Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zotttya

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kár-park Maseratival koccantott 2009.05.02 02:31:00
Több mint 400 lóerő, majd két tonna és közel öt méter gyönyörűség. A Maserati GranTurismo okozhatott volna gazdájának meglepetést egy sodrósabban vett kanyarban, nagyobb fékezés, vagy vehemensebb kigyorsítás alkalmával is. De nem ez történt. Egy parkolóban kopogtatott Murphy.…..
zotttya 2009.05.02 22:02:40
@serwer: :-)
Meg en se lattam egy ev alatt...
Ami a volvot illeti van egy Xc90 D5-03 as eladom ha erdekel valakit fenn van a hasznaltauto.hu-n is
Bar eddig meg csak itteniek erdeklödtek... ( irt is meghirdettem)
Nagyon jo csak iszonyatosan megadoztatjak a diesel autokat!
Udv
zotttya 2009.05.02 22:10:19
@2108face: Ok.
Ez igy van! Szerinted melyik a követendö pelda???!!!
Szerintem nalunk nnagyon a vadkapitalizmus lett a követendö pelda korrupcioval fuszerezve- azert nem olyan durvab mint Oroszorszagban-de mi kis szintunkön elegge gyalazatosan!
A legnagyobb kulönbseg a fizetesekben szerintem Oroszorszag es US, UK de az utobbi kettöben az atomgazdagok nem az adocsalasbol gazdagok!!!!
Ez FONTOS!!!
Tehat reszt vesznek a tarsadalmi terhek viseleseben söt joval nagyobb reszben mint mondjuk egy 2 kezi munkas. Na ez a nagy kulönbseg es ezert nincs ott akkora "irigykedes". Ez az "irigykedes" pedig abszolut helytelen szo ebben a korrelacioban. Ez inkabb egy egeszseges kivancsisag es aki ezt irigykedesnek nevezi az tenyleg nem latja at vagy a helyzetet ott Magyarorszagon habar ott el vagy nincs tisztaban a szo jelentesevel...
Szep estet!