Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Faraday

12 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kézilabda. Egy barátom nézi a meccset, jókat ordibál a magyar játékosokkal, vesztésre állunk ...én sosem voltam nagy sportrajongó, de néha lehet ez is érdekes egy kocka fizikusnak. Különösen, ha a pálya szélén mérik a labda sebességét... most épp 227 km/h-val vágódott a…..
Csetelek Fácsén. Valaki ír, én visszaírok, próbálok vicces lenni. Aztán kiderül, hogy a viccemnek nincs alapja... basszus, remélem nem bántottam meg az illetőt. Félreértettem... A kommunikáció két ember között meglepően nagy részben nonverbális, csak ezt hajlamosak vagyunk…..
...a címe: Darwin a szupermarketben. Egy Mark Neilssen nevű biológus írta, aki ahhoz hasonlóan ahogy én a fizikát látom mindenben (és ezzel az agyára megyek néhány barátomnak :D), ő az evolúcióbiológia példáit látja minden egyes emberben. Mindegy, hogy orvosi rendelőben…..
Van olyan, aki nevetségesnek/ellentmondásosnak tartja, hogy a szólás-/sajtószabadságért tüntetnek egyesek. Azzal érvelnek, hogy szabadon tehetik (már a tüntetést) és ezt a TV közvetíti, internetes portálok, újságok meg is írják, ami azt mutatja, hogy szólás-/sajtószabadság…..
VilágModell Túl a marketingen... 2011.02.09 19:27:00
Na, ez odab@sz: (nem adom meg a weboldalt, a negatív reklám is reklám) egy ál-blog valami fogyaszószerről, hogy hogyan fogyott le az állítólagos hölgy, stb. Mellesleg nem kell lefogynom, épp ellenkezőleg :) csak egy hirdetés volt az Index oldalsávjában, és még sose játszottam…..
Hazafelé gyalogoltunk szokásos szombati esti kocsmatúránkból. Ilyenkor a többiek nekikezdenek inni este hétkor, hogy tizenegyre már széles jókedvük kerekedjen és valaki kocsijában elindulunk bele a nagy éjszakába, pontosabban a Monroe sugárúton fekvő kocsmák egyikébe. Oxford, A…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
w Iskola a határon 2008.01.11 06:45:00
Meséli a taxis – autókról beszélgetünk, mint rendesen -, hogy ő Szlovákiába hordja szervizbe a Skodát. Harminc- vagy valahányezer kilométerenként átbumlizik Szlovákiába, és ott végzik el a kötelező karbantartást. Emberünk nem Komáromban él és dolgozik, hanem Budapesten.…..
Faraday 2008.01.11 16:01:04
Naja, a nepi összefogas azt jelentene, hogy mindenkinek van vasarloi öntudata, es kiveri a balhet, ha sz*rt kap. Ettöl egyelöre messze vagyunk. En most Nemetorszagban vagyok (igen, Mercis, elmentem a ...-ba!), es furcsa volt, szinte szegyelltem magamat, amikor egy modellhelikoptert, amit 1 honapja vettem, visszavittem, mert rossz volt a konstrukcio... es visszakaptam a penzt! Ohne zsinor! Nem is kötekedtek, hanem rögtön kerdeztek, hogy a penzt kerem-e, vagy levasarlom! Mondom, zavarba jöttem, annyira siman ment! Es elsösorban magamon voltam megdöbbenve, hogy mi a f*szert vagyok zavarban? Ez kellene legyen a termeszetes eljaras!

Na mind1, meg egy megjegyzes Mercisnek:
Figyu, ne gyere mar lecci azzal, hogy lehet hozzad menni dolgozni csillioert, es a sok hüjemagyar nem akar dolgozni! Ha ennyit emlegeted, akkor lehet, hogy nincs eleg ügynököd? Tudod miert, bazmeg? MERT AZ ÜGYNÖKI MUNKA SZAR! Mar megbocsass a vulgaritasert, de ki a fasz akarna lakasokba, vagy akarhova becsöngetni, es termekeket eladni? Ez a legdurvabb direktmarketing, amit az emberek nagy resze utal, baszki! En se akarnek olyan munkat, ahol azok, akikkel talalkozom, 90%-ban megutalnak... Egyetemista koromban dolgoztam diakmunkaban a Gazmüveknek. Nem ügynöki, csak sima adatgyüjtö munka. Tudod hogy mennyire "szerettek"? Legalabb 10%-ban majdnem elküldtek a halal retkes faszara! Pedig nem is arultam semmit, csak a gazorakat mentem ellenörizni... Ugyhogy, (most elragad a hev egy kicsit:) ELMEHETSZ TE A HÜLYE ÜGYNÖKI MUNKADDAL A BÜDÖS PICSABA!!!
(huh, remelem nem tiltanak ki ezert :) )
Nnna, ugy latom nem vagyok bloggernek valo... Ugy terveztem, hogy mindent leirok majd ebbe a blogba, ami publikus, oszt mostan megint le vagyok maradva egy hettel... Na mind1. Asszem nincs meg bennem a kello merteku exhibico... exhbihicio... nehez szo :) ... szoval nem vagyok eleg magamutogato, nem…..
Fuzios Blog A semmitteves napjai... 2007.09.24 16:14:37
Kicsit kezdem unni magamat az FZK-ban. Ugyanis eppen vezetovaltas van, igy a regi fonok is meg az uj fonok is elfoglalt. Nekem meg nem adtak igazan feladatot. Remelem holnap mar erdekesebb lesz, mert a laborban megmutatnak vmi kiserletet, amit most kezdenek. A hetvege eltelt, a kedvessel voltam…..
Na, most megin van egy kis idom irni. Jelenleg a Forscungszentrumban vagyok, azt se tudom, hova kapjak, annyit kell atolvasnom. Kaptam kb 1 kobmeter leirast a kiserleti eszkozokrol... na jo, tulzok, de telleg eleg sok, raadasul angolul. Mindegy, lesz idom ra. Kozben meg meg mindig talalkozom uj…..
Naszóval:Van újra magyar billentyűzetem (köszönettel tartozom érte Kiss István kollégának)!Folytatva a fúziós iskolát: Itt van néhány kép (megtaláltam a "kép beillesztése" gombot...): például Andrew:Vannak még jó fejek Andrew-n kívül is. Például a csajok,…..
A fuzios iskola jo is meg nem is. Rengeteg uj dolgot tudok meg, es nagyon jofej emberekkel talalkoztam, igy jol erzem magam koztuk. Erdekes dolog, hogy most eloszor eletemben erzem, hogy igazan tartozom valahova... A fuzioval foglalkozo orultek nagy es zakkant csaladjaba... es ez jo! Pontosabban…..
Fuzios Blog Az első napok 2007.09.04 20:31:00
péntek, 2007. augusztus 31., 20:40 Hát itt vagyok végre. Németország, Baden-Württemberg tartomány, Karlsruhe, pontosabban Blankenloch község… Igazából elvileg olyan, mint mondjuk Budapestnek Érd, de ide villamos jár Karlsruhe-ből… Vaze, nem rossz, mi? Jansik Petiék…..
Fuzios Blog Az ATOMKI-ban 2007.09.04 20:18:00
Ülök az ATOMKI-ban (AtommagKutató Intézet, Debrecen), és blogolok. Azoknak, akik nem tudjak, hogy miert utaztam Nemetorszagba:Szóval úgy egy hónapja értesítettek telefonon, hogy mégis kinéz ez az állás az ATOMKI-nál, (ahol most egyébiránt kb 40 fok van, Celsiusban - még jó, hogy…..