Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morricka

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Budapesten elrendelt abszurd szmogriadó rövid huszonnégy órás fennállása alatt közfelháborodás és közröhej tárgya lett. A bevezetett korlátozás nem csupán életidegen, de teljességgel betarthatatlan is. Még jó, hogy megszegése nem is büntethető.Reggeli félálmomban…..
Morricka 2009.01.12 12:41:18
@budapestjovoje: Igen és én teged ültetnélek oda az egysávosra csökkent kocsisor végére, hogy araszolj órákig (persze ott nem lesz ám szmog, á dehogy), mondjuk úgy, hogy egyébként Győrből Debrecenbe mész, csak ugye erre vezet az út. Neked a személyidet kéne bevonni és nem csak egy évre. Az agysejtjeidet mindenesetre már sikeresen lecsökkentetted.
Morricka 2009.01.12 12:44:07
@budapestjovoje: Ha annyira fontos neked a levegőminőség akkor miért laksz egy 2 milliós nagyvárosban? Ahogy te leugatod azt aki messzeri jár dolgozni, ugyanúgy téged is le lehet ugatni, hogy minek laksz itt?
Drága barátom, TE döntötél úgy, hogy a fővárosban laksz, MAGADAT szivatod ezzel nap mint nap. Nem kötelező itt élni! Vagy így már nem tetszik?
Morricka 2009.01.12 13:07:11
@Morricka: Úgy látszik elsikkadt ez a kommentem: Felesleges tovább vitatkozni erről, hiszen bebizonyosodott, hogy nem lett kevesebb autó, ám ennek ellenére is jelentősen csökkent a légszennyezettség: index.hu/politika/bulvar/lvg0112/
(holnap már nem is lesz szmogriadó)

Pontosan nulla értelme volt az egésznek.