Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kegyi

13 bejegyzést írt és 253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Internetes Vetület karácsony 2010.11.14 22:43:00
 Fogalmam sincs, jár-e erre még valaki, meg hogy ki hogy áll a kérdéshez, de volna kedvetek találkozni karácsony ürügyén? Ha bárkinek igen, jelezzen! Aki pedig felesleges energiákat érez magában, az pláne jelezzen, mert nekem nincsenek igazában szabad elektronaim, amik csak…..
Internetes Vetület Vízpart 2010.05.24 12:38:00
Halihó!Jön a nyár! Kéne menni vízpartra egy estét! A mikor kérdéshez légyszíves itt jelölj alkalmas napokat A hol kérdésre a fórumban válaszolj! !Lehet hogy már lejárt ennek az ideje, de ha vagyunk még páran, akik mennénk, akkor miért ne?Addig meg jó tanulást mindenkinek!..
Sajnálatos módon kénytelen vagyok osztályunk gyengébbik nemének személyiségi jogait vérig sérteni. Némi családi csetepaté után rendkívül kompromittáló videók kerültek a kezembe, és én az Igazság Meg-nem-alkuvó Harcosa úgy döntöttem, napvilágot kell látnia utolsó évünk…..
Összesen huszan voltunk ott tegnap Marcsiéknál az osztálykarácsonyon, ami azt jelenti, hogy az évzáró óta soha még ennyien nem találkoztunk.   Mennyi ember!»  ..
Sziasztok!Nóri szavazást javasolt az időpontról.Ide lehet tehát irogatni,hogy kinek mikor jó.Ha van elég javaslat,rendezünk egy közvélemény-kutatást! Eddigi javaslatok időpontra: június 27.-i hétvége, július 4.-i…..
Internetes Vetület Lelkigyakorlat 2009.03.30 15:57:00
 Sziasztok! Április 3-án pénteken lesz a gimiben a húsvéti lelkinap. Aki tud, az jöjjön, mert nem árthat meg ez senkinek sem. Legalább találkozhatunk régi, vagy még odajáró diákokkal, és tanárainkkal is.A program reggel 8-kor kezdődik, és a Szentmisével ér véget…..
Kedves Antióchiás Barátunk! A tavalyi után ismét lesz országos antióchiás farsang, idén is Szentendrén, a helyi katolikus iskolában. Február 14-én, szombaton este várunk minden antióchiást és érdeklődőt városunkba, ahol közös farsangi mulatozást tartunk. Mellékelek egy…..
Kedves Mindenki!A válasz megérkezett. Nem mellékelem az egészet, de lássuk a lényeget:Lehet osztálykarácsony, mindig szívesen várnak az iskolában, a nehézség az, hogy aznap van a "friss" osztálynak is az osztálykarácsonya, így abban a teremben nem nagyon lesz hely. Milán…..
Kedves Antióchiások, Tisztelt Hölgyek és Urak! Mivel azt a hírt kaptuk, hogy sajnos idén nem lesz sportnap, az alábbi dolgokat gondoltuk ki. Nem szeretnénk, ha teljesen eltemetődne ez az idei közös találkozó, így szeretnénk a körülöttünk elérhető közösségekkel valami…..
Internetes Vetület Mátra 2008.07.21 20:37:00
Sziasztok! Tegnap az az ötlet pattant ki a fejünkből, hogy nyár van, és kirándulni meg jó, a Mátra meg szép, és van öt napunk, hogy bejárjuk. 1. első nap: Július 27.-én, vasárnap 7:15-kor indul a busz a Stadionoktól, aki jön vegyen jegyet, 7 órakor találkozunk a busznál. Aznap…..
Időpont: Aug.11-17.Helyszín: FertőszentmiklósUtazás: vonattal megyünk/jövünkvonat indulás: 11-én hétfőn Keleti pályaudvar 07:40tervezett visszaút: 17-én érkezés a Keletibe délutánA jegyet mindenki magának vegye meg! Árak: teljes áru jegy oda-vissza: 6180 Ft,  diákkal:…..
kegyi 2008.08.07 19:50:16
Péter-Pál Antióchia 2.0 2008.07.15 13:42:00
A Web 2.0 terjedéséről regél mindenki, amelynek lényege a weben lévő passzív olvasók és nézegetők aktív fejlesztővé való előrelépése. Egy a jelszónk: be interactive! A mi fejlődésünk azonban nevezhető inkább kényszernek, hiszen a volt oldalunkat föltörő török harcos…..
Valakinek éreztem magam:)A kérdés tehát az, hogy hova menjünk? És hogy a július 7/8 a jobb?("sikítson, akinek egyik sem jó!")Marcsi a Velencei-tó mellett így érvelt egy régebbi kommentjében:"Idén lehet hogy még több ok szól a Velencei tó mellett.1. Talán mostmár…..
Internetes Vetület Szombat 2008.05.21 20:05:00
Ismét itt a vizsgaidőszak, amikor mindenki otthon ül. Ezért olyan kiváló lehetőség az a kirándulás, amit Hámori Gyuszi (a volt osztálytánc-tanárunk) szervez: 2008. május 24-én, szombat reggel 8-kor indulnánk a Szent Imre Gimnázium elől Esztergomba.…..
Internetes Vetület Találkozó! 2008.04.29 12:38:00
Sziasztok!Bessenyei Réka sok szeretettel mehgív minket egy kis összeruccanásra,sütögetésre."Találkozó fél négykor(08.05.03.szombat) a Szentlélek téren, 37-es busszal fel hozzánk, séta a Virágos-nyeregben, utána nálunk eszegetés-iszogatás-beszélgetés. GYERTEK! nem gond, ha…..
Internetes Vetület kritikus tömeg 2008.03.26 21:12:00
..
Sziasztok! Nagyon jó, hogy mostanában is szerveződnek osztálytalálkozók, de ezekre rendszerint vidéken tanulók vagy ott lakók (mondjuk ilyen csak én vagyok) nem tudnak elmenni. És én most voltam a Dórival az új 9. c-vel kirándulni, ahol megtudtuk, hogy a karácsonyi lelkinap december…..