Regisztráció Blogot indítok
Adatok
delfing

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Érezte, hogy engem csak megsebezne, ha akkor bevallotta volna, mert a hosszú távú kapcsolat nem az ő műfaja, képtelen rá” – a csaj megismer egy pasit, aki első körben átveri, de egy véletlen találkozás vallomásra kényszeríti. Most megtudhatod, hogy ha az éjszaka…..
„Lehet valami ebben a karma dologban, azaz egyes lányok egyszerűen el AKARNAK szenvedni egy szar kapcsolatot, ahol lehetőleg eszközként kezelik.” – bár a cím félrevezető (bocsi) de szerencsére nem óvszerről van szó, hanem egy defektes pasi primkó bosszújáról. A…..
„Az a lány, aki k*rvának van öltözve, ne csodálkozzon, hogy annak is kezelik” – Levélírónk egy korábbi posztunkra reagál, mélyebbre megy a felvetett kérdésben és megpróbálja megfejteni a fiatal, önigazolást kereső lányokat. Mivel neki is sok tapasztalat akad az…..
Azért vicces indok felhozni egy buliban, hogy úgy hallotta, hogy a lányt a szülei nem engedik el sehova, ezért inkább ne járjanak.A kép innensziasztok! nem volt szakítás, mivel a járásig el se jutottunk. és ennek csak egy oka volt részéről. de kezdem az elején. igyekszem…..
delfing 2010.08.30 20:11:01
@Hülyéző: Hehehe, ezen én is meglepődtem. Persze nem kell készpénznek venni, hogy 18 éves lány írta a posztot....
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
„Azt éreztem, most vagy a pasit aprítom fel a szeletelő késsel, vagy csinálja meg a vacsoráját, ha annyira akarja” – Levélírónk végre fellélegezhet, mert a foci vébé tegnap lecsengett, mégis nagy átéléssel emlékszik vissza a megvonás napjaira. Bármit is tett…..
delfing 2010.07.12 11:07:33
@Kedves Nard: Egyetértek! Egy cipőben járunk! Én is utálom a sportot, mert arra emlékeztet, hogy milyen falánk, tunya, kövér disznó vagyok.
Mindenkinek megvan a maga kis árnya a múltból, akiről már a legjobb barátjának sem beszél? Mert nincs mit beszélni róla, nincsenek események, nincsenek tények. Csak és kizárólag a gondolataiban él, és összeszorul a gyomra, ha hasonló kinézetű embert lát az utcán? 5 év múlva…..
delfing 2010.01.15 10:22:45
@Frigyesur: A legtöbb játék ilyen. A női avatarok is olyan bónuszt nyújtanak amit a férfi avatarok nem (élvezet nézni a seggüket).
Az ünnepek alatt idén sem lesz szakítós, ezzel a verssel búcsúzunk tőletek és az óévtől, január 4-én jövünk!A kép innenSziasztok!Ezt a verset 19 évesen írtam miután véget ért egy 2 és fél éves kapcsolatom, ami később még további egy évet ölelt fel, de ezt nem szeretném…..
delfing 2009.12.28 15:10:31
@Dramaprinces: A sajtos tallért én is szeretem, csak mindig pukiznom kell utána...
delfing 2010.01.02 12:32:18
@Drága IV gernika: Itt lesz, csak gondolom hapsychotic nickkel.
Mi kell a nőnek? - teszi fel szerzőnk a kérdést, miközben barátnője két pasi közt őrlődik: az egyik ő, a másik az ex-pasija. A csaj valamiért úgy véli, hogy választás helyett a megoldás egy harmadik pasi. Mekkora dicsőség egy nőnek, ha egyszerre két pasit is föl tud…..
Jaime Faith Edmonson a The Amazing Race 14. évadában szerepelt egy havernője társaságában, és ugyan nem nyerték meg a realityt, de második helyük azt jelentette, hogy a verseny történetében először végzett ilyen előkelő helyen egy csak csajokból álló pár vagy csapat. Jaime már…..
Az új pasi retteg a lány családjától, előző barátnője megcsalta és meglopta, és a gondok egyre csak szaporodnak.  Pszicho-szappanopera következik ködös fordulatokkal, de még így is zamatosan. Sírás, ribancozás, fenyegetés-maraton.   Nem vagyok túl büszke rá, de…..
Úgy látszik, a társasjátékozás mindig szakításba torkollik.   A kép innen Kedves Szakíts ha bírsz! Egy időben rendszeresen olvastam a blogot, ez segített át egy nagy csalódáson! Ezt köszönöm is! Cserébe megírom az én történetemet, ebből is lehet tanulni! 2002-ben…..
delfing 2009.02.10 12:04:48
@Szexofon: jaja, a németek nácik. ausviccet elgázosították és bombát dobtak hirosimára (vagy azok a kínaiak voltak?)
Egy párkapcsolat vagy két évig tart, vagy örökké. A kép innen  Szép napot mindenkinek!   A rövid történetem elmesélése előtt annyit mondanék a kapcsolatomról, hogy nem sírtam, mert vége lett, inkább mosolyogtam, mert megtörtént.(Persze megviselt, mert lezárult egy…..
delfing 2009.02.09 11:59:00
@tulipánhagyma: Én abban szeretek hinni, amit a tapasztalati tények is alátámasztanak.
Ki mondja azt, hogy a férfiak nem tudnak dugni? Nyilván nem az, aki olyannyira nőiesen szexis, hogy még az olyan péniszt is életre kelti amiről még az orvosok is régen lemondtak...
delfing 2009.02.09 12:07:32
@nyunyuli: Nem dicsekvés, hanem puszta tény. Van akit megdugok és repetázni akar. Tehát legalább egy férfi és néhány nő létezik a világon akik szeretnek dugni.

delfing 2009.02.09 12:13:35
@nyunyuli: Lol. Ez nem dicsekvés hanem a tények megállapítása. Hozzáteszem, hogy rengeteg házas ember él a környékünkön akik kézenfogva sétálnak a feleségükkel. A rohadt dicsekvők haha...
Te simán csak beteg vagy. Sajnáltatod magad, panaszkodsz, ez már önmagában is ellenszenvet keltő magatartás, akinek van tartása az ne sajnáltassa magát. Na részemről a téma lezárva.

@Nard: Na akkor most feláll vagy nem áll fel?
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
delfing 2009.02.04 21:31:36
@Nihil, a szétesett: Miért, én ontopic vagyok. Ki kell tárgyalni a témát részletesen.
delfing 2009.02.04 21:37:35
@SnowMass: Miért próbálnám ki? Te talán megdugtad a kutyád, amiért a topikban arról van szó?
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
delfing 2009.02.02 20:32:24
@majompásztor: Szerintem az alkalmazkodás a lényeg. Az egyik lány utálta, amikor szopás közben mindig fingottam. De jól elvertem azóta szereti.
Az érzelmek változnak, egy állandó, a hazudozás. Sziasztok! Az én történetem nem valami extra de azt hiszem egynek jó lesz. Érettségi előtt álló, a tavasz közeledtét érző, éppen 18. életévét betöltő srác voltam. A lány kb. 3 évvel volt fiatalabb, aranyos, kis bájos. Az…..
delfing 2009.02.01 18:57:35
www.youtube.com/watch?v=xiupPuO7Us4

Jó ebédhez szóljon a nóta...
delfing 2009.02.01 21:07:11
@vázkulcs: Egy kicsit kurvás.
Ez egy katatón állapot, bár a jobbik fajta, mégha nincsenek is együtt a párok. Vagy ez már az?Sziasztok!Nyáron történt az eset, abból a szempontból nem szakítás, hogy valószínűleg együtt sem voltunk, na de erről később:)Én éppen egyedül voltam, egy hosszabb kapcsolat után,…..
A magas lányok különféle kipellengérezését még mindig mélyen elitéljük.A kép innenKedves Blogolvasók!Az én történetem valójában nem egy szakításról szól, hanem az első és egyben utolsó randimról egy sráccal, akitől megtanulhatjátok, mit nem szabad mondani egy első…..
delfing 2009.01.18 16:35:37
@Dildós Puttony: Az jó volt, én is láttam.
Annyira nevettem, hogy már attól féltem beszarok a moziban. Amikor megölte a pandát :)
delfing 2009.01.18 20:03:34
@deflorator: Rohadt buzi. Nem elég, hogy egy utolsó köcsög vagy, még a nőket is magadnak akarod te szemét? Idáig azt hittem, hogy a buzik nem az ellenségeim, mert nem csökkentik a rendelkezésemre álló nők számát, sőt, a buzivá tett férfiak által növelik. De most már látom, hogy tévedtem! Dögölj te meg!
Volt ez a rossz szokás régen a szakítóson, hogy ABC-vel jelöltétek a szereplőket. Ezt nem nagyon szerettük, de szerencsére elég jól leszoktatok róla. Hogy miért rossz így jelölni szereplőket, arra az alábbi történet lesz egy jó példa. A kép innenKedves Szakítós! Az…..
A tegnapi kérdés folytatódik: miért van az, hogy a pasiknak mindig akkor kell a csaj, mikor már nincs..... A kép innenSziasztok,lassan három éves már a történet, melyben én vagyok a lány:) 2005 nyarán jöttünk össze a delikvenssel, én akkor 21, ő 23. Akkor kezdtem el dolgozni…..
 Így szopat a magyar, ha átverik. Mondjuk a nő is tudta, hogy ő a harmadik, és ha valaki családos férfival/nővel kezd, akkor számítson rá, hogy a család mindennél fontosabb lehet.Kedves Szakítós! Karácsony napján érdekes levelet kaptam az iwiwen egy számomra ismeretlen…..
delfing 2009.01.11 11:29:04
@muha: Hogyne tudnánk! Nagyon is könnyen el tudunk menni mellette, ha mi vagyunk a haszonélvezői. Ha az áldozatai vagyunk, az persze más...