Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trib

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apa Vagyok Szoptatás 2018.06.04 13:03:57
Ha szoptattok, akkor lesznek sírások is, mert senki sem tudja, hogyan működik. Az ápolónők csak legyintenek rá, a tapasztalt asszonyok is csak odaszólnak valamit, de senki sem tud felkészíteni titeket, hogy nem olyan egyszerű a szoptatás. A fejemben mindig egy jó, tejes, szoptatás élt, nem tudtam,…..
  Mielőtt megszületik a csöppség, anyának és apának is beindul a fészeképítő ösztön. Anyának főleg a takarítás, a babacuccok kimosása és vasalása, míg apának a barkácsolás, glettelés, szerelés és hasonlók jutnak. Csak annyit tudok mondani, hogy csináljátok! Csináljatok meg mindent amit csak lehet,…..
Tegnap nekiálltam leírni mindent amit tudok a kényelmes repülésről. Miután már a harmadik oldal tájt voltam és még nem is szálltam be a repülőbe rájöttem, hogy ezt inkább szét kellene szedni. Viszont már értem hogyan tudnak a tanárok is néha 45 percet magyarázni egy picinyke…..
Utazni okosan A kezdetek 2014.11.05 13:38:24
Sok időt töltök az interneten, a legtöbbet olvasok vagy valami vicceset nézegetek, de néha van, hogy ki kell "tombolnom" magamat a neten, gondolom aki hasonló cipőben van az tudja, hogy ilyenkor az ember kommentálna, oktatna vagy valami okosat akarna írni, több kevesebb sikerrel,…..