Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StringBuilder

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az ukrán válság kezdete óta számos posztunk született a témában érdemes néhány pontot tisztázni most, hogy már súlyos háború zajlik a szomszédos országban és a magyar közvélemény számára a helyzetet szokás szerint politikai elfogultságok szerint tálalják. A Fent…..
Újabb versenyző távozott a Való Világ villájából saját jószántából (vagy ép esze megőrzése érdekében, kinek hogy): a férje után egyre picsogó VV Gina után VV László sem bírta a bezártságot (vagy a folyamatos zabálást) és kiszállt az ötvenmilliós játszmából. A hit,…..
StringBuilder 2011.04.08 14:58:39
StringBuilder 2011.04.08 15:08:49
@Forceman: Nem kétséges, hogy bajban segíteni kell neki! Én azt is elhiszem, hogy jó kiképző, meg ért ahhoz, amit csinál a kinti életben. De hogy ebben a játékban egy hatalmas nagy szájhős volt, az biztos. A hit és becsület-ből (amin kívűl más figyelemfelkeltő megnyilvánulása nem is volt) sztem max a hitet képviselte, de az meg nem adott neki elég erőt. A becsületről meg ne is beszéljünk, amikor előretolta a kiskatonákat a harcba, illetve, hogy falkában támadták a két másik versenyzőt. Sajnos a sunyiság tényleg igaz volt rá, mert szemtől szemben soha nem vállalt fel konfliktust, csak a falka tagjait uszította állandóan. Egyszerűen nem a legjobbik énjét sikerült előcsalogatni a játék során.
Ettől még jobbulást kívánok neki!
Vasárnaptól az ország több nagyvárosában a szállópor koncentráció miatt „rendszámrendelet” van életben. Nem bonyolult dolog ez, páros napokon a páros, páratlanokon pedig a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek. Könnyű erre azt mondani, hogy rendben helyes,…..