Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajjjjaj

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Wikileaks által most kiszivárogtatott bizalmas amerikai diplomáciai iratokból az derül ki, az amerikaiak 1995-ben arról voltak meggyőződve, hogy a Vihar (Oluja) hadművelet csupán azért volt sikeres, mert a szerbek kivonultak. Katonai szempontból nem értékelhető különösen nagyra a…..
Ajjjjaj 2011.08.29 14:05:42
@Dezsőjóska: hol is volt győztes amerika ? még a másodikat sem nyerték volna meg az oroszok nélkül. azóta hol is nyertek ? korea ? vietnám ? irak vagy afganisztán sem különb bukás nekik.
Mi sem jelzi jobban a mai Magyarország abszurd közállapotát, mint az a tény, hogy idén november 18-i határidővel az ORTT megszüntette az ország legnagyobb hallgatottságú rádiójának műsorszolgáltatási jogát. A Slágerrádió működésének utolsó néhány hetében, a világon…..
Ajjjjaj 2009.12.30 23:09:12
@cbc: Jó is azt a 100 számot hallgatni éjjel nappal ami a slágeren ment, a Neo meg kezdett 8000-rel.Arról kellene filmet készíteni ahogy annak idején a frekit megszerezték, a vállalásokat Hungária rádió néven.Ja és az előző pályáztatás kikerülése... Amcsi képviselők azért mér nem tiltakoztak?
Agymosott banda
A címbe szerintem már bele sem kell írnom, hogy mindezt tilosban. Tibi csőrét is böki, hogy míg másokat öt perc miatt is sokezer forintra bírságolnak, addig ennek a fuvarozó cégnek rendszeresen állnak szabálytalanul, ámde természetesen jól látható helyen mindenféle retorziótól…..
Ajjjjaj 2009.11.19 20:33:45