Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delcsike

403 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan jó diétás csokikrémet csináltam! Cukor szempontjából nagyon diétás mert csak a csoki számolós, de az avokádó nagyon belassitja. A kalória már nem olyan diétás benne persze, de ch szempontból totál az. Lehet kicsit kevesebb csokival még habosabb lesz, legközelebb megpróbálom csak 100-120…..
Sok muffin van már itt fenn, de ez nagyon jó. Gyors, puha, nagyra nől, nagyon csokis, érdemes kipróbálni. :)..
Egy csomó ideje keresgéltem olyan zsemlét, ami hasonlít a boltira, hogy mindenki megegye, és ha lehet akkor még másnap is ehető legyen. Na ez olyan, nagyon finom, nagyon jó a tészta, könnyű vele dolgozni, és kevés a meló vele, ami nagy előny. :D Ha tejjel csináljátok, akkor puhább lesz, ha vízzel,…..
Karácsonyra mindig sütök egy csomó kekszet ajándékba is, meg csak úgy megenni is. Most épp a simán megenni megy jobban, mert a fiúk már a dupla adag nagy részét elpusztították, úgyhogy majd kezdjük előlről. Ami ebben nagyon jó, hogy ez egy alaprecept. Én ketté szoktam venni a tésztát ízesítés nélkül…..
Viki kolléganőm kérésére itt a recept. Viki nem szereti a halat, de ezt igen, úgyhogy igazán büszke vagyok magamra, hogy ilyet sikerült főznöm. :D Amúgy ez szokásosan 10 perces recept, egy házit nem író és egy lábamnál visító gyerek mellett is elkészíthető vezetőségi zoom alatt. :D (ezt csak…..
Ez egy cajun ízesítésű rizses hús igaziból, aminek nagyon szép a neve. :D Lehet még tenni bele pici rákot, vagy más tenger gyümölcsét, de ez most kimaradt, mert szerettem volna, hogy a családtagjaim is megegyék. Meg jalapeno paprikát, de az se túl 8éves kompatibilis, úgyhogy azt is kihagytuk. :D…..
Delcsi süt-főz, egyebek Mai zene 2018.09.30 19:09:51
:) <3..
Delcsi süt-főz, egyebek Marci 2018.09.30 17:58:41
 Van Marcink. :) 2018.március 9. óta itt van velünk és egy igazi csoda. :) <3..
Ez egy olasz paradicsomos bableves, amit én most az egyszerűség kedvéért lassúfőző edényben csináltam, de persze egy sima edényben is működik. :) Lehet kicsit variálni, ha valaki akar bele húst, az elején pirítani darált húst és azt beletenni, vagy a végén akár virslit is lehet (na mondjuk így más…..
Gergőm emlegette, hogy régen evett olyan húsos tésztát tejföllel, amit nagyon szeretett, úgyhogy gondoltam megpróbálkozom vele, hátha sikerül megcsinálnom. Azt mondta jobb lett, mint amit gondolt, úgyhogy marad a repertoárban. :D Amúgy gyors is, finom is, és nyers húst se nagyon kell tapogatni…..
Új kedvenc Matyival együtt, mert a kedvenc dobtanárja játszik az együttesben. :)..
Delcsi süt-főz, egyebek Matyi 7 2017.11.01 16:44:01
Az én naaagy naaagy Matyim pedig közben 7 éves lett. :) Elmondhatatlanul szerencsés vagyok, hogy én lehetek az anyukája. :) <3..
Ez egy régebbi recept alapján készült, de kicsit átalakítva. Nagyon gyorsan megvan, és ami nagy előnye, hogy a sok almától még 2-3 nap után is puha és cukor se túl sok kell bele. :) Egy jótanács, hogy az almareszelést ne körömfestés után csináljátok (vagy menjen géppel), mert én tuti belereszelek a…..
Don't keep calm, because it's a boy again! :) Marcink 2018. februárban érkezik mindannyiunk nagy boldogságára. :) <3..
Ezt a receptet is netes csoportban találtam, Matyival kipróbáltuk, és nagyon bejött. :) Azóta már egy csomó verziót sütöttünk belőle, csak megírnom nem sikerült. A pudingportól (pontosabban a benne lévő keményítőtől) hihetetlen omlósak lesznek a kekszek, tökéletesek sütipecséthez, és minden…..
Na ezt sem hittem, hogy valaha itthon fogok sütni. :) Aztán az egyik sütős csoportban volt egy anyuka, aki véletlenül két sütőformát vett, úgyhogy átvettem tőle az egyiket, és nem bántuk meg. :) (A forma ILYEN.)Tegnap ki is próbáltuk, melegen teljesen olyan, mint a vásári, hidegen se rossz. Jaaa és…..
Delcsi süt-főz, egyebek Mai zene 2017.03.15 19:27:06
Új/régi kedvence mindenkinek a családban. :) <3..
Mai ebédünk, sikeres, megmarad. :) Van egy tökjó facebookos csoport, lego (ezt a Matyi írta :D)... Szóval a facebookos csoport. ahol az egyik anyuka javasolta villámreceptnek. Tényleg az, elég kiadós és nagyon finom. Köszi Szabó Kati! :) Kicsit variáltam rajta, ismerem a családom ízlését, és szuper,…..
Matyi beteg, itthon vagyunk a héten, és mivel sokat nem alszunk, így valami egyszerű kaját akartam ma. Lehetőleg olyat, amit meg is eszik a kölök. Hááát ez nem jött össze, lelkesen segített forgatni a palacsintákat, de egyet rágcsált el, kb. fél óra alatt. Amúgy tökjó recept, turmixban készül, kb…..
Delcsi süt-főz, egyebek Mai zene 2017.01.17 14:54:04
Tudom, hogy régi, de nagyon bejön a klipje. :)..
Ez az a recept, amit már kb négyszer elkezdem írni, és majdnem egy éve itt áll a dashboardban. Remélem most már neki tudok újra állni blogolni, valahogy múlt évben nem volt hozzá kedvem, meg sokszor energiám sem. :) Főzök sokat, innen is, de írni nem írtam. Remélem 2017 nyugisabb év lesz (hehehe, na…..
Jóóó tudom, ez is alaprecept nagyon, nem is változtattam semmit azon, ahogy anyukámtól tanultam. :) Valamiért viszont sokáig nem főztem krumplipürét, mert macerásnak gondoltam. Hát nem az, talán a krumplipucolás uncsi, de azt viszont a Matyi nagyon ügyesen megcsinálja már, és mivel imád segíteni,…..
Matyikám 6 éves lett. Olyan hihetetlen, hogy ekkora nagy fiam van, imádom. :) <3 http://maimatyi.blogspot.hu/..
Delcsi süt-főz, egyebek Mai zene 2016.02.29 14:59:27
Ez most az életem. :) Boldog vagyok. :) <3..
Delcsi süt-főz, egyebek Mai zene 2016.02.24 14:20:24
"a sok részlet mind fontos a filmünk ettől tíz pontos és így már nem lep meg, hogy a kedvenc helyem épp benned lett" :)..