Regisztráció Blogot indítok
Adatok
=Heisenberg=

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-Tudod harminc év az pont jó, mert olyan szexi a tripla x -Ja, porból lettünk és pornó a sok túlélés mi sírba visz! -Mert az élet full színpompa, de semmit sem ér kb, az ÉKG-m színkópa mikor beverek négy kávét, két rummal szinkronba! Eltelik még pár év és kihagy a…..
Elche - MurciaMa este 6 órakor az Elche csapata fogadja a murciaiakat. Az előző fordulóban az Elche rögtön egy 1-4-es idegenbeli győzelemmel nyitott a Girona ellenében, így érdemes elgondolkodni a további elchei befektetéseken. Az előző szezonban az Elche a 4. helyen zárta a spanyol…..
BraveBet Írország - Szlovákia 2011.09.02 14:38:00
Újabb fordulóhoz érkezett a 2012-es EB selejtező. A nagy csapatok, ahogy az lenni szokott, többnyire fogadhatatlan oddsokat kaptak, talán az Albánia - Franciaország mérkőzés az, ahol a franciákat érdemes nagyobb összeggel kínálni, ugyanis a Tippmix 1,31, a Bwin pedig 1,37-es szorzót…..
BraveBet Hannover - Mainz 2011.08.28 15:04:04
Szűk fél óra múlva kezdődik a Hannover - Mainz mérkőzés, amin úgy gondolom érdemes elgondolkodni. Számos érv szól a hazai győzelem mellett, amit a Bwin (és a Tippmix is) bőkezűen 2,15 -ös oddsal jutalmaz. A hannoveri csapat remekül kezdte az idényt (2 győzelem), legutóbb…..
A feljutókról és a kiesőkről már szó volt, vessünk pár pillantást a többi élmezőnybeli együttesre. Az első meccs, amit megemlítenék, a Sevilla - Malaga mérkőzés lesz, ami bár sokak számára egyértelmű hazainak tűnhet, részemről ezt közel sem tartom biztosnak. A…..
Végre, a mai nap folyamán elindul a spanyol bajnokság első fordulója, amit a múlt heti sztrájk miatt kénytelenek voltak csúsztatni. Na de nézzük is, kiktől búcsúztunk, illetve kik azok az újoncok, akik egy idény erejéig részvételt nyertek a Primera Divisionba.Idén, kereken 20 év…..
Villareal - Odense BKMindenkinek meglepetést okozott, mikor a múlt heti találkozón Odense csapata behúzta egy 1-0-ás győzelemmel a mérkőzést. Nem szabad elfelejtenünk, hogy sokkal inkább Cristian Zapata nevéhez fűződik a gól, aki a saját tizenhatosán belül nagylelkűen…..
Mainz - SchalkeA Mainz idén jól kezdte a bajnokságot, két győzelmével rögtön a Budesliga élvonalába került. A tavaly 2. helyen végzett Leverkusent 2-0-ra verték otthon, míg Freiburgot idegenben sikerült 1-2-re elgyepálni. Mainz tavaly is hét egymás utáni győzelemmel nyitott,…..
A Halak alatt... s.k.r. 2011.04.20 17:30:00
Jut eszembe, ismeritek a filozófiai eszmefuttatást? Eszerint, ha egy fa kidől az erdőben és senki sem hallja, akkor valóban megtörtént-e?Ennek mintájára veszem a pléhpofát és megkérdem:Ha egy férfi az erdőben kimondja a véleményét és azt egy nő sem hallja, akkor sincs igaza?..
=Heisenberg= 2011.07.21 16:44:42
vimeo.com/7307853

főleg hogy ebből a videóból loptad... vagy bánom is én honnan, de illik megjelölni a forrást.

heló.