Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jonci

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy magyar (ráadásul saját) fejlesztésű applikációt szeretnék megismertetni Veletek!Bár egyelőre még nem ez a fő profilja a cégnek ahol dolgozunk, de egy munkatársammal közösen készítettünk egy egyszerű alkalmazást, amely autópálya matrica vásárlásban nyújt…..
Aki még nem értesült volna róla, azoknak jó hír, hogy megérkezett az első hivatalos Angry Birds update, ami hibajavításokat -  ezúttal már a QVGA kijelzőket is támogatja a játék - és 45 új pályát tartalmaz. Golden Egg-re fel! :) Angry Birds for Android on AppBrain…..
jonci 2010.11.10 14:06:03
@Watt25: tényleg zavaró, hogy a képernyő tetejére kerültek a reklámok? A Market-en azt olvastam a(z angol) commentek között, hogy nagyon zavaró.
jonci 2010.11.10 21:47:14
@readya: :)
Igazából, hogy alul ott figyel a reklám, nem zavar, elfér, csak nem tudom, hogy felül mennyire takarna. A /data/data/com.rovio.angrybirds fájlt sima telefonnal is lehet írni, vagy root-olt kell hozzá?
Napközben sűríti járatait a BKV, hogy a szmogriadó miatt korlátozott autóforgalom nyomán (páros napokon, például hétfőn a páros, páratlan napokon a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek) megnövekvő igényeket kielégíthesse. A reggeli csúcsban több járművet, főleg…..
jonci 2009.01.11 22:53:33
@trewq: vallom én is, hogy aki igénybe vesz egy szolgáltatást (pl: bkv) az fizesse, ha nem tetszik, ne használja.

DE én fizetek az autó után mindenféle díjat, kötelezőst, stb. Ha ennek ellenére ráköteleznek valamelyik nap, hogy a bkv-t használjam, akkor ne okozzanak azzal dupla, tripla költséget. 4 napot autózunk 1napijegy/2fő árából a párommal a munkahelyekre (1 autó).

Ha nem 20 éves roncsokból állna a járműpark a bkv-nél, akkor lenne értelme nézni a környezetszennyezéses dolgot.