Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vamos

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai Rákóczi út kialakulása a XVII. századra vagy még korábbra, a „török világ" előtti időszakra nyúlik vissza. Létrejötte annak köszönhető, hogy a fallal körülvett Pestnek a Hatvani kapun történő kivezető útja volt ez, mely Hatvan felé vezetett. A legkorábbi időszakban még a Hatvani utat (azaz a…..
Velem azért jó utazni, mert nem unalmas. Azért nem unalmas, mert velem mindig történik valami. Nem volt ez másképp most sem. Reggel 9-kor indult a gépem Frankfurtba, ezért már odamentünk reggel 7-re, ahogy illik. Kicsit meglepett,hogy az ajtóig kígyózott a sor, és csak a frankfurti…..
Ha van hungarikum, akkor svédikumnak is kell lennije. Van is, csak nem tudom, hogy nevezik őket. Meg mondom őszintén, nem nagyon tudtam sokat az országról, mielőtt idejöttem, de nagyon jót szórakozok azon, amikor nap mint nap újabb tárgyról, történetről, személyről, vagy bármiről…..
Sanyi@Linköping Indulásra készen 2009.08.01 23:57:00
Már csak néhány óra van hátra indulásig ...Aki jól ismer tudja, hogy bár nem az első külföldi utazás lesz ez életemben, (és ezzel együtt nem az is első blog, és nem is a második) mégsem vagyok túl nyugodt, folyton azon töröm a fejem, hogy mit fogok el/kifelejteni.Gondolom, aki…..
swordsexpress Ez történt a héten 2009.01.10 13:29:05
Ismét jelentkezik heti hírmondónk. Nézzük az elmúlt hét "hatalmas" eseményeit!Vasárnap kiolvastam a Harry Potter hetedik kötetét is! A közel 600 oldalas opuszt 3 nap alatt ledaráltam. Egyszerűen letehetetlennek bizonyult. Nagyon izgalmas. Tudom, most sokan fújolnak, de…..