Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sehovase

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter jóvoltából egy Torkos Csütörökön kívüli durva tahóság a Vasúttörténeti Park étterméből, tavaly nyárról. A gyerekprogramokat kínáló park éttermében nincs gyerekmenü, nem jár csak köret vagy egy felnőtt adag megfelezése egy plusz tányérra, ugyanis akkor…..
sehovase 2009.03.03 15:12:38
@FaBRiK: kíváncsi vagy mit tesznek a kajádba miután kivered a balhét!? nyálasgecis csirkemellet roston sült taknyos sültkrumplival. nem nagyon érdemes powerkedni magyar étteremben, kívéve, ha elötted készítik a kaját.
Tardai történetek Huszonegy 2009.02.27 10:30:00
Benőke mindig alászalad a csajozásaival. Mondjuk a srác se' százas, eleve, baszod, ezzel a csokibarlang dumával nyit, de nem csak a cseten, hanem simán diszkóban is. Milyen már, kettőt szól, táncolunk, meg kérsz egy vodkahellt, aztán meg mi a véleményed a popóba tolásról, azt'…..
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből,…..
sehovase 2009.02.27 09:48:09
@PEACOCK: A sorozat tényleg nem rossz, de miért kell a magyar szinkronhangnak selytelmesen suttognia? David Caruso remek színész, kár, hogy nem engedik játszani. Fapofával, összehúzott szemmel nyomja évadról évadra. Pedig ennél sokkal több van a paliban!
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..
Úgy tűnik nagyot hibáztam, amikor úgy döntöttem, hogy maximum poénból veszek a kezembe Blikket és ahhoz hasonló bulvárlapokat. Ma kiderült ugyanis, hogy bizony érdemes lehet ezeket a lapokat (is) forgatni, hisz megtudhatjuk például belőle, hogyan kerüli meg imádott…..
A MÁV-csoport képtelen időben pótolni a kiesett vagonokat. Szerdán a Szobról Budapestre közlekedő 2127-es vonat hat rendes plusz egy vezérlőkocsi helyett csak 3+1 vagonnal közlekedett. Mivel ez a 70-es vasúti fővonal egyik legfontosabb, a fővárosba bejáró dolgozókat, tanulókat…..