Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siemens114

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Apple-reklámokban hallható, látható "There's an app for that" kifejezést immár csak a cupertinói cég használhatja hasonló termékekre vonatkozó hirdetésekben. Ezzel a kifejezéssel az Apple az iOS óta bombázza az embereket, állítva, hogy az AppStore-ban mindenre van…..
Siemens114 2010.10.12 18:07:44
@AmáliaPro: Szomorú hogy erre koncentrálnak, a nagy hype mellett a piaci részesedés meg csökken, lezabálja a hype nélküli Android. :) / :( (kinek hogy tetszik)
Az Adidas nem bírta tovább, és visszamondott egy 10 millió dolláros reklámszerződést az Apple-lel, ennyit költöttek volna el az iAd rendszeren keresztül. A pletykák szerint a visszalépés oka az volt, hogy a cég túlságosan bele akart szólni a reklámokba, már harmadszor dobták…..
Siemens114 2010.10.05 19:25:55
@gyikocska: Furcsa magatartás az már fix. Jön a cég szeretne 10milliáért reklámot. Majd a saját pénzéért megmondják neki mit csinálhat és hogy, ezt annyira nem szeretik általában. Extrém sarkítás: Bemegyek a boltba elkölteni 10milliót, majd közben folyamatosan belepofáznak hogy költsem el, ne adj Isten ők mondják meg. :) Nem túl életszerű, még akkor sem ha az a bolt nagyon egyedit árul. De ők tudják.
Siemens114 2010.10.05 19:30:10
@BoGyesz: Ez is lehet. Mindemellett a Chanel is kiszállt ahogy olvasni lehet. A végén úgyis minden azon múlik megéri e a befektetés jó a stratégia. Ha így is jó lesz akkor teljesen mind1 ha így nem lesz jó akkor majd változtatnak.
A billshrink.com-on találtuk ezt az ún. emócionálisan animált grafikont, ami Steve Jobs hangulatát mutatja be a különféle kimutatások fényében. A végkövetkeztetésünk: hiába látunk mindenkinél iPhone-t, a világ népességéhez képest alig lakik valaki a kontinensen, az…..
Vannak vele reprodukálható, kimutatható problémák, de összességében azért mégiscsak az iPhone 4-gyel, meg úgy általában az iPhone-nal a legelégedettebbek a felhasználók. A J.D Power felmérése szerint egyedül az Apple kapott ötpontos összesített értékelést, a második és…..
Siemens114 2010.09.26 13:16:28
@I'mYourFriend: Hm, hát nem lett egy jól megszerkesztett mondat ez tény. :) De itt most az N8-ra gondoltam. :))
Siemens114 2010.09.26 17:31:18
@The Welsh: Köszönöm így korrekt és érthető. Ezekkel a buborékokkal kissé nehezen értelmezhetők ezek a különbségek. :)
Siemens114 2010.09.26 17:49:28
@bocivitéz: Ahogy én is írtam korábban amolyan külső szemlélőként az Iphone egy nagyon jó és sikeres termék. De az etalon kifejezéssel vigyáznék. A piacon amúgy sem nagyon értik az ilyen jelzőket (mert hogy kinek mi az etalon) inkább a számok beszélnek. Arra meg ott van CsB fenti hozzászólásában egy link.

Azt azért látni kell hogy a piacnak csak egy szelete az okostelefonoké (még ha ez dinamikusan nő is) és ebből a szeletből osztozkodnak a gyártók a fenti alapján. A Piac viszont ennél sokkal nagyobb és a bevételek közép és alsó kategóriából is jönnek. Ezt az eladott modellek toplistája is alátámasztja. (persze kétségtelen hogy az okostelefonok a legjövedelmezőbbek)
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
Siemens114 2010.04.17 10:18:11
@levee: Hát igen. Az MSZP (és köre) teljes tudathasadásban szenved. Lendvai szerint ők most a demokrácia őrei akarnak lenni. (What dö f--ck???) A demokrácia majd őrzi magát, ha az emberek valakinek 2/3-ot akarnak adni akkor adnak, ha nem akkor nem adnak. Ennyire egyszerű. Soha egyszer sem mondta ki senki (és most sem mondja ki) hogy mit csináltak az elmúlt 8 évben. (csak sikerek vannak, ami meg kudarc az Orbán miatt van - és folytatódik a baloldal ördögi köre a fóbia táplálása) Ennek meg is lett (lesz) az eredménye az északi megyékben (a cigánykérdés,szegénység,munkanélküliség, elfeledettség) miatt úgy mossák le őket a porondról ahogy illik. Többek közt ez a baloldali értelmiségi csoport is nagy szerepet játszott abban hogy a Jobbik most oda jutott ahova. (illetve sajátjaik nem különben)
A MÁV-csoport képtelen időben pótolni a kiesett vagonokat. Szerdán a Szobról Budapestre közlekedő 2127-es vonat hat rendes plusz egy vezérlőkocsi helyett csak 3+1 vagonnal közlekedett. Mivel ez a 70-es vasúti fővonal egyik legfontosabb, a fővárosba bejáró dolgozókat, tanulókat…..
Napközben sűríti járatait a BKV, hogy a szmogriadó miatt korlátozott autóforgalom nyomán (páros napokon, például hétfőn a páros, páratlan napokon a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek) megnövekvő igényeket kielégíthesse. A reggeli csúcsban több járművet, főleg…..