Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paddy

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"... miért kell elindítani a vonatot akkor, ha a vonatpótlós utasok nem érnek a vonathoz?" - írja olvasónk, és ez egy elég pontosan megfogalmazott kérdés. Nincs is mit hozzátenni. Mire vagy jogosult a megváltott menetjegyedért a Budapest- Esztergom vasútvonalon? 1.…..
Tibi megfigyelése szerint, amióta hőségriadós óvóhely lett a zuglói önkormányzatnál a bútoráruházból, eltüntették az ingyenes vízautomatákat: A történet ott kezdődik, hogy az Örs vezér téri IKEA áruházban már elég régen beállították több helyre is a szokásos…..
Paddy 2011.07.13 23:52:18
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Nem tudom honnan a francból vetted, hogy az ideális belső hőmérséklet 28fok. Egy szoba ideális belső hőmérséklete a vendéglátásban min: 18 max: 20 fok. A 28 fokban igen-igen szenvednél, és szét izzadnád magad...
Kaelon az a fajta naiv ügyfél, aki még akkor is boldog, ha csak fél bútort kap teljes áron. De ha nem is a dobozban, végül meglett az összes alkatrész - sikersztori a JYSK jóvoltából. Történ ugyanis, hogy tegnap elhatároztam, hogy veszek a JYSK-ben, két "Anne"…..
Paddy 2011.07.07 17:48:27
@ColT: Senkiéből! megrendelik újra az alkatrészt. Én is náluk melózom: a legtöbb bútorhoz megrendelhető a legtöbb alkatrész darabban is, nem kell az egész bútort újra rendelnünk.
Paddy 2011.07.10 02:15:57
Gondolom az összes szolgáltatónál hasonló a helyzet, de Cirrmurr a Vodafone-nál vár már 3 hónapja vagy egy hasonló kategóriájú cseretelefonra, vagy az eredeti megjavított telefonjára, vagy a pénzére: A történet rövid de agresszív. Januárban vettem egy telefont a Vodafonnál…..
A gyerekekkel csak a baj van. Mindenbe belemásznak, mindent letörnek, és közben még mindenféle artikulálatlan hangot is kiadnak. A modellkiállítók rémei. De a szüleik is, akik ezt hagyják, vagy esetleg épp ők próbálják a gyerekre kenni a pusztítást. A Vasúttörténeti Park…..
A Miele szervize válaszolt múltheti panaszosunknak, akinek szétolvadt a sütősínje. Levelükből kiderült, hogy a pirolízises tisztára égetés előtt érdemes kivenni minden tartozékot, nehogy elpusztuljanak:Tisztelt Hölgyem! Ha a reklamálásnak nem ezt a formáját választja, már…..
Paddy 2011.06.21 19:52:57
@N.N.N.: "Eltelt pár nap, jött a hűtőszerelő. Pont elöl volt az elgörbített sütősín, megkérdezte, mi a baja. Elmeséltem. Majd röhögőgörcsöt kapott. Még hogy a fém megolvadt! Egyszerűen a kenőanyag égett ki 400 fokon és mivel fém görgőkön gurul, nem volt kenés, ezért nem lehetett kihúzni. Adott valami zsírzó anyagot, és láss csodát, tökéletesen működött. Volna. Ha a Miele szakszerviz szerelője nem tette volna használhatatlanná csavarhúzójával. Telefon elő. Márkaszerviz ügyfélszolgálatán a hölgy nagyon kellemetlenül érzi magát a panaszomtól. Na nem azért, mert ilyen megtörténhetett, hanem hogy minek zaklatom őt ilyenekkel. Írjak emailt a szerviz@miele.hu -ra.
Az elmúlt fél évben 2db-ot írtam. Válasz nincs. "

Akkor mi is volt? A hűtőszerelő bezsírozta a sütő alkatrészét, magyarán nem szakember nyúlt a gépbe, ami pedig a garancia bukását vonja maga után.

Egy szervizes, de nem Miele munkatárs
Paddy 2011.06.21 20:27:24
.@N.N.N.: Kedveském, nem én mondtam: Meg baszatlan, meg kurva, meg még hülye is;de ha te mondod én elhiszem. :)
Az a zsír nem biztos hogy oda való, kell és használ a sütődnek.Lehet, hogy most tudod tőle használni a sínt, de lehet, hogy legközelebb a pirolízis során épp az a zsírzó anyag fog gondot okozni.

Sajnos nem értek sütőkhöz, de láttam már szakmámban egyéb "szerelők" munkáinak eredményét:
Processzort amit hűtőpaszta helyet gépzsírral kezelt az ügyfél és csodálkozott mikor kigyulladt. A hűtőszerelő nem tűzhely szerelő.
A Homár aggódva olvassa, hogy az elmúlt egy hónapban sem emelkedett a munkamorál az Intersparban. Ha hihetünk az Interspar bolondjának, a köztudomásúan végetért válság ellenére sem pótolják a kihullott alkalmazottakat, illetve már az áruszállítást is a dolgozók…..
Paddy 2010.06.22 23:29:59
@kcsülkös: Képzeld el van ilyen! Az eszedbe sem jut, hogy esetleg ez a munkatárs jelen van áruszállításkor is, és ekkor már tudhatja, hogy b.szott megjönni a tej? És igen van olyan hogy az akció ideje alatt ne érkezik meg a cucc, mert a központ meghirdette, nincs a komisszión elég árú, így nincs mit szétosztani az üzletek közt.

Nem kell lenézni a bolti dolgozót, mert esetleg előtted már 10-en megkérdezték a tejet! És az eladó sem hülye.

Csók:
Boda Gergő
Egy volt győri Sparos a Körkemencei és Mécs útiből
Attila a mifelénk sajnos szokásosnak mondható módon világosodott meg 10 év Vodafone-hűség után. 3 új telefont szeretett volna előfizetéssel, de annak ellenére kértek tőle darabonként 80 ezer forint kauciót, hogy nem hitelre akarta venni, és hogy a telefonok értéke sem haladta meg…..
Rovenna legfrisseb konfliktusán keresztül szeretné bemutatni az általa smasszer-típusúnak nevezett pénztárosokat, akikkel szerinte nagyrészt tele vannak a boltok. Most a C&A-ban gyűlt meg a baja az öntudatos eladóval, aki nem szeretett volna a gyerek után pakolni, miután az…..
Paddy 2010.06.13 01:12:55
@krisgege: Ezek sajnos minden Spar üzletre igazak, mivel a cég így próbál spórolni, egy ember három helyen. Ez pedig iszonyú kapkodást és magas hiba százalékot eredményez, ami pedig további elbocsátást, és itt jön a bibi! Az elbocsátott személy helyére nem vesz fel újat mert mi a sz@rnak, mikor beugarhat a helyére más is. Így lesz egy 720 négyzet méteres áruház személyzete 10 fő,a zöldséges pedig pénztáros, pék és hentes is. Ezzel meg mindent lehet csinálni, csak színvonalas kiszolgálást nem.

A véleményem az, hogy a spar önmaga alatt vágja a fát: egyre színvonaltalabb lesz, ez pedig az ősi magyar szokásnak hála: a vezetők amit lehet eltesznek.... saját zsebre. Az áruházaknak meg marad a mocsok, a hetente bedöglő pénztárgép, a leszakadó raktár ajtó, és az agyon hajszolt,frusztrált 10fő.
Az alanti, nagyszerű, bár kemény és keserű levelet irodalmi alkotásként tesszük közzé. A világért sem szeretnénk például azt híresztelni, hogy a kispesti Europarkban lévő Interspar vezetősége hazahordja az árut. Nyilván nem tesznek ilyet, a Homár Tiborcának panaszában nem is…..
Alex szemtanúja volt, ahogy két földre hullott kiflit a vásárlók szeme láttára pakolt vissza a kiflipakoló kislány a Spar-ban. Azon senki sem csodálkozik, hogy ilyen megtörténhet, de a hogy már a látszatra sem adnak, azon igen. A sztorihoz kiegészítésnek posztoltuk Éva levelét…..
Paddy 2010.05.02 19:05:03
@Macibogár: HAHAHAHAHAHAH! A LEGBECSÜLETESEBB?TISZTA....
Negyedórával záróra előtt nem akarta beengedni Szilvit a Déli pályaudvar Relay újságosa, aztán a címben idézett verbális támadást intézte a meghökkent vevőjelölt ellen. Akinek ezzel el is ment a kedve attól, hogy a tervének megfelelően női magazinokat szerezzen be a másnapi,…..
Valami hatalmas félreértésnek kell lennie a háttérben, mert hogy egy 999 Ft-os termékre ne fogadja el a pénztáros az 1000 Ft-os étkezési utalványt, mondván hogy az kisebb értékű, máshogy egyszerűen nem fordulhat elő. Viki is értetlenül áll az események előtt, vajon mi lehet a…..
Paddy 2010.02.01 18:58:30
@Paddy: tehát elvileg nem tudok beütni 999 ft helyett 1000-et mert a gép replikázik, hogy hibás összeg, de ez is mint minden megkerülhető, ha akarja a pénztáros. Remélem egy picit segítettem megérteni a dolgot.
Napifix írta meg a tumbleres blogján, hogy csütörtök reggel a következő levelet kapta. Egyfelől persze vicces, másfelől meg ritkán kap az ember ilyesmiért bocsánatkérést: Tisztelt Felhasználónk! Mint Ön is tapasztalhatja, az APEH honlapján a felhaszálók folyamatos kiszolgálása…..
Paddy 2010.01.16 03:57:05
Ki gondolta volna, hogy tényleg vége a világnak? A helyzet egyre csak fokozódik, már csak az a kérdés, hogy le lehet-e épülni teljesen szellemileg, mielőtt éhanhalunk/megfagyunk/vagy csődbe megyünk. Az utolsó kulturális csapás váratlanul a Microsoft irányából érkezik, pedig a…..