Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez a név nem jelenik meg a blogokban, kommentekben

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk napok óta azon görcsöl, hogy mikor válnak meg tőle munkahelyén a gazdasági válságra hivatkozva.sziasztok!ez nem álláskeresős poszt, bár arról is tudnék írni, habár csak 40 helyre küldtem el az életrajzom idén. 26 éves, második diplomáját gyúró, nagyon tenni…..
 MUNKAHELYI TERROR BLOGTALÁLKOZÓ   Egy érdekes levél következik, egy furcsa csapatépítő tréningről. Egy ügyvédi irodában dolgozom Budapesten titkárnőként. A főnököm tavaly kitalálta, hogy menjünk hétvégi csapatépítő tréningre, mert az jól összehozza a…..
Ez a név nem jelenik meg a blogokban, kommentekben 2009.04.29 16:42:13
@Virág et.:
koszonom, hogy kulturaltan valaszoltal.
Ha jol ertem, oda akrasza kilyukadni, hogy: Ha azok az emberek, akik az eletuk nagy reszet egymassal osszezarva (legyen az telefon, email) toltik, sokkal gordulekenyebben fognak viszonyulni egymashoz es emiatt hatakonyabban dolgoznak egyutt, ha jobban megismerik egymast (szerintem az emberi kapcsolotokan kell, hogy legyen a hangsuly)a munkakornyezeten kivul is.
A problemam a cegek eroltetett hozzaallasa, gyakran felreertelmezett emberi tulajdonsagok, viselkedesek mesterseges iranyitasa es a legtobbszor csak elmeletben mukodo uzleti modellek rakenyszeritese valogatas nelkul az alkalmazottakra. (nem csak Mo-n)
A jo munkaviszonyhoz azis hozzatartozik, hogy az emberek (munkaado, vallalo) elgoadjak azt ha valaki nem kivan egy ilyenben reszt venni, es emiatt nem kezelik hatranyosan. A legidealisabb bore_out munkakornyezete, mert kolcsonos bizalmon alapszik. Lehet, hogy csak kisebb cegeknel mukodik, de nem latom hogy a tobb 1000-es letszamu helyen mennyire befolyasolna az xy nal valo talalkozas, ha amugy nem dolgozik a ket ember szorosabb kapcsolatban vagy zartabb kornyezetben.
Mivel szombat van, ezért csak egy rövid történettel jelentkezünk Csilla jóvoltából. Aki teheti, ma ne nagyon mozduljon ki, mert kissé hűvös van...Tavaly Aug. 1-je óta több mint 300 állást pályáztam meg (nem vicc!), valamint legalább 5-6 portálra regisztráltam magam. Az eltelt…..
Ez a név nem jelenik meg a blogokban, kommentekben 2009.01.11 12:22:49
A Sonart újabb marketingakciója által egy ingyenes zongora-óriásmintához juthatunk, méghozzá a Yamaha híres C7-eséhez. A minta mérete 1,68 gigabájt, tehát meglehetősen részletes, és a következő samplerekben működik: Kontakt 1 és 2, HALion, EXS24, Giga, Reason. Le kell venni...