Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogancs

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétségbeesett segélykiáltás érkezett a Közveszélyes szerkesztőségébe, amit változatlan formában közlünk, már csak azért is, mert itt az Index techrovatban két exkandós is ül, aki sok szép, ám nyomdafestéket nem tűrő élményt köszönhet a KIN Kupák mellett a Schönherz…..
Bogancs 2007.10.03 12:51:00
A Homár a fenti szóróanyag láttán rögtön saját levébe főtt, pedig akkor még nem is olvasta, az azóta már Norbi oldalán világító: Ugyan, vega, ne légy már bús, Update lett a HUNÍZ halhús! büntetőrímet. A klasszikus mélymagyar pandacsöki szófordulatok és a termékek…..
Hogy ne csak a volt C64-tulajdonosoknak kedveskedjünk, következzék egy amigás klasszikus feldolgozása. A Lemmings annak idején forradalmasította a logikai játékokat, akciót és humort vitt a Sokoban- és Tetris-klónokba belefeledkezett műfajba. A böngészőben játszható verzió…..
Most mindenki ezzel játszik az Index szerkesztőségében, a Homár meg nem az a titkolódzó fajta, úgyhogy tessék, hagyják abba a munkát, és töltsenek egy önfeledt negyedórát azzal hogy beírják barátaik, ellenségeik + híres emberek nevét. Például Gyurcsány Ferencét. Jó…..
A táskás nénit megölő villamosvezető sztorija után jött olvasónk élménye, a buszajtóba csippentett asszonnyal, most pedig egy még riasztóbb, ezúttal buszajtóban rekedt anya + gyermek kombóval. Borzongjunk együtt Chippel. Hello Homar, Latom az ilyen sztorikat is megirjak neked,…..
A Homár tökéletesen megérti Tamás problémáját, mert sajnos sok helyen általános nézet, hogy a vendéget az első humáninterakció alkalmával le kell húzni, és ez legtöbbször a ruhatár egy vendéglátóipari egységben. Mi másért vinné be oda a cuccait a vendég, minthogy…..
Mit érdemel az a vegetáriánius, akinek közvetlen kapcsolata van istennel és ezt egy tragikus szórólapon hirdeti? Tyvadar találta otthonában Ching Hai Legfelsőbb Mester Nemzetközi Szervezetének bújtatott reklámját, és nem igazán értette: A mellékelt szórólapot találtam a…..
A Boomshine a lusták flashjátéka: a játékos egyet klikkent, aztán hátra is dőlhet, és nézheti, hogy sikerült-e teljesíteni a pályát. A klikkelés egy néhány másodpercig tartó, kör alakú robbanást idéz elő, amibe jó esetben beleütköznek a játéktérben pattogó golyók.…..
Emlékszik még valaki a Stone Age című örökbecsű klasszikusra? Az egyik legjobb logikai játék volt, amit valaha merevlemez a hátán hordott. Valami hasonlóval próbálkozik az IQ Marathon, amit Attila nevű olvasónk küldött be. A játékban egy tehenet kell eljuttatnunk egy kupáig, ami…..