Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktor1988

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A nagy segg a dundi csajok fenomenálisan izgató testrésze. Nélkülözhetetlen örömforrás egy férfi számára. Egy husi nő jó segg nélkül nem lehet elég kívánatos és szexi. Képzeljetek el egy testes lányt hatalmas mellekkel és nagy hassal. Olyan,mintha előre akarna…..
Sziasztok! Nagy érdeklődésre tart számot a  múltkor bemutatott Klaudia Kelly pornósztár. Gondoltam,hogy addig ütöm a vastat,míg az meleg és megfejelem a dolgot egy újabb bejegyzéssel. Klaudia a vadonatúj képeken szexibb és izgatóbb mint valaha. Nagyon dögösre sikeredett a…..
Klaudia Kelly 1988 január 5.-én született. Tehát 25 éves. Kaliforniában él (mint általában mindenki,aki exhibicionizmussal kívánja megkeresni a kenyerét). Egyébként a Kaukázus környékéről származik. Jelenleg fő foglalkozású pornósztár. Három éve tevékenykedik a…..
Sziasztok! Öt éve hoztam létre a naplót. Öt év hosszú idő. Több tucat bejegyzés,cikk,több száz fotó és hozzászólás… Ez már történelem. A blogot mindeddig több,mint hétszázezerszer töltötték le,volt olyan nap,mikor több,mint négyezerszer. Amikor belevágtam a…..
                                                                       Sziasztok! A nagy összecsapás sorozat újabb párbajához érkeztünk. Tavaly decemberben Alex Chance és Dani Amour küzdött meg egymás…..
Sziasztok! Mostanában volt időm többet barangolni a világhálón és sikerült felháborítóbnál-felháborítóbb cikkekre bukkannom a szokványos ( fogyókúra-karcsúság) témában. Felháborító? Nyilván sokaknak üdvözítő irományok ezek,legalábbis rengetegen érzik úgy,hogy…..
Viktor1988 2012.05.31 20:08:04
@vérlázító:

Kedves vérlázító!

Valóban vérlázító, amit írsz. A kövérség nem egyenlő az igénytelenséggel és a gyengeséggel. A páromnál igényesebb nőt még soha nem láttam. Ne haragudj, de ilyen fogalmakat testalkathoz kötni, mint igénytelenség és mértéktelenség nem lehet. A barátnőm nem azért telt, mert zabál. Sokkal kevesebbet eszik nálam és meg is válogatja azt, hogy mit eszik meg. Sokkal jobban odafigyel magára, mint én. Nem akarlak megsérteni, de nagyon felszínes és átgondolatlan, amiket írtál. Az ilyen súlyos általánosító megjegyzések miatt tart ott a világ, ahol most van. Az igényesség, szépség, külső-benső harmónia nem köthető semmilyen értelemben a kilókhoz. Nyilván egy 150 kilós embernek fogynia kell, de egy 70-80 kilós hölgy nem egészségtelen.
Viktor1988 2012.06.03 00:43:37
@Csillivilli tündérrózsa:

Szia!

Amit leírtál az nagyon tanulságos és fontos, mert rámutat, azokra a problémákra, amelyek miatt létrejött szerintem ez a blog is. Nagyon örülök, hogy a történeted pozitív kicsengésű és, hogy ma már boldog vagy! Bárcsak minden lány, aki kínozza magát, hogy sovány legyen rájönne azokra a dolgokra, amikre Te! Fel kéne nyílnia a szemeknek végre! Nekem elegem van ebből a soványság őrületből. Mintha, csak az lenne a fontos egy emberrel kapcsolatban, hogy hány kiló! Csontsovány hölgyek állnak a tükör előtt és még mindig kövérnek látják magukat. Elég ebből! Pontosan az zajlik, amit írtál. "Iszonyú, hogy a pénzért bármire képesek az emberek és ahelyett, hogy próbálnák a nőkkel elfogadtatni magukat, gátlásokat ültetnek beléjük."
Én is így gondolom. Az egészséges életmódot hirdetik, de közben csak a pénzszerzésről szól az egész.
Ne hagyjuk magunkat átvágni! A szépségnek milliárd arca van. Mindenki fogadja el Önmagát, a saját testi adottságait és ne akarjon másokra hasonlítani! Nem lehet elégszer elmondani, hogy a szépség az egyediségben rejlik abban, amit valaki sugároz magából. Attól, amit valaki külső nyomásra és hatásra magára erőltet soha nem lehet igazán boldog és szép sem. Belül dőljön el, hogy kik is vagyunk, mit akarunk és, hogy érezzük jól magunkat. Én így gondolom és elnézést a hosszú fecsegésemért!
Neked kedves Csillivilli tündérrózsa pedig további boldog életet kívánok!
Viktor1988 2012.06.03 10:09:28
@Csillivilli tündérrózsa:

Szerintem nagyon jól látod a dolgokat. Minden nőnek, sőt a férfiaknak is így kellene viszonyulni ehhez a témához.
Nagyon szomorú az, amiről te is írtál, hogy már 12-13 évesek is koplalnak, mert azt hiszik, hogy csak vékonyan lehetnek szépek és nézhetnek ki igényesen. Egyébként én úgy gondolom, hogy a férfiak szerepe is óriási ebben a témában, mert rengetegen első számú és legfontosabb kritériumnak tekintik, hogy a nő legyen sovány. Ez a prioritás és utána jön minden más. Nem csodálom, hogy rengeteg nő rosszul érzi magát a bőrében. Én minden hölgynek, akivel beszélgetek elmondom, hogy nagyon sok férfi imádja a telt hölgyeket. És, hogy nem kell a médiából ömlő szemétnek hinni! Valóban irreális, amit a nőktől elvárnak. Meg kell nézni, hogy a modellek mennyire alultápláltak. Ez nem egészséges! Sanyargatják magukat, hogy az xs-es méretű ruhákba beleférjenek. És sok hölgy ezt az alultápláltságot veszi az etalonnak. Viszont ezt, csak szenvedéssel lehet elérni, ami viszont sokkal károsabb és egészségtelenebb, mintha lenne rajtuk 30 kg plusz. Meg kell állítani ezt a hölgyeket testileg-lelkileg teljesen tönkre tevő szemléletet!
  Sziasztok! Bizonyára sok derék olvasó van köztetek,aki még emlékszik a hajdani fizika órákra,különös tekintettel az órákon tanult néhány alaptörvényre. A fizika csodálatos dolog,hisz  bebizonyítja neked,hogy a törvényszerűségei nemcsak a mérnöki tudományok…..
Viktor1988 2012.05.16 14:02:22
velvet.hu/trend/2012/05/16/a_plus_size_modellek_egeszsegtelenek/

Olvassátok el! Én most nem kommentálnám a dolgot, mert nem szeretnék trágár szavakat használni!
Viktor1988 2012.05.17 01:16:29
Ilovechubbygirl:

Igen, én is így gondolom. Sajnos a vékony és a telt modellek egyszerre nem szerepelhetnek. Ez a két "oldal" ellentétbe van állítva egymással, mintha nem tarthatnánk egyszerre szépnek egy telt és egy sovány nőt.
Én mindig rajongtam a telt nőkért és ez soha nem fog változni. Izgatóbbnak tartok egy hájas nőt, mint egy vékony testalkatú hölgyet. Ugyanakkor fontosnak tartom azt is elmondani és ezt mindig meg is teszem, ha valakivel ilyen témáról beszélgetek, hogy én szépnek tartom a vékony alkatú nőket is.
Ez nem olyan téma, amiben csak egy lehet a jó, a szép, a nekem tetsző. A szépség nem a kilók függvénye és ez minden oldalról megközelítve igaz. Tehát, amikor védem a telt nőket ezzel a felfogással, azzal azt is mondom, hogy a vékony nők is gyönyörűek. Nem zárja ki az egyik a másikat. Azért írom ezt, mert úgy veszem észre, hogy sokan úgy vélik, hogy ez a két testalkat típus úgy harcol egymással, mint az ideológiák és ki-ki a maga ízlésvilágát védi és a másikat támadja.(Akinek nem inge ne vegye magára!)
Ezt a háborús hozzáállást és stílust én gyűlölöm. Fogadjuk el és tiszteljük mások ízlését, véleményét, mert akkor várhatjuk, csak el, hogy a mi elveinket és vélekedéseinket is megbecsüljék.
Én a világon mindennél jobban szeretném, ha az emberek toleránsabbak és békésebbek lennének.
Nem kell mindig, minden ügyben a földbe döngölni a másikat.
A telt hölgyeket tartom a legszebbnek és legizgatóbbnak. Csurog a nyálam, ha egy nagy popsit, húsos combot, vagy egy hurkás hasat látok, de a szépséget nem lehet korlátok közé szorítani. A szépség milliárdféle, csak a saját ízlésünktől függ, hogy mi mitől olvadunk el.
Itt van két videó, amivel beszeretném mutatni, hogy a szépség valóban független a kilóktól.

www.youtube.com/watch?v=mdyQlPokuvw

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wwu2j0r4z3g#!

Nekem mindkét hölgy tetszik. Természetesen az első videóban szereplő nőtől jövök lázba, de attól még a másikat is szépnek és szexisnek tartom.
Elnézést kérek, hogy ennyit fecsegtem és remélem, hogy nem haragudtok meg rám azért, hogy most nem, csak a hájas nőkről írtam szépeket.
Én úgy gondolom, hogy ebben a témában is és mindenben a toleranciára, az elfogadásra kell törekedni.
Sziasztok! Mivel kevés az időm arra,hogy nagy esszé írásába kezdjek,ezért  most szeretném a vizuális éhségeteket csillapítani. Különben is,a képfeltöltés igen gyorsan megy a pöpec netemnek köszönhetően. Remélem tetszeni fog,amit most mutatok nektek. Mindig kíváncsi…..
Sziasztok! Újfent tollat (egeret ) kell ragadnom,mert muszáj revansot vennem a megint erősen nyomuló fogyi kultuszon. Nyomuljunk mi is! Mostanra már a gagyiság legalsó szintjére süllyedt  a vékonyság elvakult majmolása. Mivel nem vagyok mazohista,önként nyilván nem kezdek neki…..
Viktor1988 2012.03.12 22:32:38
Ez az Csaba! Na ez az, amiért imádom ezt a blogot! Szembe kell menni a rossz áradattal. Ha jót akarunk tenni a világban, ha azt szeretnénk, hogy rendben menjenek a dolgok, akkor a rossz ellen kell fellépnünk. Azt kell beleadnunk az életbe, ami hiányzik. Például, ha szeretetlenség van körülöttünk, akkor minden porcikánkkal szeretetet kell adnunk, hogy rendbe tegyük a világot. Jelen esetben, ha azt tolják minden létező platformon az ember arcába, hogy csak a vékony nők szépek, akkor az ellen kell fellépni, hogy megfelelő legyen a balansz! Engem nagyon dühít, amikor olyan cikkeket olvasok, mint pl. ez a Christina Aguilerás. Ezzel azt mondják, hogy a hozzám hasonló ízlésű emberek perverzek és, ahogyan Csaba is írta szörnyekre gerjednek. Megakarják mondani, hogy kit/mit tarts szépnek, vagy helyesnek!
A világ pont attól szép és izgalmas, mert sokszínű és az ember azért ember, hogy legyen saját ízlése. Nem az számít, hogy valakinek milyen színű a haja, vagy, hogy hányas a ruha mérete. Csak az a fontos, hogy milyen ember, mit szeret, mit képvisel, mit tart szexisnek, mitől más Ő, mint az ember társai. Csak a gépek legyenek egyformák az emberek ne! Mindenki álljon ki a saját ízlése és meggyőződése mellett főleg, ha ilyen témáról van szó!
Én úgy gondolom, hogy a telt nők a legszexisebbek és leggyönyörűbbek a világon! Természetesen nem kell mindenkinek így gondolnia, de ne mondja senki ezért azt rám, hogy perverz vagyok!
Csaba gratulálok ehhez az írásodhoz is és remélem még sokáig fog működni ez a blog! Nagyon egyetértek veled ezekben a dolgokban! Egyébként nagyon jók a képek, szerintem Christina Aguilera nagyon dögösen néz ki most!
Mindenkinek kellemes, örömteli tavaszt kívánok!
Sziasztok! Mindjárt itt a Szilveszter. Nem tudom,hogy ti miként és kivel töltitek az ünnepet,de számomra kihagyhatatlan esemény egy hatalmas, újévi féktelen dugás! Naná,hogy a párommal. Miután valahol jól kibuliztuk és kellően leittuk  magunkat, hajnaltájt szépen…..
Sziasztok! Mit szóltok,ha egymásnak ugrasztok két lányt,akikről jó kis háj markolászós  videó készült mostanság? Persze ez a fight,csak a képzeletem szülötte és egyáltalán nem történik köztük semmiféle ütésváltás. Egyszerűen kíváncsi vagyok arra,hogy nálatok…..
Sziasztok!Jól „megöregedett” és „megporosodott” a legutolsó bejegyzésem,sokak szemében akár már lezártnak is tekinthető a naplóm,de ez a gondolat téves és csak bízhatok benne,hogy az is marad. Próbálom folytatni, nem lezártnak tekinteni. Nem magyarázkodom,…..
Viktor1988 2011.11.09 10:41:59
Igen sajnos a világ hanyatlása már közelít a végső stádiumhoz. És én személy szerint azt tartom a legnagyobb problémának, hogy a legtöbb szó a gazdasági válságról szól. Sőt csak erről beszélnek. Úgy gondolom, hogy a válság az élet minden területén jelen van, csak ezt sokan nem is veszik észre, ebbe magamat is beleértem, mert csak a "jobb" pillanataimban látom át, hogy milyen nagy is a baj. Szerintem a gazdasági válság a legkisebb probléma ma a világban. Az emberek elidegenednek egymástól, nem tudunk igazán szeretni, ma már fontosabb like-olni valamit, mint találkozni egymással és beszélgetni egy jót. Persze ezt most kicsit eltúlzom, de ezen a pályán haladunk és kevés, olyan ember van, aki fölfedezi, hogy ahhoz, hogy a világ meggyógyuljon, előbb mindenkinek saját magát kell meggyógyítania. Mindenkinek dolgoznia kell azon, hogy a világ jobb és szebb legyen. Kevés az, hogy elmondjuk a problémákat persze ez is fontos, de a legtöbben azt gondolják, hogy nem tehetnek semmit a világ jobbá tételéért. Ez tévedés! Mindig, mindenki tehet valami jót kortól, nemtől, és minden körülménytől függetlenül.
Ezért szeretem ezt a blogot is, mert ide kedves és okos emberek írnak, akik tovább látnak a mocskon és, akiket még virtuálisan is jó ismerni.

De, hogy szó essen a telt csajokról is. Ettől a hölgytől aki a videóban szerepel megvadulok. Gyönyörű nő! Egyszerűen nyálcsorgató ez a látvány.
Köszönöm!
Sziasztok! Mivel elég hűvös az idő,gondoltam megragadom az alkalmat,hogy írjak egy újabb bejegyzést. Mit is mondhatnék? Nem vagyok túlzottan elájulva a nyártól. Még szerencse,hogy már párszor sikerült leugrani a Balatonra,mikor az a nagy meleg volt,de azóta igencsak "gyengélkedik"…..
 Sziasztok kedves Olvasóim! Hosszú kényszerű kihagyás után újra itt vagyok. Nem gondoltam volna,hogy ennyire nehéz lesz életben tartani a blogot,de sajnos rá kellett döbbennem,hogy a régi lendülettel már képtelen vagyok a naplót vezetni. Jaj ne gondoljátok,hogy…..
Sziasztok!Mivel ma sincs túl sok időm az intellektuális "epeömlésre",ezért had kedveskedjek nektek pár izgalmas,szaftos videóval. Mégiscsak egy dolgos, hétköznapi kedd este van. Gondolom  mindenki hullára dolgozta magát,ezért ilyenkor talán jobb szívvel…..
 Sziasztok! Ma nagyon hosszú leszek,ha nem megy egy szuszra az olvasás,osszátok be kedv szerint! Sokan vagytok már,akik a blog egészét átolvastátok és talán egy kicsit megismertetek általa. Néha türelem kell hozzám,az biztos. Minden köszönet nektek ezért!! Mondhatnám…..
Viktor1988 2011.02.27 01:56:05
Kedves Csaba!

Nem is tudom, hogy mit mondjak. Ez a legjobb társadalomkritika, amit életemben ez idáig olvastam. Az életben vannak fontos pontok, amiknek sokszor csak visszanézve fogjuk fel a jelentőségét. Ennek a blognak a történetében az én szerény véleményem szerint ez a bejegyzés a legmeghatározóbb. Ebben minden benne van, amit közvetítenie kell ennek az oldalnak a világról, az emberekről és a gyönyörű telt nőkről. Ha prezentálnom kéne valakinek a blogot, akkor ezt a bejegyzést mutatnám meg neki. A tartalom, a kifejezésmód, a terjedelem minden szempontból szignifikáns. Én is ezt gondolom a világról, csak én nem tudom, olyan jól kifejteni, ahogyan te Csaba. Erre szokták mondani, hogy a szívemből szóltál. Maximálisan egyet értek azzal a kritikáddal, amit a közösségi oldalakkal kapcsolatban írtál, ugyanakkor boldog vagyok azért, mert abba a közösségbe tartozhatok, amelyik ennek a blognak az útján jött létre. Nem akarok túl érzelgős lenni, de azt kell mondanom, hogy felemelő érzés még így virtuálisan is megismerni téged Csaba és azokat a csodálatos hölgyeket, akikről valójában szól ez az oldal. Minden új bejegyzés és hozzászólás egy újabb darabka azokból a fantasztikus emberekből, akik ide írnak. Hiszek abban, hogy ha önmagunkat adjuk és megéljük az életet, akkor valóban színes lesz a világ és nem csak a felszínen, hanem teljes mélységében. Minden, ami szép, igazi és jó ezen a bolygón az, olyan nők és férfiak által jöhet létre, akikben a képzelet a tenni akarással egyesül. Nem tudok már mást mondani, csak azt, hogy imádom a hájas csajokat és szeretném megragadni az alkalmat, hogy tudathassam az ide író hölgyekkel, hogy gyönyörűek és varázslatosak.

Csabi neked „csak” annyit üzennék, hogy köszönöm szépen!
  Sziasztok!   Egy kicsit belehúzok a blogolásba,mert szerintem jobban fel kéne korbácsolni a kedélyeket,kihozni az olvasókból az érzéseket,szexuális titkaikat. Jó dolog megtudni,hogy ki hogyan,miként azonosul a vagy sem a naplómmal. Jó  megtalálni a közös pontokat…..
Viktor1988 2010.12.15 00:06:55
Kedves Jenna!

Ilovechubby hosszan és cizelláltan kifejtette a gondolatait ezért én csak egy mondatodra reagálnék, amelyhez saját tapasztalataim is fűződnek. Te azt írtad, hogy a „férfiak sokszor azért nem vállalják fel rajongásuk tárgyát, mert félnek, hogy mit mondanak a haverok, ismerősök, család…”.

Én úgy gondolom, hogy ez nem egy férfi, vagy női kérdés, hanem emberi. Ha valaki nem meri vállalni az ízlését, a vágyait, akár azt, hogy kibe szerelmes az azt kell mondanom, hogy megalkuvó és félelmekkel teli ember, aki nem a saját életét éli, hanem egy olyan életet, amit a külvilág irányít és nem önmaga. Én úgy gondolom, hogy aki nem meri vállalni azt, amit érez és gondol sajnos nincs jó viszonyban saját magával, vagy még nem ismeri igazából önmagát. És ebből az következik, hogy a környezetével sem lehet tökéletes viszonyban és ez által nem tud határozott lenni és fél, attól, hogy mit fognak gondolni róla a barátai, a családja stb.
Nekem erről szólt az elmúlt négy évem. A saját történetem ez, mert amikor megismertem a barátnőmet én is azt gondoltam, hogy néhányan, majd összesúgnak a hátam mögött, hogy nézd, kövér csaja van. És idő kellett ahhoz, hogy ez megváltozzon bennem, és megtapasztaltam, hogy amikor határozottá váltam és büszkén fogtam a barátnőm kezét az utcán már nem kellett semmitől sem tartani. Ha valaki bizonytalan és bújtatni akarja a párját, mert fél attól, hogy mit fognak gondolni róla, akkor a környezetében élők ki is fogják őt beszélni, mert azt sugározza kifelé, hogy valami nincs rendben. Azt szokták mondani, hogy légy olyan, amilyennek a világot látni szeretnéd. Ez kicsit közhelyes, de igaz. Ha én határozottságot, kedvességet, szeretet, figyelmességet adok az embereknek, akkor ezt is fogom visszakapni. Úgy működik ez, mint a nevetés, ha valaki nevet valamin és nem bírja abbahagyni te is elkezdesz nevetni pedig azt sem tudod, hogy min hahotázik az illető. Azt akarom ezzel mondani, hogy ha azt sugárzom magamból, hogy a kapcsolatom jó és szeretem a páromat, akkor azt el tudják fogadni az emberek anélkül, hogy kidumálnának a hátam mögött. Persze a bunkó, hülye emberekkel nem lehet mit kezdeni, de ha lehetséges, őket nem is kell a baráti körbe fogadni.

Természetesen hozzá tartozik az igazsághoz az is, sőt ez a lényeges, hogy a barátnőm nélkül nem tudtam volna megváltozni, és csak egy kis buta fiú maradtam volna. Ő egy csodálatos ember. Ő és a kapcsolatunk tanított meg arra, hogy hogyan válhatok jobb emberré, persze a változáshoz idő kell, munka és sok türelem. A lényeg az, hogy vállaljuk magunkat, mert rövid lehet az élet. És miért élünk, ha nem vagyunk, olyan boldogok és teljesek, amilyennek lehetnénk?

Ui.: Remélem, nem azt tűnik ki a mondandómból, hogy én tökéletesnek tartom magam és azt gondolom, hogy mindent tudok az életről és nincsenek hibáim, mert rengeteg hibám van, és sok mindenben kell még jobbnak lennem. Csak ebben a témában kialakult a véleményem és ezt most megosztottam veletek.
 Sziasztok! Nem tudom, ti hogy vagytok vele,de számomra kezdenek  érdektelenné válni a magyar szórakoztatóipar ill. a magyar média termései. Mintha az elmúlt évtizedben kipukkadt volna az értékteremtés lufija. A médiák mostanság harmatgyenge pótcselekvésekkel és az…..
Viktor1988 2010.11.27 11:24:41
Kedves Ilovechubbygirl!

Én is gratulálok a közelgő esküvőtökhöz!
Nem jó azt olvasni tőled, hogy esetlegesen nem írod tovább ezt a blogot. Értem, hogy az idő szűke miatt problémás megoldani, hogy menjen ez az oldal, de remélem, hogy még átgondolod ezt a dolgot!
Ami az erkölcsi részét illeti, hát ezt neked kell érezned és tudnod,hogy mi meddig vállalható. Ez egy egyénenként változó kérdés.
Az én szerény véleményem az, hogy az esküvő csodálatos dolog és szent és számomra is nagyon fontos. Ugyanakkor nem hiszem, hogy annyira éles lenne a különbség az esküvőt megelőző és az azt követő időszak között erkölcsileg, vagy bármilyen más szempontból. Én több, mint négy éve vagyok együtt a barátnőmmel, már a kezét is megkértem és bár még nem házasodtunk össze, úgy tekintek rá, mintha a feleségem lenne. A házasság hivatalossá tesz egy kapcsolatot, ami egy nagyszerű érzés és egy olyan plusz tudat, ami talán még boldogabbá teszi az embert, főleg, ha a templomban Isten előtt is esküt teszünk.
Ez nagy dolog és hatalmas öröm, de ami bennem él, amit érzek a menyasszonyom iránt azt már az esküvő előtt is érzem,azért is tartunk esküvőt.
Tehát az erkölcsi része sem változik meg, vagy csak nagyon kis mértékben.
Természetesen az egész mondandómhoz hozzá tartozik a "szerintem" szó!
Remélem nem volt túl hosszú és unalmas, amit írtam!
Sok boldogságot Nektek!

Ui.: remélem menni fog a blog még nagyon sokáig!
BETWAY, Casino, Australian Online Slots, Casino Online, FREE ONLINE POLL  A mai bejegyzés nem a szövegelésről szól. Rengeteg képet hoztam két igazán szexi csajról. Mindkettő barna hajú,szép arcú dundi lány. Majd kicsattannak az egészségtől és a…..