Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leviathan99

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Társalogjunk nácikkal? 2013.04.25 04:58:03
Egyszervolt országban nem könnyű eldönteni szóba álljunk-e a nácikkal. Igen, utóbbi alatt a közbeszéd többnyire a Jobbikot érti továbbra is, a bíróság ítéletét a párt egyes képviselőinek és holdudvarának megnyilvánulásai után Vona Gábor nagyjából a hajára is kenheti, a…..
Nem elég, hogy a Tesco a vásárlókra hagyja a termékek lehúzását, még fel is jelenti őket, ha mégsem sikerül ez a művelet 100%-osan. Naiv ügyfél kosarából a legolcsóbb hús maradt ki a szórásból, ám amikor visszament, hogy kifizesse, már kipakoltatni vitték. Az ott helyben ki…..
leviathan99 2013.01.11 13:37:24
@Rózsaszín Lódenkabát: A fenébe, én eddig abban a hiszemben voltam, hogy az egy jó szolgáltatás, hogy fele annyi idő alatt végzek az önkiszolgáló kasszánál, mint a normálnál.... még szerencse, hogy felnyitottad a szemem... ;)
leviathan99 2013.01.11 14:05:37
@Rózsaszín Lódenkabát: Óóó, az ember álmában is képes összefüggéseket meglátni.
Van aki olyan dolgokban is, ahol a valóságban nincsenek.
Kedves magatokról megfeledkezett felebarátaim, Kovács Zoltán veszprém megyei kormánymegbízott és Gránásiné Bácsi Tünde igazgatónő! Gondolom elkerülte figyelmeteket, hogy Annyitisér országban fülkeforradalom történt 2010-ben, aminek egyenes következményeként új…..
Csomagolhatnám valami píszí köntösbe, de minek? Édes Viktor, a kedves nép tegnap este becsomagolta számodra a lófaszt, átkötötte ízléses masnival, és lendületből betolta a fa alá. Elképzeltük ahogy körbeülitek a frakcióasztalt, szagolgatjátok az alkalomhoz illő fahéjas…..
leviathan99 2012.12.18 11:28:22
@ursus artos:

"Robin, a bátor elszaladt
Bátran elfutott, el ő
A vész láttán ahogy tudott
Farkát behúzva elfutott
Ment messzire s ina szakadt
Midőn nyúlként bátran szaladt
Előre csak lassan jutott
Mert közben többször elcsúszott
Bátrak bátra hős Sir Robin

Nyúlként futott a hegyen is túl
A porba hasalt és talpat is nyalt
Hány embert megfúrt, hány seggbe bebújt
Leszúrta ő(t) ki éppen arra járt."
8ker Blaha átalakítása 2011.04.26 12:08:00
 Ma többen elküldtek egy felhívást felmérésre - holnapig lehet reagálni rá, tegyük meg. Kedves Hallgatók!A budapesti Blaha Lujza tér felújítását tervezik. A terv készítői állítják, hogy a térnek nincs közösségi szerepe, csupán átközlekedésre szolgál.…..
Ennek a költői kérdésnek járt utána a 7sins.hu. Te az a fajta vagy, aki mindent összeken és fröcsöl, amjd kisunnyos a klotyóról, vagy az, aki retteg a bakrétiumoktól és a füvelygombától és mániákusan letakarja az ülőkét szabályosra tépkedett wc papír darabkákkal?…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Subba A hét képe: Sziget 2011.01.27 14:03:39
leviathan99 2011.01.27 15:09:56
@HeartExpress: erről leginkább a narancsosok marhaságai tehetnek :p
leviathan99 2011.01.04 13:24:25
@TacticalCommander: Kíváncsi vagyok, hogy a médiahatóság mit fog kezdeni a Spiegel-el :P Vagy gondolod, hogy az EU elnökséggel a mi idióta törvényeink érvényesek mindenkire fél évig??? LOL
leviathan99 2011.01.04 13:34:36
@imperial: Azért csak el kellene olvasni ezt a cikket, meg esetleg rákattintani a linkekre, akkor már neked is sokkal világosabb lenne, hogy ezt nem a galamus vette elő, hanem a Spiegel... persze, tudom, ne is mondjad, komcsi mindenki még Nyugaton is, még szerencse hogy bölcs vezérünk még tartja itt a frontot :P
Végighallgattam az Alkotmánybíróság jogköreinek korlátozásáról szóló ma esti  általános vita első két óráját. Különös parlamenti esemény volt, nagy kár, hogy feltehetően csak néhány száz, esetleg néhány ezer választópolgár követhette. Ha valaki kizárólag ezt…..
leviathan99 2010.11.02 22:32:00
@KG2000: Tök igazad van. Én például az erszényes oposszumok párzási szokásairól írnék szívesen, csak szerintem nem sok köze van ehhez a témához.
Mielőtt Veronika pestizése miatt elindulna a flamewar, azért érdemes elolvasni a történetet. Olvasónk a Pólus parkolójában talált egy frissen elvesztett kocsikulcsot, amivel vesztére a biztonsági őrhöz fordult. Vesztére, mert a végére rájöttek, hogy milyen ördögi tervet…..
Lángoló Gitárok Fiús romantika 2010.10.14 09:27:00
Óriás – Példák hullámokra (EMI Music Services) Minden zenekarban van egy vezéregyéniség, ha nem is főnök. Az Óriást Egyedi Péter énekes-gitáros hordja a hátán, és sokszor osztozik még három ember a súlyon. A magyar zenei életbe talán kissé váratlanul becsatlakozó…..
A Mal Zrt. államosítása csak az első lesz a sorban. A történet a '90-es évek homályos privatizációival létrejött hazai nagytulajdonosi körének a megzabolázásáról, átalakítására szól. (Fotó: Mohai Balázs/MTI) Talán sokan nem is sejtik, hogy milyen horderejű változások…..
Orbán anno az őszödi beszéd után közölte, hogy "már holnap" készen áll a kormányzásra a Fidesz. Most kedden azonban a költségvetési bizottság támogatta azt a kormánypárti javaslatot, amely szerint a választási évben kitolnák a büdzsé készítésére vonatkozó…..
Ökológiai katasztrófa fenyeget a Kolontár melletti timföldgyár tározójának gátja átszakadása után - erről szólnak a hírek manapság. A kár rettenetesen nagy: eddig öt települést érintett a lúgos víz és a vörösiszap, több száz hektár földet tönkretett, a Marcal felső…..
leviathan99 2010.10.06 15:55:18
@Jofiu: De ha csak gondolati szinten eljátszunk avval, hogy a balesetben szerepe volt egy korrupt ellenőrnek, aki az államot képviseli, akkor mégiscak felmerülhet az állam felelőssége is, vagy nem?
Mert arról azért sokan elfelejtkeznek, hogy a korrupcióhoz két ember kell minimum....
Na nem mintha komolyan hinnék ilyesmit... :p
 A jó szülőnek nincs kedvenc gyereke: "ha itt harapom, ott fáj, ha ott harapom, amott fáj". Ám Éterfy Robi egy félisten A Belvárosi fiatal és az Underground zenekar után. Tőle jön a legújabb - Facebook-témában.   50 mondat, amit a barátaid írnak a…..
A Velvet Underground egykori, amúgy alanyi jogon is híres frontembere elérte azt, amire oly sokan vágytak: megbőgette a Britain's Got Talent zenei tehetségkutató kapcsán leginkább aszexualitása miatt befutott Susan Boyle-t. Boyle a show amerikai verziójában, az America's Got…..
Érdekes kérdést vet fel következő Levélírónk, aki hosszú előjáték után végre összejön a főnökével. Igen ám, de az úriembernek elvei vannak és azt javasolja, tartsák fenn a munkahelyen a látszatot, hogy nincs köztük semmi. Mindketten rettegnek attól, hogy a többiek a…..
Csak azért aggódom, nehogy ne legyen elég sör a buszon. Mindig ez a legfontosabb...
Mandiner blog Vetni a keresztre 2010.06.17 14:31:00
  Ha a vuvuzela jöhet, a keresztvetés nem, akkor: sisakrostély le, keresztes pajzs föl.   Úgy tűnik, az Európa Tanács után egy másik polkorrekt dinoszaurusz is szeretne beleavatkozni a szabadságjogokba, és persze a vallásos hagyományokba. A FIFA megtiltotta a játékosoknak a…..
A híd lezárása után nagy felhördülést okozott, hogy az ideiglenes átkelőnek kijelölt déli járdán hatóságilag betiltották a biciklizést. A döntés össznépi ellenállást váltott ki a budapesti kerékpárosok körében, akiknek erős hivatkozási alapot adott, hogy az Andrássy…..
 Kósa Lajos elkúrta, nem kicsit, nagyon. Szijártó Péter ráerősített Varga Mihály nyugtatgatott, ez volt a hétvége termése kormányoldalról.Az elmúlt 8 évben megszokhattuk azt az ellenzéki kiállást ami mindenek ellent mond, csak azért, hogy ő nyerjen. Amiben a cél…..