Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisvic

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már kapható a gördülőcipők között különlegességnek számító Joya Heidi PTX Black, mely az első téli gördülő talpú csizma. A csizma felső része velúrbőr és textíl, belül műszörmével bélelt, mely a női szíveket fogja igazán megdobogtatni azokon a hideg téli napokon.…..
Elkészült a címben már említett tökös mintapéldány! Kétoldalas, vagyis apa is hordhatja khaki felével kifelé, és úgy is rögzíteni tudja a kapucnit. A kapucni használaton kívül összetekerhető és egy kis pánttal + gombbal a hátlaphoz rögzíthető, így fejtámasz lesz…..
kisvic 2009.07.08 17:08:30
Imádjuk az erszényünket, de... Részemről is, és mások részéről is felmerült az igény: nem lehetne-e valahogy párnázni a baba combjánál?Megint nem mi találtuk fel a spanyolviaszt, bizony már ilyen is létezik. Varrásleírást nem találtam a neten, úgyhogy a saját kis…..
Kezem munkái... Babaerszény 2009.05.06 23:54:00
A tökös-klán újabb családtaggal bővült. Tökös babaerszény született, a tökös fivérek és unokatesók naaaagy örömére. :) XL-es méretű, Riziéknek, pontosabban Kata baba apukájának (lett volna) meglepi, de már tud róla, és várja nagyon. Remélem tetszeni fog neki! Íme ő…..
kisvic 2009.06.02 16:10:50
Ez a szett úgy készült, mint a Luca-széke...Nehéz volt időt szakítani rá a két kicsi mellett. Abban, hogy végül csak elkészült, oroszlánrésze volt a férjemnek és az apukámnak, akik nagyon sokat segítettek nekem!!! Tartozik hozzá még két darab zsebes tároló, ami Bercié lesz.…..
kisvic 2009.06.02 08:20:23
Kezem munkái... Lányaimnak SK 2009.01.22 15:30:00
A lányaimnak alkotni különösen nagy örömet jelent. A szívemet is beleteszem azokba az alkotásokba, amelyeket nekik készítek. Még meg sem születtek, már egy sor olyan holmi várta őket idekint, amiket én készítettem. Persze nálunk is van mindenféle zenélő, forgó műanyag csoda,…..
Kezem munkái... Mei Tai hordozók 2009.02.04 22:56:00
Íme a sztori, hogyan találtam rá a Mei Tai-ra és hogyan születtek ezek a gyönyörű babahordozók. A legutóbbi (íves) darabról pedig készítettem képes varrásleírást! Na szóval, az úgy volt, hogy szépen lassan kezdtem belerázódni az anyaszerepbe, és az első gyerekkel járó…..