Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klingonwarrior

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HamPLÓ Látogatás az alvilágban 2011.02.02 00:01:00
Nézem ezt a videót, és az jár az eszemben, hogy a világ egyik leghátborzongatóbb, legfurcsább, legkülönlegesebb helyét látjuk rajta. Egy elsüllyedt civilizáció maradványai? Vagy egy világuralomra törő őrült diktátor utolsó menedékhelye, hatvan évvel később?Egy…..
klingonwarrior 2011.02.03 08:31:29
@galicius: Tévedés!!!
A videón látható termekben, a II. Világháború alatt(de különösen 1942-től) a nácik UFO kutatásai és fejlesztései folytak.
Végül itt építették meg a működő prototípust , majd beindították a sorozatgyártást 1944 jan. 6.-án.
Az itt készült náci UFO-kon menekítették a Holdon lévő bázisukra az eljövendő IV.Birodalom későbbi vezetőit.
Az a kerekes izé pedig fotontorpedó szállító kézikocsi , mely torpedók akár a Holdról is pontosan eltalálják a házatok tetejét... :)
klingonwarrior 2011.02.03 08:32:53
@ZboroKrisz: Igen itt Kőbányán tényleg nagyon komoly az alvilág.
Nem ismerünk tréfát!
Nem elég, hogy az idióta sms/telefonos-szavazás miatt az X-Faktor adásai elviselhetetlenül hosszúra és unalmas nyúltak, az egyetlen igazi tehetségétől megfosztott műsor utolsó két kiadásától csak annak nem lesz tele a töke, aki ún. fanatikus rajongó.Szombaton még csak egy…..
„Fiúk! Ha ennyire önbizalomhiányosak vagytok, inkább a húsdarálónak ajánlgassátok a fütykösötöket, ne egy ilyen lánynak” – ütős történet következik, egy megszégyenített ex-barátnőtől, mely kifakadásban részben jogos vádfüzérét teregeti elénk. A…..
klingonwarrior 2010.10.22 20:14:58
@Zsu0805: vagyis a tudatlanság és az apátia pikáns keveréke :)
klingonwarrior 2010.10.22 20:19:31
@Sadist: Egyszer hallottam , hogyan maradtak fenn a bétahímek az alfahímek mellett:
Amíg az alfahímek lerohanták a szomszéd falut , várost , országot és erőszakolták az ellenség nőit , igy gondoskodva a génjeik fennmaradásáról addig a bétahímek az alfahímek otthon maradt özvegyeit vigasztalták......
A programot olvasva, a Jobbik annyira fasisztoid párt, hogy talán maga Mussolini mester is elismerően csettintene. Az a határozott meggyőződés, amellyel a világot rendbe akarják tenni, talán csak a fasisztákra jellemző. Ne essünk bele abba a klasszikus hibába, hogy összetévesztjük a…..
klingonwarrior 2010.04.07 14:55:39
@Nagyító: bocsánat , hogy a csapos közbeszól:
de kik is azok a Magyarok?
...és ,tisztelték egymást?
...és ez a Vallás?
Mi van?????
Azért kérlek ezt egy kicsit fejtsd ki bővebben , jó....
Ezt sem gondoltam volna 2007 szeptemberében, amikor négy kocka és egy butus szőke főszereplésével debütált a The Big Bang Theory azaz Agymenők című sorozat a CBS műsorán. Bevallom töredelmesen, hogy a Fotelpatkányok című rádióműsorban még ki is röhögtem a sorozatban…..
klingonwarrior 2010.03.26 18:39:12
Az igencsak előkészítetlenül bevezetett szmogriadó számos kérdést felvet. Mi történik mostazokkal, akik például páros rendszámú autóval vidékről jönnek haza, mondjuk egy csecsemővel, és Budapest egyik belső kerületében laknak?Tisztelt Zugügyvéd ! Ezt is megértük,…..
klingonwarrior 2009.01.11 19:28:25
@slovnaft: ezt nézd meg... www.biokandallo.hu , csak co2 és vízpára képződik , nem kell hozzá kémény , és 5 perc alatt telepíthető
klingonwarrior 2009.01.11 19:51:30
@Reggie: A bioalkohol széndioxiddá és vízzé ég el. Ez előnyös dolog, hiszen sok ember számára túl száraz a levegő a fűtött helységekben. A keletkezett széndioxid mennyisége nagyjából annyi, amennyit egy gáztűzhely két rózsája termel. Korom, vagy egyéb káros anyag az égés során nem képződik.
1 liter etanol kb. 1.5-2 óráig ég.
A kandallók teljesítménye kb. 3kW. Ez kb. 10kW teljesítményű hagyományos kandallónak felel meg, hiszen azoknál a hő 70%-a a kéménybe távozik.
A biokandallót nagyon könnyű beüzemelni. Egyszerű és biztonságos, bárhová, akár a falra is felszerelhető!
A szép, sárga, nyugodtan égő lángok kiváló nyugtató tulajdonságokkal rendelkeznek és rendkívül exkluzív látványt nyújtanak!
klingonwarrior 2009.01.11 20:21:30
@Reggie: valószínűleg igazad lehet , de első felbuzdulásomban úgy megörültem neki...
"A biokandalló elsősorban nem fűtési, hanem dekorációs célokat szolgál."
basszus most rakhatom a cserépkályhába a tölgyfát.... :)