Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wuff enough!

1 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A halogatás nagymestere vagyok. Folyton várok valamire vagy valakire. Az alkalmas pillanatra, a másnap reggelre, az estére, lelkiállapotra, beleegyezésre, piros hóra, ingyom-bingyomra. Régen meg voltam róla győződve, hogy én tudok dönteni! De be kellett látnom, hogy ez nem igaz. Egyrészt túl…..
wuff enough! 2017.10.23 23:31:36
Minden alkalommal akár öntudatlanul is felöltjük az aktuális szerepünket az adott darabban. Jobb esetben elég önismerettel rendelkezünk és tisztában vagyunk a saját működésünkkel, helyzetünkkel és a környezetünk  reakcióira is úgy tudunk reagálni, hogy az nekünk megfelelő legyen. A szerepekhez…..
Lobsterizmus Szülő < Felnőtt 2017.01.18 20:45:11
Észrevettétek, milyen gyakran menekülnek emberek a szabadság elől? Ennek baromi egyszerű oka van. Nem, nem a felelősség. Vagyis nem úgy. A felelősség tényleg fájdalmas, csak éppen a legtöbb ember pont elkerüli. Mégpedig azzal, hogy nem hoz döntést, csak sodródik és reagál az elvárásokra. Akkor…..
Azt hiszem, legegyszerűbb, ha rögtön belecsapok! Átlagos napnak indult, beérvén munkahelyemre még csak nem is a szokásos hétfői, vasárnapról átívelő kosz fogadott. Valami azért lógott a levegőben. Egy óra körül kihívtak az irodámból, hogy van ott egy nő, aki rosszul van. Tényleg rosszul nézett ki,…..
Nem kell mást tenni, mint két hétfői hírt egymás mellé rakni...
wuff enough! 2016.09.20 18:45:59
@Tibi !: Ha valaki csalni akar, bizonyára tud. Gyere megfigyelőnek, vagy találj ki jobb rendszert, ahol nem lehet csalás....ugye ez melós dolog? Nem vagyok semmilyen párti, csak egy gondolkodó ember. Én ott leszek, és ami rajtam múlik, megteszem, hogy ne történhessen visszaélés. No, csá!
Mostanában sokat töprengtem azon, mi az amit el kell engednem az életemből,  mik azok a dolgok, amikkel nem kéne egyáltalán többet foglalkoznom. Összejött egy szép kis lista ezekből, és azt vettem észre, hogy szinte minden stesszmentesebb és könnyebb lett. Egyszer te is elérsz egy kort, amikor már…..
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
Felcsút óvodája 60 éves, ami normális országban egy kis közösség számára bír jelentősséggel, de nem országos hír. Kivéve, ha ez a falu Felcsút, mert akkor azon nyomban közügy lesz belőle, ahogyan a felcsúti gázszerelő disznótelepe is közügy, a kis faluban rohadtul sok…..
A változástól való félelem megakadályozhat valakit abban, hogy kilépjen egy nem jól működő kapcsolatból. Bár nem teszi boldoggá, de ismerős és megszokott, az újrakezdés pedig mindig bizonytalan. A szakítás érzelmileg mindenképpen megterhelő, és lehet rá számítani, hogy…..
wuff enough! 2015.03.08 22:43:15
@odamondó: Azt hiszem, mindenki képes egy idő után beismerni, ha túl sok időt, energiát pazarolt egy olyan kapcsolatra, ami fejlődésképtelen. A tolerancia szép dolog, de egy párkapcsolatban ketten kell(ene), hogy gyakorolják. Lehet segítséget kérni, beszélgetni, elemezni - de ha már ez is kimerült, minek erőlködni??? De tényleg!
Lakásszegénységben élő embereknek szervezett lakhatási fórumot A Város Mindenkié a VIII. kerületi Kálvária téren 2015. február 28-án. A rendezvénnyel a csoport arra hívta fel a figyelmet, hogy március 1-től több szempontból is még nehezebb, bizonytalanabb helyzetbe kerülnek a…..
wuff enough! 2015.03.01 21:58:53
@Éhes ló: VALAKI, aki hasonló módon vélekedik, kiszámolta már, hogy mekkora jövedelemre lenne szükség ahhoz, hogy egy embernek fedél legyen a feje felett, abban ne fagyjon meg, ha hideg van, ne haljon éhen, tudjon tisztálkodni és környezetét tisztán tartani, hogy a XXI. században ne luxusnak számítson Magyarországon, hogy ég a villany, hogy víz folyik a csapból....Szóval, mennyi is?????? Kedves Éhes ló, kiszámolná? Lehet, hogy havi 28.500-nál kevesebb jön ki??? Akkor kérem a címet, hol lehet ennyiből élni! És a klienseimnek is tanácsot tudok majd adni, hogyan csinálják. Mert nagyon sokan vannak ám!
50 éves vagyok. 21 évesen mentem férjhez. Azóta nem volt megállásom, csak mélypontok és még mélyebbek. Az életem szereplői jelentősen megváltoztak, ki meghalt, ki lelépett. A gyerekeim nőnek. Három közülük már felnőtt. Egyiken se látszik. Én öregszem derekasan. Ötven…..
wuff enough! 2014.04.30 17:27:28
A választás napján – nagyon helyesen – az Önkormányzat étkezést biztosít a szavazatszámláló bizottságok tagjai számára, valamint a helyszínre történő megérkezését, és hazajutását személyszállítással oldja meg. A feladatok ellátására, a megfelelő cégek…..
Subba Egy rémült család 2012.06.27 15:47:00
..
wuff enough! 2012.06.27 20:28:13
Gréczyblog A blokád első napja 2012.04.25 06:55:00
Miközben Orbán Viktor mégis csak gyarmattá tette Magyarországot, és az adócsökkentés kormányából az adóemelés kormánya lett, Gyurcsány Ferenc fontos beszédet mondott az Alkotmánybíróság előtt. Ám mielőtt erre rátérünk, íme egy idézet 2010 márciusából "A kormány…..
wuff enough! 2012.04.25 12:12:40
@bolondanya: tényleg!
Ez egy Fülke- posztRégi megfigyelés, hogy bizonyos pályákon, munkakörökben meglepően nagy a zsidók aránya. Az is régi megfigyelés, hogy ezekben a munkakörökben több pénzt lehet keresni, mint a gazdaság más ágazataiban. Például sok ügyvéd, bankár vagy újságíró zsidó, míg…..
Közhely, hogy az oktatás jó befektetés a jövőbe. Nem azért közhely, mert nem igaz, hanem azért, mert mondogatni ugyan jólesik, de nem szokott belőle következni semmi. Mert hogyan is kellene az oktatásba fektetni? Növeljük a tanári fizetéseket? Csökkentsük az osztálylétszámokat?…..
A magyar nemzeti vérerekkel átszőtt „patópálúr” style, úgy tűnik reloaded lett. Ha tetszik sokkal inkább átalakult, mint a Mátrix második része az elsőhöz képest. Egyfelől léteznek az elkenődött kommunisták, példának okáért Baranyi Ferenc költő, vagy Fejes…..
Sárdobáló A himnuszról 2009.10.06 14:00:00
Már többször írtam a nemzeti érzésről a Sárdobálón. Ezúttal az első demokratikus magyar állam tizennégy védelmezője mártírhalálának 160. évfordulója alkalmából a Himnuszt vettem elő. Először is megjegyezném, hogy a Himnusz szövegét nem szeretem közel annyira, mint…..
wuff enough! 2009.10.06 19:27:25
@Marty: De nem gondolod, hogy ugyanez a fajta "büszkeség" önti el a másik nemzet fiát is, amikor hazájának nagy sikereiről, embereiről van szó? Más a "magyar büszkeség", a "hottentotta büszkeség", a "meleg büszkeség"? (Bocsánat, ezt nem hagyhattam ki, mert szerintem itt sincs szó büszkeségről, csak vállalt hovatartozásról.) És miért lehet az egyik "büszkébb", mint a másik? Van ilyen mérce?
Sárdobáló ...nem kapsz mást! 2009.09.17 07:00:00
2. felvonás (Inglourious Bolsheviks Basterds) Három évvel ezelőtt épp egy németországi diákcsere-program magyar fordulója kezdődött. Vasárnap este a schleswig-holsteini Neumünsterből érkező diákokra vártunk a Keleti pályaudvaron, és ugyan hallottunk már valamiféle…..
Frrisítve:A Homoszexualitás eredete, azaz nem betegség, nem devianciaSokszor felmerül az a kérdés, hogy heteroszexuális ember minek megy ki, ez nem az ő ügye, biztos valami liberális jogvédő geci, aki fontosnak érzi így magát. Nem, sajnos Magyarországon a meleg emberek ügye, nem…..
Carina és Riley nem testvérek, de mindkettejük anyja közlekedési balesetben hunyt el. Az ausztráliai Warrandyte tájvédelmi körzet vombatszakértője, Linda Sauvarin fogadta be a csupasz kölyköket. Carina most 273 gramm, Riley pedig 290, de néhány éven belül elérik a 20-35 kilós…..