Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gömbi_bácsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba SubbaNews 2012.09.01 19:03:00
"Szíjjártó Péter nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár pénteken a kora esti órákban Pozsonyba utazott, ahol találkozott Robert Fico szlovák kormányfővel. A zárt ajtók mögött zajlottmegbeszélés után Szíjjártó rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta,…..
Nem mindenki nyugatra megy – kezdte írását Jani haverja, aki első látásra egészen különös helyen keresi a boldogulást: Albániában. Egy olyan országban, ahol (szerzőnk szerint) tejből van a tej, ahol a család szent és ahol a nyugdíjasok a nyugdíjemelés ELLEN tüntettek. Szóval…..
Hasonló szituációt leginkább az egymást nulla sebességkülönbséggel előzni próbáló kamionok szoktak produkálni, Namnit most egymás után két szerencsétlen autóst fogott ki, akik a világ minden kincséért sem mentek volna ki a külső sávba. Aztán persze ő is ideges lett, az…..
Az instant kávé szar. A kép innenKedves szakítósok!Egy cirka 5 évvel ezelőtt történt kis sztorit osztanék meg a nagyérdeművel,melynek a fiúszív,lányszív,fiúszopat,lányszopat-ot adnám.Még hamvas ifjúleány koromban a sors - vagy mondhatjuk egy túlbuzgó barátnő kezének…..
Az igencsak előkészítetlenül bevezetett szmogriadó számos kérdést felvet. Mi történik mostazokkal, akik például páros rendszámú autóval vidékről jönnek haza, mondjuk egy csecsemővel, és Budapest egyik belső kerületében laknak?Tisztelt Zugügyvéd ! Ezt is megértük,…..