Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cucchiaio

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
 Már csak néhány perc választ minket el a Derby della Madonnina újabb felvonásától, s mint mindig, most is fantasztikus csatára számíthatunk. Garancia lehet a jó mérkőzésre Maicon, Adriano, Ibrahimovic, Beckham, Ronaldinho neve, de ami e derbyt ez alkalommal igazán…..
Cucchiaio 2009.02.15 19:54:46
 Tegnap estig szabott határidőt az LA Galaxy vezetősége, hogy a Milannal dűlőre jussanak a játékos ügyében és mivel az amerikaiakat idézve, Gallianiéknak "nem sikerült értékelhető ajánlattal előrukkolniuk", így a klub egyértelművé tette álláspontját e…..
daje Olaszország ultrái; Roma 2009.02.12 11:48:00
 Sokan viseltetnek ellenszenvvel az ultrák világa iránt, annak csak árnyoldalait hangsúlyozva és a balhékra fókuszálva, de akinek e mozgalom a negatívumokon túl nem mond semmi egyebet, arról egészen biztosan kijelenthetjük, hogy egyrészt fogalma sincs az egészről, másrészről…..
Cucchiaio 2009.02.12 14:30:33
@Calogero: azt majd küld át nekem is légyszi! Az írás meg zsír nagyon,várom a többit is
Panucci újra helyet kaphat a Roma keretében, a Juve készen áll a megegyezésre Diego managarével, Cannavaro a szurkolóknak könyörgött. Hogy ne érhesse szó a ház elejét azért, hogy túlságosan is csak a milánói rangadóra fókuszálunk, ezért íme egy kis kitekintés, miről írnak…..
Jó hír a Milanistáknak, hogy Kaká sérülése mégsem olyan komoly, mint azt hitték, így valószinüleg pályára léphet a vasárnapi derbyn. Ugyen előzetesen le mertem volna fogadni, hogy ez lesz a végkifejlet, nem véletlenül játszott Pato is csak 5 percet tegnap, de higyjünk a…..
 Ma este Londonban csap össze barátságos mérkőzésen a világ két legeredményesebb futballnemzete, az érdeklődésről csak annyit, hogy 152 ország csatornáin közel 1 milliárd ember követheti nyomon a találkozót. A lelátón többek között olyan nevek foglalnak majd…..
 Nem gondoltam volna, hogy ebből egyszer poszt lesz, de a Sportklub riporterein az utóbbi időben annyiszor húztam fel magam, hogy az már talán megér egy bejegyzést. Először is előrevetítem, hogy borzasztó hálás vagyok a csatornának azért, hogy műsorára vette az Olasz Kupát,…..
Vasárnap délután a Chelsea védőjének karaterúgása láttán mindenki joggal hördült fel, de mint tudjuk vannak játékosok, akik rendszeresen produkálnak ehhez hasonló megmozdulásokat a világ bajnokságaiban. Közülük keressük most a legdurvábbat, szavazz, hogy ki kapja meg a…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
Cucchiaio 2009.02.02 17:01:49
@KopaszMercis: ha magyarok százai loptak Ausztriában hétről-hétre és ezért a kereskedők kénytelenek voltak kiírni, hogy "Magyar, ne lopj", akkor én ezen nem felháborodtam, hanem elszégyelltem magam, hogy ilyen megtörténhet. Mellesleg, ha láttam volna, hogy ezt bármelyik honfitársam megteszi, biztosan én rugdostam volna el a rendőrségig, hogy szégyent hoz ránk ezzel mások szemében. Ez a normális reakció! Ha ezt cigányok teszik, akkor az elkapott tolvaj, bűnöző rokonai és nemzetiségének képviselői elkezdenek vinnyogni, hogy ez rasszizmus és sajnos vannak hozzád és a posztíróhoz hasonló megvezetett, ál-liberális hülyék, akik ezt még be is veszik, sőt adják alájuk a lovat. Én évekig az UK-ban éltem, ott, ha egy környéken megszaporodtak a feketék által elkövetett bűncselekmények, akkor helyi vezetőik kiálltak a nyilvánosság elé, hogy segítsen nekik mindenki megfékezni ezt a folyamatot, mert nem akarják, hogy fiaik előtt ilyen példa legyen és ők is csak a börtönöket töltsék meg. Anno Luther Kingék azért tüntettek, hogy ők is tanulhassanak, dolgozhassanak ugyanúgy, mint a többi fehér honfitársuk, nálunk, ennek a tökéletes ellenkezőjére játszik a cigányok tömege. Rasszisták ti vagytok, csak sajnos minket, magyarokat gyűlöltök és helyeztek minden más mögé..
 Lehet Beckhamet szeretni és gyűlölni, de tegyük a kezünket a szívünkre és mondjunk rajta kívül még egy játékost, aki képes volt játékával mindhárom sztárbajnokság szurkolóit lenyűgözni. Na ugye, hogy nem fog menni? Mert hát legyünk őszinték, tele van a polc olyan…..
Véget értek a vasárnap délutáni mérkőzések a Campionato 22.fordulójában és azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük, ez a hétvége a kiscsapatoké volt. Mondhatjuk ezt azért, mert a Cagliari tegnap esti bravúrja után, legalább akkora meglepetést okozott a Torino is az Inter…..
 Mindössze három nap pihenő után, szombati nappal kezdetét veszi a Campionato újabb, immáron 22.fordulója. Jól is jön ez a sűrű menetrend a mai napon otthon játszó Napolinak és Juventusnak, hiszen így nem kell egy egész héten át magyarázkodniuk dühös szurkolóik előtt a…..
daje Maldini újra a válogatottban 2009.01.31 07:48:00
 Nem érzed elég erősnek a védelmet? Szövetségi kapitányként csak a hazai kínálatból válogathatsz? Olaszként a fiatalítást Istenkáromlásnak tekinted? Meg van a megoldás! Ha nem találsz megfelelő embert a hátvédposztra a maiak közül, válogass 40 felett!…..
A miskolci rendőrkapitány tartott egy sajtótájékoztatót péntek délelőtt. Este 22:30-kor pedig már nem rendőrkapitány. Mi is történt? Ezzel kezdte Pásztor Albert: "Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások - ami ilyen erőszakos jellegű rablások -…..
Cucchiaio 2009.01.31 11:50:18
index.hu/velemeny/jegyzet/paszt0131/ - kemény vélemény, borítékolható volt, hogy ideje rászólni már megint az ország népére, hogy szégyelje el magát, amiért ilyen undorító rasszista-fasiszta-kirekesztő-antiszemita-magyarkodó köcsög. Köszönet érte, tudjuk már hol a helyünk..
Azt, hogy mi kell a hosszú élethez azt csak sejtjük: nem jó a sok stressz; jó, ha jó a kaja; legyen munka, ameddig kell és legyen jó környezet, vagyis barátok meg zöld. Mindez sok helyütt a világban nincs az asztalon. Olaszországban ez több helyen is adott.  Rovereto egyike…..
 A szerdai játéknap találkozóit elnézve rögtön megállapíthatjuk, micsoda hülyeség, hogy ma minden találkozót egy időpontban rendeznek, hiszen így a kifejezetten ígéretesnek tűnő párosításokból mindössze egyet követhetünk nyomon élőben. Olyan összecsapások elé…..
 Mostantól nagyjából mindennap igyekszem majd összefoglalni mikről lehet olvasni a Serie A kapcsán nemzetközi, illetve olasz újságokban, honlapokon. Jelenti ez elsősorban a La Gazzetta dello Sportot, Corriere dello Sportot, Tuttosportot, Tuttomercatowebet, a Goal.comot, csapatok…..
 Mindenkit foglakoztat e kérdés, legyen az olasz, angol, spanyol, vagy éppen német fanatikus. A média által festett kép alapján kétség sem merülhetne fel a Premier League egyeduralmát illetően, nézzük azonban hogyan fest a valóság...…..
daje Panucci elhagyja Rómát? 2009.01.26 11:56:00
 A játékos tegnap mindenkit megdöbbentett a Sky Sportsnak adott interjújában, melyben véleménye szerint a klub és Spalletti nem tiszteli őt, ezért el kívánja hagyni a Capitalet még a téli átigazolási szezonban. A dolgok hátterében valószínüleg a lejáró szerződése…..
 Egy meccs maradt már csak hátra a 20. fordulóból és, ha ott nem történik eget verő meglepetés, akkor talán megkockáztathatom, hogy a forduló nagy győztese és vesztese is a Capitaleből került ki, hisz míg a Roma ismét Reja arcára fagyasztotta a mosolyt, a Laziot konkrétan…..
Cucchiaio 2009.01.25 20:22:59
Csak egy gyors eredménylista a délutáni találkozókról;Bologna - Milan 1-4 (Di Vaio ill., Kaká(2), Seedorf, Beckham)Napoli - Roma 0-3 (Mexés, Juan, Vucinic)Genoa - Catania 1-1 (Milito ill., Martinez)Lazio - Cagliari 1-4 (Rocchi ill., Jeda(2), Aquafresca, Matri)Palermo - Udinese 3-2 (Cavani,…..
 Íme a tervezett felállások azoknak, akik a körmüket rágják kedvencük vajon a pályán lesz-e a mai mérkőzésen. Garanciát nem vállalok, de valahogy így fognak festeni a pályára kifutó csapatok.…..
 Két mérkőzéssel folytatódik szombati napon a Serie A sorozata és bár a Reggina - Chievo is nagy csatának ígérkezik, azért talán kevéssel többen vannak, akik a Juventus - Fiorentina összecsapásra hangolnak inkább. A vendégek nincsenek túl jó formában, de akik lefutottnak…..
daje Inni delle squadre, Roma 2009.01.23 11:00:00
 Minden magára valamit is adó klubnak megvan a saját himnusza, nincs ez másként természetesen Olaszországban sem. Ezek közül szemezgetünk most induló poszt sorozatunkban, keresve a legjobbat. Előre bocsátom, igazi kincsek is akadnak, néhány valóban jó bevonuló mellett.Kezdjük…..