Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DWade

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még csak tegnap érkeztem meg Odensébe. a repülőtéren már találkoztam egy magyar gépész fiúval, de arra nem számítottam, hogy Koppenhágában még több magyarral megyek egy vonaton. Két Győrben tanuló lány szintén Odensébe jött tanulni. Szóval legalább nem unatkoztunk. Mikor…..
Zitus blog fra Norge Megjegyzések 2009.03.28 19:26:00
Hát igen, lelepleződtek a fiúk, én pedig csak a kommentek érkezése után realizáltam, hogy mi is történt valójában, úgyhogy az én verzióm:Zitus gyanútlanul elment üdvözölni az elmúlt napjait nagyszüleinél töltő Anderst...Gyanútlanul bekapcsolva hagyta a gyanútlan…..
Zitus blog fra Norge Fake poszt 2009.03.23 21:33:00
Műsorajánló Holnap csak itt, csak most, csak Nektek, csak Magamról...tabuk nélkülKészüljetek jön a várva várt igazság..... ..
Bizony-bizony szerda óta nem nagyon írtam, de helyette rengeteg írnivaló történt velem. Például kezdjük a csütörtökkel, amikor elmentünk a norvég csodák palotájába, ahol nagyon jót játszottunk. De azt hiszem beszélnek a képek helyettem is, ezen például Lacival tengerésznek…..
Zitus blog fra Norge Juhúúúú 2009.01.29 03:19:00
Na haza is értem a dolgozóból ahogy azt a mellékelt ábra mutatja:PKülönben nagyon jó kis nap volt. Kis késéssel leértem a Klubba dolgozni (különben 3 napja nem csinálunk semmit, ami a sulit illeti, illetve ma benn voltunk Jarlétól kérni valami projektet) meg vettem akvarell…..
Kedves gyerekek! Elmesélek nektek egy történetet, de csak ha NEMIJEDTEKMEG! (azon olvasóinktól, akik esetleg nem ismernék a rémálomföld című örök klasszikust, elnézést, és nézzék meg! itt nincsenek küklopfok:P)Véletlen kihagytam a tegnapi blogbejegyzésből a Tóni-sztorit, aki…..
Pusszantás mindenki!Na ahogy reggel írtam, itt Bergenben leesett az első havunk:) Úgyhogy ma is született néhány szép kép, ezért Orsi által közvetített közönségjavaslatra ma is egy képes összefoglaló lesz, ha KÉPES leszek rá, haha. Remélem ezt tegnapelőtt nem sütöttem el.…..