Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ekd

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyurcsány Miskolcon megadta a szocialista kampány központi témáját, mely nem az Ő és az MSZP-SZDSZ kormány 7 éve(!) tevékenysége, hanem Orbán Viktor. Minden Orbán hibája, a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosságtól a gazdasági válságig.  És ez még csak a kezdet,…..
ekd 2009.03.02 19:00:22
Bevallom, az utóbbi hetekben egy kicsit zavarban voltam. Feltűnt ugyanis egy olvasó, aki naponta 10-15 levelet küldött a postaládánkba. "Valami majom, aki viccoldalakról másolgat lerágott csontokat oszt beküldi nekünk, mint korábban annyian" - mondtam magamban, mint utóbb…..
ekd 2009.02.12 21:11:33
@ekd: sokszor a hsz-ek jobbak mint maga a post
ekd 2009.02.12 14:45:44
Kenderzsupp Drogkerső iPhonera 2009.01.30 10:59:00
Az Apple szoftverboltjába soha be nem kerülő programok témakörben futott az eheti Gizmodo Photoshop-konteszt, ami nekük azért érdekes, mert a győztes ötlet egy drogkereső lett. Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha nyaralásokon nem a parton héjázó lehúzós dílerektől kellene…..
ekd 2009.02.06 22:14:16
Gondolkodtatok már azon, milyen lehet hobbitot cidáztatni, vagy leottózni egy törpöt? Remélem nem. Gyuszika viszont igen, ő annyira vásott, hogy meg is írta a Napi Borzasztó Szóviccnek. Rosszul tette, a szó minden értelmében.A napokban több agyrohasztó őrület jutott eszembe, de…..
ekd 2009.01.31 13:43:43
@Atolla: szerintem kúrvára nem vagy vicces, erőltetett amit csinálsz. de azért hajrá! kritikám építő jellegű
A szinte De Chiricói módon titokzatos grafika miatt teszem be ezt a pályaművet, hiszen a "megfejtésnek" az égadta világon semmi értelme, a maga torzságában mégis megmutat valamit a (beteg) emberi agy működéséből. Íme a kóros levél:Mivel nem a tettek, hanem a szavak…..
ekd 2009.01.29 00:04:50
ekdavid.uw.hu/csokijuhing.jpg
spoiler a filenévben
de amúgy se nehéz xD
mksd fedőnevű olvasónk leveléről boldogult ifjúkorom hangalámondásos vhs-kazettákon terjedő horrorklasszikusa jutott eszembe, amiben a lelkes mellékszereplők próbálnak nem elaludni, mert ahogy lehúnyják a szemüket, jön a csíkospulóveres rém, és felszabdalja őket. Most hogy ezt…..
Óriási az önbizalma a nyilvános szóviccszüzességét ezennel elvesztő olvasónknak, akinek a neve VP, az SZ.M.N.t Élő Legenda, bármit is jelentsen ez. Mint azonnal látni fogjátok, zöldfülű barátunkat kételyek gyötrik. Segítsetek neki, és adjatok szakvéleményt, hogy első…..
ekd 2009.01.14 12:19:49
Csinálni fogok egy szavazást, amiben eldől melyik a legidiótább magyarra fordított filmcím. Kommenteld be szerinted melyek a legszarabb filmcímek, aztán majd csinálok egy poll-r szavazót, leszopok valakit az indexnél, hogy kikerüljön a blog.hu főoldalra és a címlapra, hogy legyen…..
A szóviccek érdekes kisebbségi verziója az alkoholista szóvicc. (Drogos szóvicc nincs, mert ők elfelejtik a poént.) Áron igazi kocsmai szadizmussal lépett elő, ami talán adekvát egy szmogba fulladó hét emlekzdéséhez.Hogy hívják az a földrajzi területet, ahol sok arab él és…..
Tararam, megjött a postaládánkba az eddigi idők talán legbrutálisabb felvezető magyarázata. Amúgy is imádom a nyakatekert felvezetéseket, amik már jóval a "poén" elhangzása előtt taccsra teszik az áldozat idegvégződéseit, de ez a példány vagy ver szinte mindent, vagy…..
ekd 2009.01.12 10:16:30