Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AÁ13

7 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor hallom, hogy nem lehet felkészíteni a lakást, mert benne laknak. Ott van a sok cucc, azokat nem tudják hova tenni. Ez sem megoldhatatlan probléma, csak egy kis szervezést igényel. Nyilván nem egyszerű úgy felkészíteni egy lakást az eladásra, hogy a tulajdonosok benne laknak, de messze nem…..
Sokan csak addig jutnak, hogy az ő lakásuk nem alkalmas a Home Stagingre, mert nem olyan, mint a szép képeken, a tisztasági festésnél többet kellene rákölteni, de nincs rá keret. Azt gondolják, akkor nem is érdemes nekivágni és egy szalmaszálat sem tesznek keresztbe a lakás jobb eladhatóságának…..
AÁ13 2017.11.11 22:33:59
@Hortenz: Átlagos állapotú lakásról beszéltem, ami lakható, nem romos, nem omlik a fal, de kell egy kis alakítás ahjoz, hogy a sok cucctól látszódjon, milyen is valójában, mit lehet belőle kihozni.
AÁ13 2017.11.11 22:37:18
@commentes nikk: Nem értek egyet. Akkor is fel lehet készíteni egy lakást az eladásra, ha benne laknak. Igen, amikor jön egy vevőjelölt, az éppen elöl lévő dolgokat el kell pakolni, de azt gondolom, hogy aki tényleg el akarja adni a lakását, de nem tud másikba menni, kibírja azt az időt.
AÁ13 2017.11.30 12:45:39
@commentes nikk: El kell dönteni, hogy el akarod-e adni a lakást a lehető legjobb áron vagy csak el akarod adni. Ha eldöntötted, hogy eladod, méghozzá minél rövdebb idő alatt, akkor nem értem, miért nem lehet bedobozolni a cuccokat, mintha máris költöznél. A könyvek és a DVD-k pont abba a kategóriába esnek nálam, amire az értékesítés ideje alatt nincs szükség. A minennapi használati tárgyakat el lehet pakolni arra a kis időre, amíg valaki megnézi a lakást.
Az emberek többféleképpen reagálnak a Home Stagingre. Az egyik csoport úgy, ahogy én is annak idején, hogy nincs ebben semmi ördöngősség, csak szépen rendet kell tenni, és kész is van. Ma már tudom, hogy ez nem így van. Aztán van az a csoport, aki úgy gondolja, hogy a felújítani, valaha szebb…..
Nem kérdés, hogy egy jól felkészített lakás rövidebb idő alatt talál vevőre, kevesebb időt tölt el az ingatlanpiacon. Rövidebb idő alatt és jobb áron talál vevőre. Ha nem így lenne, nem is volna sok értelme a felkészítésnek, időt, energiát és pénzt áldozni rá. Miért van ez így, hiszen ugyanaz a…..
Nem a potenciális vevőktől ugyan, de sokszor hallom, hogy szép a lakás, de túl magas az ára. Gondoljunk ebbe egy kicsit bele, hogy miért van ez, mert az igaz, hogy magasabb áron kerülnek a piacra a felkészített lakások. Az első reakció mindig az, hogy mennyire szép a lakás, szívesen laknának…..
Amikor először hallottam a Home Stagingről, azt hittem, csak egy rendrakás. Aztán ahogy egyre többet megtudtam, fogalmam sem volt, mint gondoljak, mert nagyon tetszett, amit hallottam, de sok esetben szöges ellentéten állt azzal, amit a Feng Shuiról tanultam. Nem tudtam, hogy hozom össze a kettőt,…..
A Home Staging Amerikában bevett és sikeres módszer az ingatlan-értékesítésben. Hazánkban még kevesek által ismert, még kevesebben alkalmazzák. A lényege röviden annyi, hogy az ingatlan lehetős legjobb formáját mutatni a leendő vevő(k) felé. Ez egyszerűen hangzik, de nagyon nem az. A Home Staging…..
Piroska és Farkas Korhazolvasmany 2012.06.30 11:08:00
Ejjel Paulo Coelho Portobelloi boszorkanyat ragtam at, de nem volt kedvemravalo. Most az Aranyecsetet lapozom Dallos Sandortol es varom Farkas szallitmanyat valami konnyed nyari regennyel. Kaptam egy rakas magazint, pletykslapot, de azok atnyalazasa csupan tiz percre kotott le es atadtam a…..