Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madayu

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Amikor ezeket a sorokat olvasod én már valószínűleg úton leszek és robogok Erdély felé, az én kis hazámba. Igen, megint Erdélybe, mert Erdély megunhatatlan, Erdély felejthetetlen, Erdélynél nem is kell jobb nyaralás. Lehet, hogy jelentkezem még onnan is, de ha nem…..
EmceeMike blogja Nadrág 2010.07.10 01:25:00
 Az órák egyre lassabban és lassaban peregnek, mint homokszemek a hatalmas homokórában. A napok egyre lassabban és lassabban jönnek és mennek egymás után, mintha csak muszáj lenne nekik. A gondolatok csak cikáznak mindenütt a levegőben, mint holmi piszok legyek, akik jöttek…..
Madayu 2010.07.10 11:22:27
Nem vagyok sem elvtárs, sem nő, de belépőm lenne a Hofi előadásokra, ha még köztünk lenne a mi Gézánk. Ő az az ember kis hazánkban, aki még halálában is messze-messze veri a jelen humoristáit oda meg vissza, kétszer.  Hoffman "Hofi" Géza július harmadikán,…..
Rendelkezem már ilyennel is, igazán megtisztelő és kedves gesztus, köszönet érte Koczynak. És most a szabályok szerint 7 olyan dolgot kell írjak magamról, amit fontosnak, vagy érdekesnek tartok. Íme:  mindenkivel képes vagyok megtalálni a közös hangnemet;a szívem…..
Madayu 2010.07.02 18:30:19
EmceeMike blogja Nekem fáj 2010.06.05 00:53:00
Egész nap a nagyszüleim, a szüleim, a rokonok és az egész székely nép járt a fejemben, a többi határon túlra szakadttal együtt. Követtem a híreket, olvastam a jelentéseket és beszámolókat a megemlékezésekről és megnéztem Koltay Gábor Adjátok vissza a hegyeimet c. Wass Albert…..
Madayu 2010.06.05 13:47:45
Engedj meg még egy idézetet. A következő üzenetet youtube-on kaptam:

"Nagy örömömre szolgál a meghívásod, és örömmel fogadom el a felém kinyújtott baráti jobbodat.
A nickem megtévesztő lehet, mert én egy korai nyugdíjas HONVÉD Törzszászlós vagyok.47 éves(4 nap múlva)!
Magyar érzelmű embernek tartom magam, és ez szerint az erkölcsi norma szerint igyekszem élni.
Nagyon fáj (trianon (csupa kisbetűvel) sebe) az összes borzalmas hozadékával együtt. Hirdetem az igaz Magyar értékeket itt a yt-on, és a mindennapok forgatagában is.
Azon dolgozom, dolgozunk egy jó páran, hogy a csupa jó értelemben vett Hazafiság, minél több embert vezessen a helyes útra. Úgy nyilvánuljon meg, hogy óvjuk őseinktől reánk hagyott gyönyörű anyanyelvünket az idegen behatásoktól, valamint nemzeti értékeinket minél mélyebben adjuk át a jövő generációjának, és ne hagyjuk elherdálni a nemzeti vagyont.(ez utóbbi sajnos nem nagyon sikerül). Kötelességemnek érzem ezen erkölcsi normák betartása mentén élni az életem. Azt csak remélni tudom, hogy nem vagyok-nem vagyunk, ezzel egyedül. Most, hogy a Nemzet összetartozását kifejezve Nemzeti összetartozásunk jelképeként törvényben kihirdetve kinyilvánítottuk, úgy érzem végre rátaláltunk a helyes útra, és lesz, vagy lehet újbóli Magyar feltámadás. Támogatom Erdély autonómiáját, és mélységesen szégyellem magam amiatt a csúfos megbukott szavazás miatt!!! Külön örülök, hogy az én kezdő videóm elnyerte a tetszésedet, de 7 különböző mappában találsz még sok -sok jó dolgot nálam a lejátszási lista alatt. Baráti üdvözlettel rozsalevel."
EmceeMike blogja 90 2010.06.04 16:40:00
Percekkel ezelőtt megszólaltak a harangok Magyarországon, Erdélyben, Felvidéken, Délvidéken és világszerte. 90 éve már annak, hogy Versailles-ban, a híres-hírhedt trianoni kastélyban 16 óra 32 perckor aláírták azt a bizonyos szerződést, ami lezárta az első világháborút és…..
 Te Ján, te ki a faszom vagy?! Melyik büdös tót kocsmából szedtek össze téged, te szerencsétlen buzeráns?!? Nem szégyelled magad összevissza?!? Te szánalmas idióta, még te nevezel minket neofasisztának, neonácinak, revizionistának, szélsőségesnek?!? Hát a…..
Nyugodtan és rezignált jókedvvel lépkedtem ma a sétáló utcában, bámultam a suliból kiszivárgó fodrász tanonc lányokat és épp azon gondolkodtam, hogy felajánlom nekik magamat legközelebb kisérleti nyúlnak - mindenféle hátsó és csúnya gondolat nélkül persze. Már épp azt…..
EmceeMike blogja Karéj 2010.04.20 10:01:00
Imádom a kenyérsarkat. Amikor még friss és ropogós, de az a legjobb, ha még meleg is. Imádom hallgatni, ahogy ropog miközben a kés végigmegy rajta. Olyankor mindig ellopom önző módon és be is tolom rögtön. Isteni tejföllel például, vagy mackósajttal és kolbásszal. Meg az is…..
EmceeMike blogja Kulisszatitok 2010.02.28 01:21:00
És most csak itt, csak nektek, csak mert olyanom van megosztok egy kis kulisszatitkot. Dobpergés. Ez a kis szösszenet ennek a számnak a hatására tört elő belőlem. Zseniális egy nóta. Ezek vannak, az Olimpiának meg mindjárt vége. Hüphüp...
Eddig sem kedveltem túlságosan az RTL Klubot, de ezek után még jobban fogom kerülni, ha csak lehet a csatornát. Ugye mindenki hallotta a hírt, hogy megnevezték végre Marian Cozma gyilkosát, akit lassan egy éve szúrt halálra pár köcsög cigány. Ezzel még nem is lenne baj, ha nem…..
Úgy érzem eljött az ideje, hogy megint összegyűjtsem egy csokorba, hogy milyen keresőkifejezésekkel jutottatok el ide, az én agymenéseimet írott formában összegyűjtő kis blogba.ne szűnnyé meg - nem fogok.bunker katona nácik film - te tudsz jól tagolni mondat.rákocziturős - na meg…..
Madayu 2010.01.27 17:09:49
Úgy tűnik a színtiszta igazságot kimondó és éppen ezért sokat támadott edelényi polgármestert a támadói most meg kell majd kövessék, bár nem hiszem, hogy erre sor kerülne, főleg nyílvánosan.Ő akkor azt állította, hogy egyes cigány asszonyok mindenféle tablettákat szednek be…..
EmceeMike blogja Belehalni 2010.01.08 03:28:00
A férfi felcsatolta a gitárjának pántját, felvette a hangszert, megsimogatta a húrokat, majd a vállán átdobva a pántot elővette a jó öreg pengetőjét, amit még a példaképétől kapott egy koncerten 15 évvel ezelőtt; majd megpendítette finoman a húrokat. A közönség felzúgott,…..
Minden kedves olvasómnak és nem olvasómnak, a barátaimnak és ellenségeimnek, a családnak meg a rokonságnak és a csillagbörtön minden benntlakójának,... Istentől megáldott Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket szeretnék ezúton kívánni! ..
EmceeMike blogja Lemezkritikák 2009.12.11 01:50:00
Rammstein - Liebe Ist Für Alle Da A német metál zene meghatározó alakjai, - akik nem csak a jó albumjaikról, számaikról és klippjeikről híresek, hanem sokszor a botrányaikról is - megint nagyot alkottak. Az album kicsit mintha visszatérne a Sehnsucht lemezen hallható…..
A régi idők nagy derbijeit, a teltházas Fradi - Dózsa hokimeccsek hangulatát próbálják meg visszahozni és megmutatni a nagyérdeműnek idén a MOL Liga szervezői.  Nagyon örülök annak, hogy ez egyáltalán eszébe jutott a Jégkorong szövetségnek, mert nagyon sok embert fog…..
EmceeMike blogja NE SZŰNNYÉ MEG! 2009.11.18 23:28:00
Kövezzetek meg és vessetek a mókusok elé, de nekem hiányozna, ha teljesen megszűnne a Bumeráng és a maga a Sláger rádió. Online persze folytatják ahogy a Danubius is, de országosan ez volt az utolsó nap a két rádió számára. A legjobban a Bumerángért fáj a szívem, mert…..
Madayu 2009.11.20 22:23:30
Madayu 2009.11.21 19:04:14
Madayu 2009.11.21 20:17:39
@EmceeMike: tudom:D
Vámpíros könyvek és filmek, már a könyökünkön jönnek ki lassan. Elég ha csak a mozgólépcsőn álldogálva körbenézünk és akarva-akaratlanul is megakad a szemünk a vérszívós éjszakai lényekről szóló könyvek garmadáján. Mai szlengnyelven szólva, kicsit túl lett hájpolva…..
Madayu 2009.11.19 18:24:34
@EmceeMike: Hihi:) ha látnád a készletemet ledobnád az agyad:):)
Szuper! Megint egy zombi film vérrel, vérrel és még több vérrel gondolhatná az ember. És az ember jól gondolja, mert ez ismét egy B-kategóriás, mindenkit lemészárolós, nagyon sokat vérzős, zombis tömegcikk; amiből már annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. Valamiért…..
Itt fekszem az ágyon kinyúlva ölembe a laptoppal és egy nagyon jó hangulatúra sikeredett buli és kevés alvás után úgy érzem, hogy le kell írjak valamit a fejemben cikázó gondolatokból, mert még elfüstöl a fülem és lángot kap a hajam a sok információtól.Ez a sok gondolat…..
EmceeMike blogja Riszpekt, az mi 2009.09.16 12:45:00
Tegnap hazafelé egy elég érdekes esetet láttam a metrón, ami elgondolkodtatott kicsit. Hazafelé végig ezen gondolkodtam szinte, aztán még itthon is.Szóval riszpekt, azaz tisztelet. Na az egyre jobban kezd eltűnni, ha a fiatalság-felnőttek szemszögből nézzük. Nem úgy, mint régen…..