Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hedon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
hedon 2011.12.14 08:30:50
@Miazmás: Na igen, de valamilyen oknál fogva előfordulhat, hogy örökölt a lakás vagy ilyesmi, ezért nem említettem. Buszt és élethosszig tartó ingyen benzinkupont pedig viszonylag ritkán örökölnek a népek.
Nem hobbim ez nekem, de sajnos bejön az ablakon. A fahangú, plázahaknis gyerek meg van sértődve egy valódi zenekarra, mert utóbbit jelölték Az év hazai felfedezettje díjra, míg őt nem.Azt most ne firtassuk, hogy hogy a faszba' várja el egy, a magyar könnyűzenét  évek óta…..
Igazán nem panaszkodhat az ország mostanában, mivel Lady Gaga után a világ másik legnagyobb sztárja/ellensége is (feltehetőleg) Budapestre jön koncertezni. A tinisztár Justin Bieber a My World nevű turnéjával látogat hozzánk is, már amennyiben hihetünk a Twitterének, ahol…..
Azt már mindenki tudja, hogy a Metallica fellép a Puskás Ferenc Stadionban május 14-én, azt viszont csak nemrég jelentették be, hogy kik melegítenek James Hetfieldék felvezetéseként. A zenekar weboldala szerint Budapesten (illetve az összes májusi állomáson, kivéve Izraelben) a…..
Nagy változások lesznek az Apple iTunes nevű zeneboltjában január végétől, és bár ez minket, magyarokat nem nagyon érint (lévén itthonról nem érhető el a webáruház, illetve csak bonyolultan), azért írunk róla, mégiscsak a legális letöltés felé halad a világ, még ha…..