Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérkekec

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy paradoxon megoldása: az Alkotmányozó NemzetgyűlésNagyon sokan érzik úgy, hogy Magyarország rossz úton jár, ezért a következő választások után új erőknek kellene vezetni az országot. Ám a kormányváltás kevés: az ország új alkotmánya, továbbá több kétharmados…..
Anzix Ősök és vétkek 2011.05.20 23:16:00
„Cigány holokausztot emlegetni már az áldozatok csekély száma miatt is abszurd, így ilyenről nem is lehet beszélni.” „A németek által elkövetett gaztettek miatt én nemhogy megszólalni, de érteni sem vagyok hajlandó németül.” Ez a két mondat nem…..
Anzix Süllyedünk a sárba egyre 2011.03.31 14:15:00
Ennyi költőt egy rakáson! Csupa poéta ül az országnak az ő házában. És nem kizárólag röhögő törpékről és szétbaszott zsidó kurvák segglukáról verselnek és készítenek gipszlenyomatokat, kotmányunkról is. Ezúttal Tóth József (Fidesz) tiszanánai polgármester…..
Vérkekec 2011.04.04 09:57:06
@pallasA: arra gondolni sem merek, hogy egy honatya más tollával ékeskedne az ország házában (nem (nem madártollra, hanem golyóstollra vagy filcre gondolok). abba se nagyon merek belegondolni, hogy dugasz istván miféle dugasz lehet. de azt nagyon is el tudom képzelni, hogy a tóth józsef -álnév. :)
A Flattr olyan közösségi mikrofizetési, pontosabban mikroadakozási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy az ingyenes internetes tartalmakat fogyasztók – még ha jelképes summával is – támogathassák a számukra kedves produkciókat. A rendszer filozófiája szerint az online…..
Vérkekec 2011.03.03 17:50:48