Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KRizzta

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
16 éves lett a múlt héten, vagyis pontosan 2010. február 24-én. Mégis öreg rókának számít a filmiparban, temérdek film fűződik a nevéhez, dolgozott igazi nagy színészekkel.Emlékszem, amikor először láttam filmben - a 2003-as Nagydumás kiscsajokban/Uptown girlsben - nem…..
Koimbra már írt a készülő Darren Aronofsky filmről, itt.A képek dec. 7-én készültek, a New York-i Lincoln Centerben forgatnak, Vincent Casselről és Natalie Portmanról készültek. Elég hideg lehet, Natalien dupla kabát, fülvédő, Vincenten viszont nincs dupla ruha... A filmben a…..
Filmdroid Mary and Max 2009.11.23 20:05:00
Régóta szemezek ezzel a filmmel, még januárban láttam itt a Droidon először, és nemrég emlékeztetett rá Koimbra újra. Nem gyereknek való film, legalábbis az én 7 évesem nem látna a csúnyaság mögé, és nem tud angolul sem, a felirat sem játszik, még csak 13 betűt ismer, de…..
Adva van egy sikeres, szép, látszólag magabiztos producer egy vidéki TV csatornánál, Abby(Katherine Heigl), aki mindezek ellenére - vagy épp ezért - magányos. Macskájával él kettesben, egy este a nyüves macska cicus rálép a távirányítóra, elkapcsolja a tv-t egy műsorra, aminek a…..
Filmdroid Jim Carrey és a kilók 2009.10.06 20:30:00
Bár a színészeknél megszokott lehet a hízás-fogyás egy szerep kedvéért- lásd Renée Zellweger a Bridget Jones filmek kedvéért, vagy Tom Hanks a Számkivetett című filmért-, kicsit meglepődtem, mikor megláttam Jim Carrey-t egy friss képen.Kb. 40-50 fontot (18-22 kilót) szedett fel…..
Amanda Peet 1972. január 11-én született New York-ban, itt is nőtt fel, édesapja ügyvéd, édesanyja szociális munkás volt, egy nővére van, aki orvos.A Columbia egyetemen diplomázott, amerikai történelemből, de még az egyetemi évek alatt kapott kedvet a színjátszáshoz, a dráma…..