Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bubodoktor

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com A raccsoló halász 2009.07.14 10:31:00
A TV Paprika arról híres, hogy néha teljesen valószínűtlen arcok bukkannak fel a műsoraiban, olyan figurák, akik ugyan nem totál képernyőképtelenek, de akiket azért egy átlag castingon biztos tapintatosan lebeszélnének a szereplésről. Ehhez képest egy csomószor mégis…..
Az igencsak előkészítetlenül bevezetett szmogriadó számos kérdést felvet. Mi történik mostazokkal, akik például páros rendszámú autóval vidékről jönnek haza, mondjuk egy csecsemővel, és Budapest egyik belső kerületében laknak?Tisztelt Zugügyvéd ! Ezt is megértük,…..
bubodoktor 2009.01.11 15:06:35
@kiscsikó: persze, teljesen igazad van. Ha azonban lenne egy ilyen rendszerünk, azt tudnánk mondani, hogy szmogriadó esetén - csak a zöld és sárga matricás autók közlekedhetnek Budapest vagy ország szerte. Ha valaki mégis közlekedik és nem ilyen matricája van - vagy nincsen - 40 euró bünti minden esetben, amikor közterületes vagy rendör megfogja. Ha tovább durvul a helyzet, akkor csak a zöld matricások (akiknek a legkörnyezetkímélöbb az autója) gurulhatnak. Az "agresszor" félék autójáról pedig le a rendszámot - ha nincsen zöldmatricája. Aztán lehet dolga.
Meg lehetne ezt is oldani, mint minden mást ebben az országban. Ha szeretnénk.