Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miRa

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merengés Életrajz:3 2009.01.14 08:43:05
Miután szegény"Nagyikánk" meghalt minden megváltozott. Anyunak rosszabb lett a kedve, a húgaim szomorúak lettek.. ürességet éreztünk. Örökre elment,nem jön vissza többé.. Azután, Zs (nevelőapánk) ideköltözött hozzánk.. kicsit jobb lett a kedvünk,kezdtük túltenni…..
Merengés Életrajz:2 2009.01.12 15:00:00
Mikor anyuék összeházasodtakkezdetnek albérletbe költöztek,ide ahol most is lakunk. Két ház volt egy udvarban. Az egyikben ők,a másikban egy nő lakott a férjével,istván bácsival-aki sajnos elég hamar meghalt. A nő-Keri-anyuákhoz "csapódott" és egy családként éltek.…..
Merengés Életrajz:1 2009.01.12 09:38:00
Nos hát.. hol is kezdjem. Átlagos csecsemő voltam,mint mindenki itt a Földön. 5 éves koromban kezdtem el zenével foglalkozni-hozzátenném,nem akartak felvenni zenesuliba,de annyira "tehetségesnek" tartottak,hogy kockáztattak,így mégiscsak felvettek. Azóta is ezt az ipart…..
 „A két ivarsejt találkozásából keletkező csírából lesz az utód és annak csíraplazmája, ebből a következő halandó utód és annak halhatatlan csíraplazmája…” (Benedek István: Weismann csíraplazma-elmélete in: Az ösztönök világa)Este már majdnem…..
Merengés Első 2009.01.11 19:11:00
Kedves Blogom! Úgy érzem tudnod kell,miért is jössz létre.Leszögezném nem Te vagy az első internetes naplóm.Még most is megvan a másik,de az sajnoss nem lehet már személyes hangvételű,ugyanis sokan tudnak róla.Hm.Hát igen.Van ez így.Elsőre bemutatkoznék.Nos hát.. én egy…..