Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harper1

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő, megbízható forrásból származó információk jutottak el hozzám. A szcientológia üzleti modellje ezek szerint változatlan: továbbra is a hangzatos célok érdekében éhbérért és/vagy ingyen dolgoztatott emberekre épül, akiket probléma esetén mindenféle gusztustalan manipulációval és…..
Információim szerint - Nagy titok övezi, hogy mikor jön Miscavige Budapestre, de állítólag jön.- A dossziépakolásra nagyon hívják az embereket. A jelentések szerint igen erőszakosak.- Nagyon toboroznak munkatársakat, mert állítólag addig nem nyithat meg az ideális org, míg nem lesz meg a megfelelő…..
Összegezzük az eddig történteket. Bevezették ezt a jelentős költségcsökkentést, hogy több csapat jöjjön és ne menjenek el a mostaniak. Ha jól emlékszem elsőként a US F1 jelentkezett és azt állították, hogy nagyon jól állnak és mindenük megvan ahhoz, hogy márciusban ott…..
Már több mint háromszáz fős a KMK-s Facebook-közösség, lassan elkezdem posztolni a toplistákat. Előtte azonban még bemutatom a Biotronicot, hogy teljes legyen a Facebook öt legnépszerűbb flashjátékának listája. (A másik négy – a Bejeweled Blitz, a Pixel Ranger, a Typing…..
Kezdjük is el az „Időgyilkosok a Facebookon” című sorozatunkat a Bejeweled Blitzcel. A program a szokásos „cserélgesd úgy az ékköveket, hogy három egyforma egymás mellé kerüljön” játékok adrenalinos változata. Egyetlen perc áll rendelkezésünkre, hogy…..
A héten megkezdődött a 2009-es Formula 1-es autók bemutatása. Íme, az első három versenygép bemutatójának összefoglalója,…..