Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrTiberius

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világot viszonylag egyszerű szabályok igazgatják, akkor is, ha ezeket a szabályokat sokan sokszor áthágják. Ennek ellenére a szabályok és törvényszerűségek évszázadok óta nem változnak. Nem változnak, mert ésszerűek, logikusak és hasznosak. Magyarország mégis úgy tesz, mintha nem léteznének, sőt…..
Vendégszerzőink, Békés Márton és Kepe Nóra írása   „A feladatom a közrend szolgálata. Az ártatlanok védelmezése. A törvény betartása.”(Robotzsaru, 1987) „Én vagyok a törvény.”(Dredd bíró, 1995) Napjainkban önfelszámoló terrorizmus bontakozik ki, amelyet…..
MrTiberius 2015.11.28 14:37:41
@jose maria padilla: holott nem említettem a szabadságot... de gyorsan lelepleződött kriptoliberális aljasságom.

De szerintem gonoszság (terrorizmus) csak gonoszságot szülhet (rend, a biztonság érdekében).
MrTiberius 2015.11.29 11:46:46
@midnight coder: Korábban kell elkezdeni gondolkodni (nem kellett volna, hanem szándékosan: kell). Nem szabad hagyni, hogy olyan mértékű egyenlőtlenség alakuljon ki, hogy az egyik kirívó jóléte álljon szemben a teljes kilátástalansággal. Minél nagyobb a különbség, annál magasabb kerítést, falat, katonaságot, rendőrséget ... kell tenni közéjük, és annál rosszabb lesz élni annak mind a két felén. Vonatkozik ez minden szinten mindenkire: Franciaországra, amelyen belül is meg van ez, vagy magukra az arabokra, országok között és azokon belül is.
Valójában nyilván nem is hihetünk ennek megvalósulásában.
Az első megjegyzés csak azt akarta jelenteni, hogy nehéz eldönteni, a kerítés (vagy rendőrsorfal) melyik oldalán vagyunk, és néhányak számára még kellemetlenebb, ha magának az erőszaknak még örülni is kell, bármelyik oldalról is.
Eszter 25 éves, súlyos izomsorvadással élő, mozgásképtelen nő, aki szüleivel él egy főváros környéki kistelepülésen, tisztes szegénységben. Szülei mindeddig ápolták és gondozták, azonban édesanyja, aki eddig egész nap otthon volt vele, munkát kapott egy helyi cégnél, és szeretett volna…..