Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ukulele

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénztárcánk számára az elmúlt hét legfontosabb híre volt, hogy az Alkotmánybíróság visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a vagyonadó lakóingatlanokra vonatkozó részét. Ha egy kicsit gyorsabbak lettek volna, megelőzhették volna azt a nemzeti társasjátékot, amelynek során…..
A legutóbbi Moog-klipet nemrég jelölték az MTV European Music Awards helyi döntőjébe, amit ha megnyernek, akkor indulnak a legjobb európai videó díjáért is (a You Raised A Vampire premierje amúgy nálunk volt annak idején). Október elsején viszont megjelent a…..
50 méterenként egy-egy nagy kupac szemét az utcánkban. Kidobott kacatok, beszáradt festékek, üvegek, régi tévék, meg minden más. Egy kis kempingszéken üldögél a házunk előtti kupac rézbőrű őre. Aztán jön a szakértő átnézi, szortírozza, szétveri, kibelezi. Este…..
A csodálatos férfi: nem kívánt senkit megfarkalni a dance parkett közepén. Történetünk 2008-ban kezdődött az Óperenciás tenger túl, ahol jómagam, kit nevezzünk Nyugati boszorkánynak, meglátta Őt, akit nevezzünk Ördögnek. Tehát akkor megpillantottam a kis Ördögöt, jobb volt…..
Ukulele 2009.07.21 15:21:33
Levélírónk azt kérte, hogy a nevét ne írjuk itt le, gondolom tart tőle, hogy az általa küldött képek és videó miatt valakinek ellenérzései támadnak és ebből neki problémája lehet. Az autóját ugyanis feltörték, ám a két bűnözőt rögzítették a szomszéd épület…..
Hogy jött a lány? Két mell, két láb, egy fej, két fül, két fülbevaló. Hogy ment? Két mell, két láb, egy fej, két fül, egy fülbevaló. Hol a hiba? Sziasztok! Mint ahogy itt többen írják, én is egy jó ideje olvasgatom a sztorikat, és eljött az én időm is... Az egész…..
Ha valaki rendelkezik ügyfélkapus regisztrációval a magyarország.hu-n akkor rendszám alapján néhány adatot lekérdezhet tetszőleges gépjárműre vonatkozóan.Kb.: ennyi adatot lehet megtudni:A GÉPJÁRMŰ NYILVÁNTARTÁSBELI ADATAI:Rendszám: XXX-123Gyártmány: VOLKSWAGENTípus:…..
Én természetesen tudom, hogy mi a baj. És el is mondom: a baj az, hogy aki a gdp-t csinálja azt agyonb@sszák. Ha valaki kitalál valamit itt nálunk és van olyan hülye, hogy nekifog és meg is akarja valósítani akkor 10 másik jön aki elszedi tőle a lóvét. Ez önmagában még nem lenne…..
 Most azt kívánom szóvátenni, hogy sokan nem húzódnak félre a mozgólépcsőn, amikor én sietek. Dühösen néznek, méltatlankodnak, vagy csak a szájuk szélét húzogatják.Őket kérem most: ne tegyék! Inkább engedjenek utamra. Legközelebb én sem tartom majd fel őket,…..
Nem kívánom bagatellizálni azt az öko-katasztrófát, amit Széchenyi okozott a Tisza szabályozásával, mégis azt kell mondanom: az utókor nem tekinthet környezetrombolóként a legnagyobb magyarra.Talán hasonlóan tekintenénk a Bős-Nagymarosi erőműre is, ha elkészült volna.…..
Ma van időm blogolni, mert 11-e van és nekem páros számra végződik a rendszámom. De jó lenne diplomatának lenni és 4.2 ccm audival szabadon járni-kelni.És mennyi a büntetés ha csalok, mit tegyek ha egész napra a városban ragad a kocsim és nem hozhatom ki a rendelet miatt, ki fizeti…..
2009 február 1-től a bankszámlanyitásra kötelezett adózók mulasztási bírságot fizetnek a 250eFt feletti kp forgalom után (részletszabályok itt: linket ide)Miért van az,hogy ebben az országban soha semmire sem ösztönzéssel, hanem büntetéssel akarják rávenni az embereket. Nem…..