Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gejzir

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerkedős oldalon láttam Emesét, aranyos, szemüveges, intellektuel beállítottságú, vékony testű, barna hajú és szemű lányka. Illetve nő, mert 27 múlt. A képei alapján simán 22-nek néztem amúgy, úgyhogy elég lazán nyomultam rá. Más megközelítést igényel egy fiatal húszas, mint egy harminc…..
Szabadidejében szenvedett súlyos balesetet Sullivan Stapleton, emiatt pedig októberre kellett eltolni a Válaszcsapás magyarországi forgatását. A stáb Magyarország után épp Bangkokban forgatja a sorozat negyedik, egyben utolsó évadát, itt sérült meg Stapleton, de a stúdió…..
A jó hamburgerrel kapcsolatos elvárásaim egyszerűek, ezeknek próbálok a mostanában végzett kísérletek során megfelelni: a hús legyen jó minőségű, fűszerezése pikáns, de ne túl erőteljes és legyen kellőképp zsíros ahhoz, hogy a sütés során se száradjon ki; a sütés…..
Vajas kifli csípős paprikával. Van ennél jobb?  ..
Gejzir 2012.06.17 16:50:14
@KayaIbrahim: Na pont ezt akartam én is kérdezni. Hol találsz ilyen kiflit manapság.
Jack Bauer Japánban is legalább olyan népszerű, mint a világ többi részén, az viszont se az angoloknak, se másnak nem jutott még eszébe, hogy kalandjainak első hét évadát egyhuzamban levetítse a tévében. Na, a japánoknak igen: a Fox ottani csatornája január 1-én maratoni…..
Gejzir 2011.01.10 17:02:05
Anno hallottam egy sztorit egy lányról, aki először járt Pintér-előadáson, s egy kedves barátja jó érzékkel kezdésnek pont a laza Süteményekre hívta el. A taps után hirtelen el is tűnt a csaj, hogy aztán pár perc múlva a parkolóban sírva találjanak rá - nyilván nem azok sírtak, akik rátaláltak:…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
Gejzir 2009.12.02 07:07:08
A franchise legkisebb gyermekének első, bizonytalan lépéseit nagyon lelkesen követtem, sőt, nekem a pilot kifejezetten tetszett, a har,adik, sivatagos résszel sem volt semmi bajom, én szeretem, ha egy sorozatban szívnak a szereplők, legyen kínlódás és szenvedés, dolgozzanak meg a…..
Gejzir 2009.10.26 17:32:17
@algi: Bocs, az iq-s dologgal senkit nem akartam megbántani, akinek tetszik a sorozat.

Pont az volt zseniális az SG sorozatokban, hogy az alapszituból adódóan minden csillagkapu átlépéssel új világba lépnek, ahol lehetnek ismert és vadonatúj elemek egyaránt. Ez a szabad lehetőség végtelen tárházát adta volna az alkotóknak, akár egy részben akarnak elmondani egy történetet akár részekre szétbontva. De itt nincs semmi.

Ha le akarnám írni, hogy mi történt eddig:
- a többség akaratán kívül felmentek egy régi hajóra
- nem volt oxigén, elmentek egy sivatagos bolygóra ahol nem volt semmi (vagy sejtelmesen esetleg mégis), mentek előre, többen visszajöttek, kevesen mentek tovább majd ők is visszajöttek, sokat vitatkoztak, páran el is mentek másfele, majdnem belehaltak de aztán véletlenül (vagy mégsem) találtak olyan homokot amit kerestek. mindenki heppi. közben dráma
-elment az áram, sodródtak a nap felé, dráma van, páran beültek a mentőcsónakba de kiderült, hogy azok jártak rosszul, mert a hajó megold mindent. vissza az egész. közben dráma.

Ezért mondtam, hogy nekem ez nem scifi és nem történet, hanem barátok közt az űrben. De ugyanezt le tudnám fordítani középkori hajóra, lakatlan szigetre, viharra, ahol a szereplők csak mellékes szereplők és sodródnak.