Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amazon1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés igazán érdekes dolog történt ma ebben a szomorú magyar valóságban. Az, hogy a kommunisták minden eddiginél sötétebben és gátlástalanabbul ármánykodnak, igazán nem újság. Az, hogy aki többet akar, mint ami van - aki megpróbál a magyar ugar talajából pár szál dudvát…..
amazon1 2011.05.21 07:55:35
@troll ellenpólus: Tisztelt "troll"
A koromnál és a heteroszexuális irányultságomnál fogva visszautasítom a bizalmaskodó "Kedveske" megszólitását és egyben felhívom az igen tisztelt figyelmét arra, hogy a "bíróságon" mint helyhatározó szót, ahogyan most is hosszú "ú"-val írtam. Igaz viszont a tanúkénti szót rövid "u"-val. Ezért aztán átmenetileg, van egy jó hírem az Ön számára: elmarad a június 02-i tárgyalás.
Egyébiránt meg a személyét érintő minősítő jelzőktől én most is eltekintek, hiszen az a pszichologia tudomány dolga! De csakhogy lássa milyen jellemű emberrel kötözködik: beismerem, hogy Önnek abban igaza volt, hogy a "meghalgattatását" kettő "l"-l kellett volna írni.
Esztergom a magyar Állam és Egyház alapításának bölcsője. Történelmi, kulturális jelentőségét itthon és határainkon túl is elismerik. E város polgármester-jelöltjének lenni megtiszteltetés - gondoltam, mikor úgy döntöttem, hogy részese leszek ennek a történetnek. Sokat…..
amazon1 2010.07.29 22:42:31
Kedves Éva és Tisztelt kommentelők!

Volt idő mikor ÉN komolyan gondoltam, hogy polgármester leszek Esztergomban. Ma már nem, mert az elmúlt években megtapasztaltam, hogy az esztergomiak nagytöbbsége nem gondolja komolyan, hogy lehetséges az demokratikus változás. Hosszú éveken át: kezdetben az egominfon majd szeretgomon cikkeztem, írtam és kommenteltem, de úgyszólván a párthovatartozásoktól teljesen függetlenül is, nemtelen támadásoknak a megnemértésnek voltam kitéve, akárcsak mint egy újonc katona. S bár régi motoros vagyok a politika rögős mezején, igaz nem itt Esztergomban, ahol alapból megalázzák a nem Meggyes hívők is azt, aki mást akar mint a diktatúra a becsület a tisztesség és törvényesség!

Kedves Éva ezzel önnek is szembe kell néznie, mert itt Esztergomban már most több ellensége van mint ellenfele, akik félrevezetik becsapják majd később ha mégis megnyerné a választást, benyújtják a számlát és zsarolni fogják. Ne higgyen senkinek sem, de legfőképpen nekem ne, mert mint mondottam ÉN is válaltam volna, hogy polgármester legyek, de nem ott ahol a jellem a becsület a tisztesség és a törvénytisztelet, nem erény!
Ahol az a bűnős törvényszegő, aki ezekkel az erényekkel rendelkezik és az kap hivatalos védelmet aki mindezek ellen vétkezik!
Ha sikerült indulatokat kiváltanom az igen tisztelt olvasókból annak nagyon örülők, de ha a gondolkodásra nem sikerült rávennem, akkor mégis csak Én látom jól a helyzetet.
Kedves Éva!
Végül, de nem utólsó sorban, abben a városban ,mást vár az erős egyházi loby, egy polgármestertől mint épitész szakmai hozzáértés, itt egy polgármesternek teljesitenie is kell az egyházakkal szemben, hogy tudniillik a jelentős szavazó táboruk, kiálljon Őn melett!