Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B3nd3

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tüncite-a lüttyös blogger . 2011.02.01 15:04:41
összeköltöződve ;) ..
B3nd3 2011.02.02 00:02:42
Van egy lehetőséged, sokat koslatva összeszeded az összes kritériumot, eldobod a kockát, vársz, aztán letelik egy határidő, és nem tudod mi van, kérdezed a játékban járatos barátodat, sokáig nem felel, aztán egy telefon, hogy még tart a játék, nem kell elkeseredni nem esik ki az…..
B3nd3 2010.10.05 16:20:20
Szándékos félrevezetés, füllentés, átverés, becsapás? Mi a hazugság? Létezik jótékony válfaja? Miért hazudunk? Igaz a mondás, a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát?  Az első találkozáskor szeretünk a legjobb színben feltűnni. Vicces vagy hihetetlen…..
B3nd3 2010.09.30 13:34:24
@WITCH: annyit azért hozzá tennék, hogy a két oldal felcserélődhet. Meg kell bizonyosodnod róla, hogy melyik típusba tartozik a vizsgált alany :)
Jújjj, úgy felhúztam magam már korán reggel, hogy azt el se hiszitek.Ma reggel megjelent a Metropol nevű napilap egyik mellékletében egy rövid cikk, ami az elektromos autókról ejt néhány szót. A két kis 5 centis hasáb éppen csak felvillantja a Székesfehérváron elhelyezett…..
- vagyis -tunk, hogy egészen helyes legyek. mint az már lassan hagyományszinten megy az augusztus 20-ás hétvége ismét siófokon töltődött. Jó hangulatban, egy kevésbé jó szálláson,  4el többen mint tavaly.. Ugyancsak hagyománnyá válni látszik, hogy a tűzijátékról…..
Ma van egy szabadnak nevezett estém, amit egy egész napos melózás után a koliban töltök, azzal, hogy 2 órán át egy szál türcsiben lézengek, hogy msnezgetek, hogy beszélgetek a szobatársammal.Nagyon régen nem volt már ilyen. :)A minap ismét felröppent az ötlet, hogy ugye az…..
egyszerűen zseniális, hogy én mekkora egy idióta vagyok, hogy még hinni akarok az embereknek, hogy jóhiszeműen állok mindenkihez, hogy lenyelem a békát, aztán nagyra nyitott szemekkel lesek, amikor megint arconcsapnak egy jókora…..
B3nd3 2010.03.29 13:34:12
Kicsit nyüzsi lett mostanság az életem, de nem baj, hiszen egyszer majd kézzel foghatóvá válik az eredménye. Éjszakázások, állandó rohanás, adminisztráció hegyek, az egyetem és a műhely. Hogy miért éjszakázok az maradjon még az én kis titkom :) Szó-szó, ma reggel miután…..
Mikor még általános iskolás voltam (azóta is, csak most már másképpen értékelem, más okait is találom), és az anyagi helyzet nem engedte meg a nagyobb luxust, sokszor éreztem, hogy ezerszer jobban vágyom egy ropogos, csöpögő közepű, finoman porcukros kakaóscsigára a nyomorult…..
Kicsit elvesztem, kicsit nem, kicsit nem volt kedvem írni. Pedig lenne miről.. startjelre vár egy energetikás bejegyzés, csak még valami hiányzik. Nem tökéletes. 5 napja csinálom a neten csak citromkúra néven keringő méregtelenítő, fogyasztó valamit. Igazából ez az eddigi…..
 Legutóbb felvillantottam egy fél gondolat erejéig mennyire befolyásolnak minket a szénhidrogének. Miért alakult úgy az élet, hogy ha nem lenne kínai zokni és taiwani tévé, akkor nekünk se zoknink, se tévénk nem lenne?A csúnya, sötét, elvakult, fanatizmusokkal terhelt sötét…..
B3nd3 2010.01.24 14:33:07
@FenrirWolf: Azért könnyen fikázod a magyarok anti-mobilitását. Itt nincsenek TGV szintű vonatok, hogy röpke 20 perc alatt megtegyék azt a 90-100 km-t. A rendszergazdákból meg annyi van, mint a szar. Mert akiből nem lesz normális programozó az rendszergazda lesz. Nem valami nagy kunszt ám logokat figyelni, meg programokat telepíteni. Nem mellesleg, egy megfelelően kiépített rendszer karbantartásához nem kellenek tömegek, épp ezért a hatalmas túlkínálatból könnyedén találnánk megfelelő létszámú egyént a munkára.
Az a baj, hogy túl sok ember megy el diplomázni, és ha el is végzi kurvára nem ért a munkájához. Vagy egyáltalán nincs haszna a munkájának. Minek kell nekünk egy rakás bölcsész? Mennyek kapálni a földekre... De azt meg senki nem akarja csinálni, mert nagyon nincs megfizetve. Ennyi! Ha nagyon részletesen belemennék, akkor egy könyvet tudnék írni a probléma körről :)
B3nd3 2010.01.24 14:47:15
@FenrirWolf: Hol kell ebbe az országba kétszáz derék rendszergazda? Mellesleg a főnököm, aki nem informatikus, közgazdász diplomával rendelkezik, bármit meg tud csinálni amit egy rendszergazda. Maximum kicsit utána kell olvasnia. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne bármit is megcsinálni a gépekkel,csak akarni kell. Arról van egy elképzelésem, hogy a legtöbb cégnél csak naplopónak tartják a rendszergazdákat, mert nem nagyon van mit csinálniuk. Legalábbis pitiáner feladatokat végeznek. Még nagy cégeknél is! Hidd el nekem, nekem is vannak erről bennfentes információim. Nem csak magyar állami cégekről van szó :)
itt az év vége, kicsit ideje összefoglalni, hogy mi minden is történt itt. lassacskán, (alig 5 nap) és 23 leszek. tizen pár évvel ezelőtt az egyik naplómban 2010-re olyan célkitűzéseket írtam fel, mint egy diploma, egy férj, talán az első baba, mert mindig is a nagy család híve…..
korábban vtak az msnes posztok, mostanában pedig a leveles bejegyzések menőznek itt. úgy alakult, h a sorozatos surlódások eredményeképpen írtam egy levelet kedves szállásadóm fiának, amiben leírtam a véleményem 1-2 dologgal kapcsolatban. erre fel, az édesanyja felhívott, h…..
egy oportós forralt borozós- zsíroskenyér evős lazasággal kezdődött  az est amíg Editre vártunk, aztán indultunk a nappaliba. ott gyorsan megküldtünk 1-2 vodkanaranccsal. kicsit ücsörögtünk, aztán lötyögtünk kicsit, majd a csocsó asztal mellett kötöttünk ki, ahol…..
B3nd3 2009.12.10 18:48:46
le kell, h szögezzem: igenis szeretem a katasztrófa filmeket!!! azért volt fontos ezt elöljáróba megemlíteni, mert az alább következő pár sor valószínűleg rám cáfol ez ügyben.  :)  ha még nem láttad volna.. a történet port.hu-ban ennyi lenne: A maják ősi naptára…..
ma ismét sikerült totál kiakadnom... kivételesen nagyon is időben közlekedett a drága kapos ic.. aztán kelenföld után mikor már úgy éreztem, h mindössze pár perc választ el a megérkezéstől... hirten megálltunk a keleti bejáratánál. 5 vonat ment be azalatt a 20 perc alatt amíg…..
az éjszakázás közepette valahol akadt 2x 1 órám, h megnézzem A filmet. és meg kell, h mondjam nekem valahogy elmaradt a várakozásoktól. az alaptörténet a hangokat halló megrettent kislányról, meg az 50 éves katasztrófa előrejelzésről jónak ígérkezett... aztán 2-3 egyébként…..
Tüncite-a lüttyös blogger semmi 2009.11.10 16:46:00
korábban már volt egy hasonló ötletem, sajnos még nem sikerült piacra dobni ugyan.. de még menedzselés alatt áll a projekt.. szóval találtam egy ehhez megtévesztésig hasonlatos terméket. hogy is mondjam.. sokat bogarásztam az oldalt, és az elképesztő árak mellett találtam…..
átestem életem első és remélhetőleg utolsó ilyen nagy ijedtségén. délután épp pakoltam össze a holmim, amikor is ahogy felnyúltam bal kézzel a szekrénybe egy erős szúró fájdalom állt a mellkasomba, amitől hipp-hopp össze is csuklottam. hamar lepörögtek a…..
B3nd3 2009.10.23 00:09:08
szeretnélek megkérni titeket drága olvasóim, h hnap gondoljatok rám ... szorítsatok, h ne vágják totál haza nyomorult kis életem. (majd utólag elmesélem talán, ha lesz elég erőm...)szóval reggeltől tessék szorítani értem :) ..
B3nd3 2009.10.05 02:57:38
(érzékenyebb lelkületű olvasóimtól elnézést kritikátlan a stílus, és az illusztráció is :P)jól indult ez a  nap is.. amúgyis olyan kisimultan ébredtem, mint egy újszülött.. meg olyan megnyugtató érzés abban a fából készült marhakarámban tolakodni, amely arra hivatott,…..
 gondolom már rettentően hiányoztam, bár erre nem utal egyértelműen a látogatottsági statisztika...  néhány mondat erejéig megemlékeznék az új Tarantino filmről, a Becstelen brigantykról..  nagy nevek, hatalmas érzelmek, jó humor, és egy roppant gyenge, több…..
gondolom azoknak akik kicsit közlelebbről is ismernek, mint ez a néhány sor, ami rendszertelen időközben és minőségben jelenik meg, azok már várták, hogy mikor számolok be a bérházi lakóközösségről. most. de csak érintőleg.igaz, h a múlt 7en csak pár napot töltöttem…..
megyek  hostesskedni, uh túl nagy aktivitást ne várjunk tőlem.. főleg, h  ha még nem lenne alapból is elég fárasztó ez a meló, megfűszereztem egy gyönyörűséges torokgyulladással, hangom alig van, folyamat lázas vok, köhögök és most már az orrom is kezd folyni. hiába…..
B3nd3 2009.09.10 12:45:36