Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaVincze

37 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hollywood rabszolgája I Care a Lot 2021.02.21 20:06:47
I Care a Lot, avagy a leszbik is lehetnek ótvar gecik. Ez egy egész jó film vasárnap estére, karantén idején. Eleinte az antihősnő ellen vagy, majd neki szurkolsz, de a végén mégis megkönnyebbülsz. A történet röviden annyi, hogy van a főhősnőnk, Marla, (Rosamund Pike) egy orvossal összedolgozva…..
Teljes békével állíthatjuk ezt: a kis németet nyugodt szívvel el lehet felejteni az idei évre. Vettel világbajnok lesz, és kész. Attól függetlenül, hogy most megverték-e volna vagy sem, Vettel csak a szezon feléig volt érdekes, onnantól azonban a schumacherizálódás…..
Most, az esőverte szerkesztőségben ülve éppen eszembe jutott, mekkora mázlijuk is volt a rendezőknek a múlt hétvégi AlfaCity100 találkozóval. Mintha a Jóisten is kegyeibe fogadta volna a tisztaszívű alfásokat: hétágra sütött a nap, kellemes szellő fújdogált. A komáromi…..
Ezt a filmet eddig csak egyszer láttam, és már néhány napja, így már kicsit homályos az emléke, de megírom.Olvastam, hallottam is kritikákat a filmről, hideget is, meleget is egyaránt. Akiknek tetszett, azok mind játszottak a játékokkal, akiknek nem, azok nem játszattak. Én a…..
Az előző rész száraz felvezetésében átfutottuk, honnan is erednek az asszaszinok, és kik is voltak valójában. A mostani posztból megtudhatja a T. Olvasó, hogy hogyan alakult ki az asszaszinok önálló államisága, hogyan definiálták magukat a többi muszlimhoz képest, valamint azt…..
A McLaren és a Red Bull a vulkán miatti repülési korlátozást kicselezve utolsó pillanatban rakta repülőre egyes alkatrészeit Párizsban.Mindkét istálló embereinek csütörtökön kellett volna Londonban gépre szállniuk a fontos elemekkel, csakhogy az izlandi tűzhányó kitörése…..
 jaj a fejem. jaj jaj jaj. nem térek magamhoz. így lenne vége? ez halál komoly? az írók simán a pofánkba nyomnak egy ilyet? igazából erre a választ már jó régóta tudhatnánk......persze. annak idején nem kis meglepetést okozott, hogy a nemzetközi köztudatba berobbanó Skins…..
Hát nem gondoltam, hogy ebből sorozat lesz, de mégis.Két Samsung Corby egy áráért - két reklámzene olcsóért a Kirowskinak. Az elsőről korábban írtam, és most itt az újabb:  Options | by OnlineFLVPlayer.com Nem tudom, hogy a többszörös platinalemezes Arctic Monkeys…..
Nekünk programozáshoz 2010.02.27 13:16:00
 Most leírom, mit hogyan kell csinálni a programozáshoz, magyar nyelven, miután Tamás elmondta nekem.Először is letöltiket az SDL-t ahonnan Dzsaketta mondta, meg a kezdő kitet is. A kezdő kitben van egy SDL.dll, azt bemásoljátok a c:\windows\system32-be. Ha ezt nem tudod…..
A levél kicsit másképp:Kedves hallgatótársaim!Sokan már tudják, hogy ma a DM1 szóbeli (és más vizsgák) után, este orkok törtek be az Egyetemünkre, és sokunk szeme láttára megpróbáltak értékes tárgyakat eltulajdonítani. Többen utánuk futottunk, és elkaptuk őket! Habár…..
A 2009-es év a sci-fi mint műfaj visszatérését hozta a mozivásznakon, azonban kevés volt az olyan alkotás, amely minden tekintetben kizárólag sci-fi hagyományokra építkezett volna, nagy hangsúlyt fektetve a műfaji szabályokra és tudományosságra. Duncan Jones kis költségvetésű…..
Nekünk Fizkult tk 2009.10.05 18:57:00
Lassan töltögetem fel az egyes darabjait a könyvnek. Kilenc darabos, TC vagy winrar össze tudja fűzni. A fájl egy .img kiterjesztés, daemon olvassa, de szerintem itt mindenki MI-s…..
Nekünk Jeeeeeeeeej 2009.09.23 16:57:14
Mivel úgyis a neten csüngünk naphosszat, mindent itt intézünk, miért ne lehetne elérni online a jegyzeteket? Majd csinálok egy csini chat-dobozt a szélre, ahol lehet kérni jegyzeteket, és miután bárki kaphat szerkesztőit, aki az indán fenn van, és megkér, hogy adjak neki admint,…..
DaVincze 2009.09.23 18:14:45
Nos akkor, a mekis sajtburger:                     Nem hiszem, hogy van élő ember aki ne tudná mi ez. Jó ez kicsit ferdítés de akkoris. Előre elmondom, hogy a hozzávaló dolgokat, mint ketchup, uborka és mustár a büdös életben nem…..
Szemelvény a belső levelezőlistából: Tárgy: Pistának, szeretettel Feladó: Zoltán Tóth Dátum: 10:46Schumacher feszülős polóban promózza a Ferrari 458 Italiát. Tárgy: Re: Pistának, szeretettel Feladó: omm Dátum: 11:43Szájbak*rtan jól néz ki.És nem csak az. Gyönyörűen…..
DaVincze 2009.09.04 14:11:48
Mihály, a homárkörökben ismert BKV és MÁV figyelő blogok ura azt sugallja, hogy puszta kézzel megküzdene egy csapat anyázó ellenőrrel és még egy tucat, kihegyezett szerződésekkel támadó BKV-vezérigazgatóval, de az Apple hozzáállása őt is kikészítette. A klasszikus…..
DaVincze 2009.08.18 11:59:24
@bugmenot1234:
Én első kézből tudom, hogy gyorsan és jól dolgozik, és mindenkink ajánlom.
És ha jól tudom nem csak iPod-dal, hanem mindenféle apple termékkel foglalkozik

ipod.kreative-labs.com/
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Nagyon vártam már ezt a filmet, mert az első részt nagyon szeretem, a második is egész poén, de már feleannyira se jó, és a harmadik rész meg elég gyenge lett, de szeretem mindegyik filmet. Talán azért is, mert autóbuzi vagyok.A rég ismert jelenettel kezdődik a film, és már itt is…..
Ez a film egyszerűen szörnyű. Én azt hallottam róla, hogy mennyire jó, és meg kell néznem, de amint ez kiderült, egy nagy szar. Persze a történetet mindenki tudja előre, persze a szegény Goku egy kisebbségi komplexusos srác, akit gúnyolnak az iskolában, és persze ezt ő tűi…..
 Mozifanatikuson voltam, így megnéztem két filmet teljesen, s kettő másikat csak félig. Ez volt az utolsó film amit láttam, és erre mlékszem talán a legjobban, de már eléggé fáradt voltam, nem döntötem magamba a redbullt.A film nagyon jól kezdődik, pörög, van esemény, tök…..
Vajon mit gondol száz év múlva a budapesti lakos korunkról, ha jópofa szlovák divatpormaszkjában, és selyemfényű kínai saválló ruházatában végigsétál a Millennium városközpont mellett? Demján Sándor ugyanis nem egyszerű megaberuházásnak szánta a Lágymányosi  és a…..
DaVincze 2009.04.21 17:46:30
Nap mint nap látom ezeket a házakat és megyek el melletük busszal, villamossal, így gondoltam hozzászólok a témához.
Legelső ház a Dunaház volt, ami a kilencvenes évek lakóházstílusának megfelel
Később jött a Dunapest.Mindenki sokat várt tőle, hogy milyen szép lesz, milyen jó lesz, de hát inkább egy modern panelházre hasonlít az egyszerű ember szemében. Később jött a Vodafone székház, a tower I. Ez a ház nem csak unalmas, és ronda, hanem még rossz is. Legutolsó információim szerint az épületa felénél el van vágva és két részből áll, és a két rész között semmilyen átjárás nincs biztosítva. Ami már csak azért is kellemetlen, mert csak az egyik szárny aljában van étterem.
Tehát ha valaki a másik oldalt dolgozik, és le akar menni ebédelni, és esetleg minusz 20 fok mellet süvítő szél fúj, bizony nagykabátban kell menni ebédelni, és emellet még ki is kell jelentkeznie a ki-beléptető rendszerben, és újra be kell lépnie a túloldalt. Ez teljesen nagy hülyeség.
Később épült a két másik torony, a 2 és a 3. Ez a két épület is tartalmaz ötletet, nem üvegkockák. De főleg a Castrum ház, ami igazi Hundertwasser koppintásnak elmehet. Ez a három megközelítőleg egy időben épült. És most ott áll a Gate a vodafon és a castrum között, és nem épül, mert ugye válság van. A munkások néhány hete levonultak róla.
Nem a dunaparton van, de azért megemlítem a Soroksári út másik oldalán is jelentős építkezések folynak/folytak. A Malom felújítása - Gizella park, egy teljesen tömb új lakóépület. A Haller utca kereszteződésében oda éplt a Haller Gardens, ami kívülről nézve üres, bár nyílik egy bank az egyik sarokban, és a formája a mai irodaépületek unalmasságát tükrözi. Tovább már csak egy lerombolt malomépület van, amely bontás miatt, közben volt nyáron az kiürítés és bombariadó.
Röviden ennyit.
Hollywood rabszolgája Crank 2009.04.21 13:49:00
Variációk egy témára: Ez a film egyszerűne vicces. Röviden a sztori annyi, hogy Jason Statham-et megmérgezik valami szintetikus kínai cuccal, amitől ha megáll, vagy pihen, akkor egyből meghal. Tehát folyamatosan adrenalint kell termelnie a szervezetének, hogy életben maradjon. Ennek…..
 Ez egy aranyos kis gyerekmese. Vannak bennekicsit félelmetesebb részek, de alapvetően egy mese. Két gyerek a fantáziáját éli ki, mindkettejük egy jó képzelőerővel rendelkező gyerek, és elmennek az erdőbe, ahol találnak egy fára építet kis faházikót, amit rendberaknak, és…..
Hát ez a film egy nagy kalap szar. Azt hittem, mielőtt ránéztem volna, az előző folytatása, Vin Diesellel. Hát nem. A történet szerint ő meghalt... Nah már mínusz 50%. Keresnek egy másik xXx, aki jó a feladatra. Persze találnak egy niggert, aki ronda mint a szar, és kurvára…..