alkalmas a…..