Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem.mate

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden bizonnyal vannak tesztek, írások, melyekkel nem ért egyet, más véleményen van a szerzővel, egyszóval nem elégedett. Aztán persze vannak olyanok is, melyek tetszenek, netán megnevettetik, jókedvre derítik önt. Jó és rossz napok, de tán a mérleg nyelve a jó felé billen…..
nem.mate 2009.12.12 17:17:15
16
Milyen furcsaságot látnak a képen? Mármint ezen az elsőn, itt? Ha mégsem sikerülne rájönni, akkor segítek: nézzék csak a rendszámot! Hogy mi? Zöld? Bizony, és ha már zöld, akkor felhívnám figyelmüket a kettes számú képre, ugyanis ezen negyedóra nyereményét ábrázolja.…..
nem.mate 2009.12.12 14:23:49
Az egyik leglátványosabb hiénacucc, ugyanis nem csak az tudja eltüntetni belőle a kávét, aki elfogyasztja: hő hatására kávébarnára színeződik, és ha megfelelő színű és hőmérsékletű kávét készítettünk, már kereshetjük is. Maga a promóajándék ékes példája a spanyol…..
nem.mate 2009.12.12 14:02:15
Üres az íróasztal sarka? A kongó vitrinben csak a pormacskák hancúroznak? Töltse ki a teret egy 1:12 méretarányú KTM-makettel. Kérdésünk: melyik városban gyártották azt a kipufogót, amelyet az MX1 világbajnoki ezüstérmes Max Nagl tiszteletére készült replika KTM 450 SX-F…..
nem.mate 2009.12.12 09:57:39
Kedves Olvasóink! Közeli barátunk, az alkatrész-cikkszámok Esőembere és kiapadhatatlan ellátónk, Prokee írt nekünk egy szomorú levelet. Van benne minden: friss jogsi, Apa autója, baleset, szívfájdalom és egy Swift, amit szeretnek. Tanulság? Még tán az is. Olvassák csak...…..
Ha finoman akarok fogalmazni, akkor ez a hosszú hétvége számomra igen kalandosra sikeredett, ha kicsit érzékletesebben, akkor meg úgy kell mondanom, hogy orbitális szopás volt. Mostanában aktívan passzívkodó bloggertársnőm és egyben életem nagy szerelme, Kisikasa, elvben egy…..
 Megint itt az ideje, hogy vegyek valami vackot kétszázért. Épp ki se hevertük a Subarus bukót - ott 800 ezerbe került az autó eladása - amit egyébként az új tulajdonos totálkárra tört azóta. Ő köszöni jól van. Így néz ki, tessék, ha ilyet akarnak csinálni, a sztrádán…..
Az olvasói levelek mindig tanulságosak. Van, aki a feszültséget vezeti le, van akinek tetszik, amit csinálunk és van, aki csak megír egy történetet. Talán okulásul, egy kicsit a mi szórakoztatásunkra is. Gábor ilyen ember, elnézést, Gábor, nem bírtuk ki nevetés nélkül. Pedig…..
nem.mate 2009.10.07 11:05:03
@Pajkos kisdömper:

www.alon.hu/index.php/article/articleview/2108/1/10

Tájékozódj mielőtt mondasz vmit, nézd meg az első 10-ben hány francia német és japán autó van.
Nem akarok demagógabbnak látszani a szükségesnél, de abban talán az olvasók túlnyomó többsége egyetért, hogy egy önkormányzat kertvárosi övezetben csak és kizárólag amiatt jelölhet ki fizetős parkolási övezetet, hogy valaki ebből pénzt lophasson. A II. kerületi…..
Ma sem kellett annak korán kelnie, akinek a napi programja autózz! blog olvasgatásból áll, cserébe válogatott káromkodásokat olvashattok G M tolmácsolásában, úgyhogy 18 éven aluli olvasóink most fogják be a szemüket, de még a fülüket is, biztos ami biztos! Ez a második…..
Állati bosszantó tud lenni, ha egy egyértelmű baleseti helyzetet a vétkes fél nem ismer el, sőt, tovább hajt, mintha mi sem történt volna. Máté egy ilyenbe csöppent bele. Mivel a baleset okozója még a határozatot is megtámadta, ezért levélírónk autója törötten várja a…..
nem.mate 2009.07.05 00:26:31
@kolbászoszsömle: Egyébként sajnálom, hogy röhejes volt számodra. Ha egyszer lesz jogosítványod (amit legális úton nem fogsz tudni megszerezni, mert nincs hozzá képességed) és akkor is röhejesnek fogod tartani, mert szerinted nem kell tájékozódni a kereszteződésekben, és ésszerű sebességgel autózni, akkor majd kérlek gondolj erre, mikor a börtönben ülsz gondatlanságból elkövetett emberölés miatt.


Most így elsőnek azt tanácsolom, hogy tanulj meg helyesen írni, mert azt, hogy "röhejes" még egy alsós gyerek is le tudja írni helyesen, te nem... bár, ha még alsós vagy, akkor elnézhető.

Ha megvan ez a lépés, akkor majd szólj, és adom a következő tanácsot a sikeres élethez!
nem.mate 2009.07.05 02:13:05
@kolbászoszsömle: akkor gondolom te is olyan vagy, mint az a baromarcú, nem ismered a táblákat és a szabályokat és mások mennek beléd a te hibádból, tudod, erre nem lennék büszke, de azért reklámozd, hadd nézzenek hülyének
nem.mate 2009.07.05 11:51:52
@kolbászoszsömle: jah, ez lenne a természetes, csak az olyan pancserek miatt, mint amilyen te vagy, meg a fent említett baromarcú, ez gyakran nem így történik meg, és mások isszák meg a levét... de a bűnös el fogja nyerni méltó büntetését.

téged meg csak sajnálni tudjak, megnéztem az "aktivitásodat" és hát nem sok építő jellegű hozzászólásod volt, ajánlom, hogy keress fel egy pszichiátert, mert komoly lelki problémáid vannak, egyértelműen kiderül belőlük, hogy az életben egy senki vagy, mindenki eltapos és leszar téged, itt meg te próbálsz lehordani másokat, csak hát hiába, mert a primitívség sugárzik a szavaidból. Nem tudsz helyesen írni, csak káromkodni, és itt kimerül a tudásod.

Egyéb gondok is vannak, mert a balesetre írtad, hogy "szerinted ez, hogy néz ki leírva?" ha 50 felett lenne az iq-d, akkor rájöhettél volna, hogy nem leírni kell, hanem elképzelni. Remélem tudod, hogy az ilyen emberek miatt kell szövegértés órákat betenni az általános iskolába a történelem órák helyére, mint amilyen te vagy.

Következő hozzászólásaidat csak akkor veszem figyelembe, ha elküldöd az érettségi bizonyítványod másolatát (tehát, majd olyan 8-10 év múlva).

Ahhoz, hogy mi érdemben tudjunk vitatkozni, el kell először érned egy minimum szintet, de ettől még olyan messze vagy, mint Makó Jeruzsálemtől.
Budapest, 2009. június 29., hétfő (MTI) - Beállt a közúti forgalom Budapesten hétfő délután; az összes főbb közlekedési útvonalon dugók alakultak ki - tájékoztatta a Fővinform az MTI-t. A belváros főbb útvonalain, a Váci, az Andrássy, a Kerepesi és a Rákóczi úton,…..
nem.mate 2009.06.29 18:31:34
@8.8.8: ha autóval gyorsabb, kényelmesebb, adott esetben olcsóbb közlekedni, akkor az a balfasz, aki bkv-val megy!

Sulimba pl. út bkv-val 45 perc minimum, autóval 25 perc max., robogóval pedig 10 körül.

1 autó 1 ember nem szánalmas, ez van. Te sem autóznál jókedvedből 3 órát szerintem.

És mellesleg én szívesen járnék BKV-val, ha normálisabban állnának az utasokhoz, nem lenne minden járatuk tiszta mocsok, nem robbanna le naponta 10 troli, nem gyulladna ki naponta egy ikarus, nem szakadna minden nap felsővezeték, két járat közt nem maradna ki három járat, a cigány nem a telefonján hallgatná kihangosítva a zenének nem nevezhető zajt, nem kéne félnem, hogy megkéselnek vagy, hogy elveszik az értékeimet.
nem.mate 2009.06.29 20:20:21
@Gery Greyhound >: sajnos néha kénytelen vagyok bkv-val utazni. 99-es busszal például. De nyáron a munkások az 1-es villamoson is félmeztelenül utaznak, testszagukkal elárasztva az egész kocsit.

Valóban nem bkv-zok sokat, de ha igen akkor az maradandó általában. :D

Egyébként mindennek megvan a maga hátránya. 1ik kocsi is most össze van törve, mert nem adták meg az elsőbbséget és most nekem az időm megy el a baszakodásokkal más hibájából, mert nem ismerte el, hogy ő hibázott. (Az egy dolog, hogy így kapott egy 200-300 E Ft-os csekket a rendőrségtől, mert amúgy én nem jelentettem volna fel, de hát az az összeg nem az én zsebemben landol :\)

Motor meg veszélyes. De én még mindig az utóbbi kettő pártján állok.
Az autópályás jobbról előzést már szinte megszoktuk, volt is szó róla már elég sokszor. Városban viszont több irányból jöhet bárki, nem csak autóval, hanem akár gyalog is, ezért különösen veszélyes ilyemit tenni. Zsolt a zebrán engedett épp át egy puhatestűt, amikor…..
Miért is ne a vásárlót gyanúsítsák meg először, ha valami nem stimmel az autópálya e-matrica adatbázisban. Zoltán legalábbis így járt, véletlenül sem az merült fel első lehetőségként, hogy valami technikai probléma lehet. Helyette fölösleges utánajárás, időpazarlás.…..
nem.mate 2009.06.13 20:04:45
@kolbászoszsömle: hát sajnos mivel nincs más lehetőség, ezért kénytelen lennék ugyanúgy használni az autópályát, szóval ez csak hozzáállás kérdése lenne, mert nekik aztán nem számítana, ha ingyen adnának mondjuk egy havi matricát cserébe a kellemetlenségekért, a vétlen autós meg legalább nem azt érezné, hogy leszarják őt. De hát ez Magyarország, ez a jellemző hozzáállás.
Morzsi tegnap olyat látott, ami sajnálatos módon elég gyakran előfordul, főleg zsúfolt nagyobb városokban, ahol mindenki rohan autóval és gyalogosan egyaránt. Azért az sokat elárul, ha egy széles út zebráján a belső sávban gázolnak el egy egyébként szabályosan áthaladó…..
OurFashion Gucci Cruise 2010 2009.05.30 13:06:00
 Valahogy a Cruise kollekciók mindig nagyon tetszenek. Áradoztam a napokban az YSL darabokról, de a Gucci lookbook fotók elsöpörték az Yves Saint Laurent divatház képeit. Az összes darabot elfogadnám, főleg a kékeket és a fehéreket. Most kivételesen a modell lányt is jó…..
Napközben sűríti járatait a BKV, hogy a szmogriadó miatt korlátozott autóforgalom nyomán (páros napokon, például hétfőn a páros, páratlan napokon a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek) megnövekvő igényeket kielégíthesse. A reggeli csúcsban több járművet, főleg…..