Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raisin

179 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert mindig talpra esik Pillangó!! 2013.11.10 16:00:32
Ahogy elnézem,már jó ideje,hogy nem jártam erre.. :-)Kicsit zavarosak voltak az elmúlt hónapok.Na,de most nem erről akarok írni!Legnagyobb örömömre végre megint a szív szólalt meg belőlem, ami már nálam nagy szó!Szóval pillangók,meg minden..Egyelőre nem tudom, hogy viszonzott-e…..
Mert mindig talpra esik Győztek!! 2013.06.08 23:06:48
Kimentek, ..megmutatták..és mindenki a szívébe zárta őket!Hatalmas gratula nekik!!!!!!https://www.youtube.com/watch?v=-n_Rg1s-Ya0 ..
Mert mindig talpra esik Megérett! 2013.05.28 21:48:41
Ez a hét az utolsó előtti hetem,,..itt fent, Budapesten. Ugyanis, megérett a döntésem, és eljött végre a szabadság ideje.Amióta elhatároztam, azóta meg is könnyebbültem végre. Sokkal szabadabbnak, és lazábbnak érzem magam! Igen, azért ez a majdnem 2 év , és még az előtte…..
Valahogy még sem olyan könnyű elszakadni, mint ahogyan azt előre terveztem,.Habár..Lehet,hogy most még csak ijedt vagyok egy kicsit, de mégis azt gondolom,hogy jól döntöttem...Egyébként jó lenne más irányba is eldőlni, de azért az már túl nagy falat lenne nekem..:)) Na…..
Mert mindig talpra esik Döntés! 2013.05.17 23:13:23
Nehéz volt,de elszántam magam. Ha lehetne is valamilyen visszaút, akkor sem forgatnám vissza.Lényeg a lényeg, sokkal felszabadultabb lettem..A nagy kő leesett, az én szívem pedig kezd tele lenni édes nyugalommal.. :-)Úgy érzem,végre készen állok megnyílni, és ismerkedni!…..
Mert mindig talpra esik Szerelem 2013.05.15 22:04:03
Attól,hogy taszítom, még hiányzik az érzés...De sajnos most más dolgokkal kell foglalkoznom!..
Mert mindig talpra esik ?? :-D 2013.02.04 22:08:41
Rövid vagy hosszú haj ? Már megint ott állok.. hogy növesszem, vagy vágassam ,? Ki mire voksol? ..
Raisin 2013.04.15 22:01:23
@Csillaggyermek: Rövid volt 1,5 évig:) Most elkezdtem növeszteni..
Azért mégis csak a hosszú haj a nőies ..
Legalábbis egyes sztereotípiák szerint..:)
Mert mindig talpra esik Húz! 2013.02.04 21:47:32
Létezik,hogy valaki magányra van ítélve? ..
Mert mindig talpra esik Unalom 2013.02.03 17:06:57
Mérgemben ma ( ismét ) sok ember állapotfrissítésének mutatásától ( lásd facebook ) szabadultam meg- Tulajdonképpen miért is vagyok én ott fent ? Azon kívül, hogy arra használom, hogy lecsekkoljam az embereket..másra nem való.A megfogyatkozott barátaim már nem ott keresnek, (…..
Talán ez a dolog most egy kicsit elhúzott abba az irányba, amit tennem kéne. Nem arra, amerre vágyódom, mert jelenleg azt még én sem tudom. Viszont ami nem jó, hogy abszolút a függővé tett, és csak akkor tudom megnyugtatni zabolátlan gondolataim, ha abba az irányba terelem őket.. ez…..
Raisin 2013.01.31 20:39:26
@Csillaggyermek: Igyekszem, de sajnos sokan a tömegszerű nőket szeretik..
Mert mindig talpra esik Bárcsak.. 2013.01.31 20:34:37
Ma találkoztam egy hírességgel. Lényegében nem volt akkora élmény, hogy maradandó károsodást okozott volna az elmémben..de azért kellemes volt.Már nem azért, mert oda lennék érte, hanem mert rádöbbentett, ugyan az az ember , mint én. Semmitől sem több, és semmivel sem jobb.Azok…..
Megástam a sírom.és míg mások ezt sírva teszik, Én kacagva, és boldogan ásom el magam.Igen, boldog vagyok a boldogtalanságban ! Habár tarka színei már-már fakóságot mutatnak, .. sőt. Hazudnék, ha azt mondanám, van benne még szín..mert nincs,.. mégis, .. Ez a szürkeség jelenti…..
Mert mindig talpra esik Miért? 2012.11.05 22:15:28
Köszönöm.Sikerült elvenni a kedvem még ettől is. Nem baj.Megfogadtam,többet soha.. Senkinek. Egy szót se. "Azt mondják, ha lassabban veszed a levegőt, az idő is lelassul." ..
Egyre csak ez kering elmémben : mi lett volna ha. Mennyivel jobb lenne, ha döntéshozatalnàl előre làthatnàm a végét... És ,most megint itt àllok.Nem tudom merre lépjek, bàr azt mondjàk , bàrmerre lépek,minden jobb , mintha kihúznám magam a döntéshozatal alól... Most mégis…..
Veled álmodtam.Ne kérdezd az okát, mert igazából fogalmam sincs.Igazából nem mondhatnám el, hogy ( Legalább ) melletted meg volt az, amiért most az álom bekövetkezett..Mindent félre téve, csak .. Na jó.Semmi. Csak eszembe jutottál... ..
Úgy érzem, nagyon sok dolog túl van bonyolítva. Na de egyenlőre ennyi. Nem szeretnék nagyon megnyílni. Változások vannak, de erről majd később, ha már minden letisztult...
Mert mindig talpra esik Újra.. 2012.06.13 23:47:00
Sikerült végre az, amire oly' nagyon vágytam. A gond csak az, hogy némileg rossz helyre talált be .Miért is lepődök ezen meg? No, sebaj. Nem szoktam feladni csak úgy semmit sem.…..
Mert mindig talpra esik mert. 2012.05.20 17:24:00
Nos..Valahogy megint sikerült bele keverednem egy kisebb gondba.Nem gond,jellemző rám. ~:-\ Persze sikerült megint a "meglepetés".. Más téma: Miért kell az a fal? Miért ez az egész? Na jó, innentől kezdve már nem fog érdekelni a dolog, de mégis csak a barátomnak neveztem. Barátság.…..
A mai nap is eltelt.Este a szokásos haza utam során újabb ötleteket szültem-Persze nem tudtam véghez vinni, de kivetítettem másra ezt az apró jóságot..Nem tudom, hogy ő hogy értelmezte. Mert bevallom nem értettem . Csak remélni tudom, hogy jó helyre talált be a jóságom.Viszont…..
Mert mindig talpra esik Nem érzek? 2012.02.18 23:15:00
Úgy érzem,elértem a végpontot. Legalábbis azt a stádiumot,amit ebben a helyzetben el kellett érnem. Kár,hogy csak most.Igen kár. Habár!. Nem zavart a kis gondolat sehol sem, és vele vagy nélküle,de elértem amit szerettem volna. -.-Csütörtök, 3 óra.Nem fogom elfelejteni,…..
Mert mindig talpra esik Bárcsak.. 2012.01.19 14:30:27
Ne nézd, mert nem fogod látni. Ne kérdezd, mert nem fogom elmondani.Bár ne gondolnék rá, mert akkor neked sem kéne mondanom. . .Bár ne történne ez az egész.Vágyak,érzések,gondolatok.Sajnos mind az enyém.Bárcsak neked adhatnám a felét...
Mert mindig talpra esik ÉS?? 2012.01.07 22:00:43
2011.Július 24. Én: SzijaŐ:SzevaszÉn:Mi ez a szevasz?Ő: SemmiÉn: Tényleg nem akarsz látni ?Ő:Így van.Én: miért nem ? rossz ha látsz? vagy van már valakid? Ő: bazdmeg egyedül akarok lenni      ►( és itt szakadt meg a facebook beszélgetés. Kár,…..
Mert mindig talpra esik Mert Nem. 2012.01.07 16:44:22
Ismét bebizonyosodott valakiről, akiről nem gondoltam volna, hogy tényleg egy teljesen más ember.......Beteg a lelke, és nem ismer, aki ilyeneket mond rólam-Mégis: azt érzem kissé megkönnyebbültem.SŐT. Nem kellenek ilyen mocsok emberek az életembe. Nem vagyok köteles tűrni…..
Mert mindig talpra esik Rákok.. 2012.01.05 22:53:34
Nos.Rákoktól függetlenül.: Történések, hogyne.MÉG MINDIG,. Meddig kell még tűrnöm ezt?Miért nem áll ki mellém valaki, és mondja meg: Elég,Te eszetlen marha, nőj már fel, és légy normális ember, ahogy a többiek is !De jelen esetben az a legjobb a lelkemnek, ha…..
Azt hiszem,eljött az idő,hogy ezen gondolatok beforrjanak.Buta voltam, amikor azt hittem,attól jobb lesz. Az igazság az, hogy volt már ennél rosszabb is. Bár bevallom,jobb is volt..De ezt Te tudod a legjobban.Mindig előjön,aztán elvész. Így megy ez. Váltogatva magukat éjszakáról…..