Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zakariás

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mintha a Népszabadságot mértékadó hírforrásnak tartanám (vagy bármelyik másik magyar médiaterméket), de azért egy ilyen szintű félelempropaganda legalábbis váratlanul ért. A múltheti Eurobarométer felmérésből (ahol kiderült, hogy a magyar fiatalok szívnak legkevesebben…..
zakariás 2011.07.19 10:35:19
@Gyáli úr: Ezek a jellemzők az alkoholra még inkább vonatkoznak. Plussz az agresszivitás.

Valamint ne feledjük el, hogy más legális drogok több embert ölnek meg. Például a gyógyszerfüggők táborát is nézzük meg. Hányan haétak meg mariksa túladagolásban és hányan nyugtató túladagolásban, esetleg alkoholizmusban. Szigorúan költséghatékonyságból kellene legalizálni/dekirminalizálni a mariskát. Hiszen aki eddig sem szívott, az utána sem fog. Meg kell nézni az adatokat, például Californiában nem nőtt a füvesek száma ettől, viszont csökkent a gyógyszerfüggőségből adódó betegségek/halálozások száma. Hollandiában meg a kemény drogok visszaszorultak rendesen. Fogas kérdés ez, és még jó néhány évig terítéken lesz. Ne feledjük, hogy a kender jóval olcsóbb alapanyag, ezért például papírgyártásra kiváló ( a Függetlenségi nyilatkozatot is kenderből készült papírra írták), vajon ki/kik lobbiznak ellene? U.i.: Nem véleményt formáltam, hanem tényeket közöltem a kommentemben.
Natalie Portman eléggé elfoglalt volt az utóbbi időben. A Black Swan és Thor mellett játszott a Your Highnessben és a Csak szexre kellesz (No Strings Attached) filmben. Ezeken kívül bevállalta a The Other Woman (korábban Love and Other Impossible Pursuits címen futott) produkciót is,…..
zakariás 2010.12.29 19:05:57
A Machete kamutrailer megjelenése óta mindenki arra várt, hogy a baltaarcúDanny Trejo megmutassa végre, hogy milyen egy film az ő főszereplésével. A szereplők lassan álltak össze, de végül Rodriguez összerakta a dream teamet és leforgatta a világ egyik legegyszerűbb…..
Szomorú történet, pedig vidáman indul.kép innenSziasztok!Szeretném megosztani a saját történetemet,már csak azért is,hogy könnyítsek a lelkemen.A történet 7éve Pesten játszódik.A lány(kislány) nincs 16,a sárc 20.2héttel a 16. szülinapom előtt ismertem meg Cs.t egy szórakozó…..
zakariás 2010.09.06 11:56:54
Saw Blogja Ellázva 2010.05.17 22:23:00
Nos a péntek egy röpke kocsmai összejövetellel kezdődőt. Elsőként Orsi vázolta nekem csütörtökön, hogy találkozó lesz a kontrolban, majd még pénteken Erika is felhívót a biztonság kedvé-ért XD. Jó páran összegyűltünk, de a társaság egy része hamar le is lépet köztük…..
zakariás 2010.05.28 07:33:41
A főleg Amerikában népszerű metamfetamin (tudjátok, amitől olyan szépen kirohad a fog) már nálunk is elérhető! A beszámolók szerint 4-5 ezer forint körül van egy gramm, az élmény pedig: "olyan mint a speed, csak szorozd be ezerrel. pont mint a filmben: folyamatos iszonyat evil…..