Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erdektelen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A budai rakparton rengeteg hely van, de amikor ezt a trafót megcsinálták, az alkotóknak nem tűnt fel, hogy a gyalogos-biciklis közös járdára helyezték. Keresztbe, úgy, hogy legalább a háromnegyedét elfoglalja. Ideiglenesen, még minimum egy évig. Nehéz magyarázni egy olyan…..
Vanakkam, kedves Olvasók! A nagy sikerre való tekintettel bemásolok Nektek még egy vicces történetet Gyula mester jegyzeteiből. Laksmi ugyancsak a kegyébe fogadhatott, hogy ilyen kincsre bukkantam! Íme: Képzeljétek, kedves Olvasóim, milyen mókás dolog történt a nagy huncfut Salga…..
erdektelen 2010.03.20 10:23:03
lamantin 01. 13. - dunkelheit 2010.01.16 19:06:00
 Kétórás utazás dj dunkelheit koponyája körül, szülinapi ajándék dalcsokor a mestertől. Pszichedélia, kisérletezés, shoegaze, kraut, jazz és egy negyven perces, szépen roncsolódó loop. És ez még csak a móka fele...01. 13.------------ dunkelheit : ------------JOHN FAHEY -…..
erdektelen 2010.01.20 18:52:50
Még a zéró kamatláb sem teszi lehetetlenné a monetáris stimulust, ha a FED hitelesen elkötelezi magát a jövőbeli magasabb infláció mellett. A várt infláció miatt a reálkamat negatív lesz, ami költekezésre ösztönöz. Ezt az igazán nem konvencionális monetáris politikát…..