Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sajo

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktor harmadik döntőjének élő közvetítése alatt egy jó szemű olvasónk olyat látott, amilyet utoljára mi is csak a Star Trekben: egy ember a semmiből materializálódott a légtérben, majd testet öltve vonaglott egy jót. Muri Enikő éppen Pink You and Your Hand című…..
Sajo 2011.11.03 17:30:52
@Fx: szerintem ezt a távolságot cca 7m 1mp alatt nem lehet megtenni, a vágás előtti ( enyhén variós totál- szvsz nem véletlen a varió, csak elkésett egy kicsit :-))) ) képen meg kellett volna jelenni (tedd össze a két kamera látószögét és meglátod a metszés ponton ) a .. gánykerekező csajnak... a vetités eleve kizárható, hátul az egy lámpa és nem egy gubbasztó alak,amivel nem lehet megküzdeni, hogy az intelligensek csóvája éppen hol tart ( máshol), de ezt egy dinamikus vágás mind át mossa, amíg nem jön egy kukacoskodó és dől a ház :-)))

nekem sem engedte :-)))
Sajo 2011.11.03 17:34:59
@Az én véleményem: Jól látod !!!
Sajo 2011.11.03 18:26:22
@dark future: Végre valaki aki tudja is miről beszél, csak azután el ne veszitsetek valami melót :-)))))
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..
Sajo 2010.05.12 10:33:59
@M, az állat: Előtte azért próbálj meg leérettségizni magyarból, különös tekintettel a szövegértelmezésre !!!!
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
Az olcsón beszerezhető népszerűség receptjének tűnt még néhány éve is, hogy a politikus felül egy bringára, gurul a fotósok között száz métert, és máris egy alternatív közösség szószólójának tekintheti magát. A helyzet azóta bonyolultabbá vált, a recept nem számolt…..
Sajo 2009.09.22 19:30:42
@lavór:
Speciel járdán közlekedő autóssal viszonylag ritkán találkozni... ott parkoló tahóval viszont igen.. a tahó biciklista és a tahó autós között sok külömbség nincs, most már a tahó bringások is baromira agresszivek mindenkivel
Sajo 2009.09.22 19:44:26
@lavór: ... és mint látod emu képében már itt is van ! Na ó lehet az a tahó bringás aki szarik mindenre és mindenkire és még agresszív is !
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
Sajo 2009.06.01 12:49:17
@Tóta W. Árpád: Árpikám egy irodalmártól pontosabb szerkezetet vár az ember. Nem pünkölném, hanem pütykölném, ebből lett azután rövíditva a kölném ésa kérdő változatban, " te ecsém kölnéd , " és ez alakult mára tecskölnéd azaz urbánusabban " töcskölnéd " .... hát csak ennyi !!!
autózz! Ne ítéld el a BMW-st! 2009.02.22 12:16:00
Viktor posztja ezúttal - nem elsőként - a sokszor emlegetett BMW-s kollégák szemszögéből írja le a közlekedési tapasztalatait, hiszen ő maga is ezt a márkát használja, és nem érzi úgy, hogy jogos lenne a sok sztereotíp megjegyzés. Olvasom ezt a blogot, amit a BMW tuladonosok…..
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
Sajo 2009.01.11 16:55:10
@ajogász: Ha ezt a nicket választottad, akkor legalább jogi hibát ne kövess el ....

Csenki imádkozz, hogy megfogadja a lap ezt az idióta tanácsot is, pereljenek be és hozzák is le szép kövér cikkben, mert akkor te viszont egy hét-nyolcnullásra simán visszanyomhatod, mert a perinditással már valóban létrejön a hitelrontás és szándékos károkozás... arról nem is beszélve, hogy milyen Pr ez neked... én egy kerek összegért el is vállalnám az ebből születő könyv ill Tv sorozat megírását :-))))
Sajo 2009.01.11 20:34:48
@Christy: Tájékoztatásodra ,ha felmész a Dumaszínház honlapjára ott azért találhatsz még jópár standupost, ateljességigénye nélkül Litkai, Badár, Hadházi,Aranyosi, Hajdú,Szöllösy-Csák,Benk,Trabarna , Szőke ,SzabóK.....stb.
Nagy rajongója voltam és vagyok Boncznak,Hofinak nélkülük sehol sem lenne a mai humor, de az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy nagyot röhögnének azon amit irtál, mármint hogy az Ő humoruk a mai szemeddel konstruktív és művelt :-))))azért jó lenne ha újra néznéd őket... talán a Sándor Gyurival kevered ... őt viszont ma is megnézheted, mert háa istennek él !!!!
Sajo 2009.01.12 17:43:48
@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Mit nem értek ? Az hogy mi humoros, szerencsére, nem egy ember dönti el, se nem egy pártközpont. Pont. És nem is ilyen egyszerű. Pont. A negatív nem mindig baj, gondolj az AIDS tesztedre :-)))